Etusivu » Kävijälle » Esteettömyys

Esteettömyys

Pyörätuolilla kulkeville suosittelemme käyttämään Tampereen Messu-­ ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin oikeanpuoleisinta ovea, joka aukeaa sähköisesti painikkeella. Kaikki näyttelyhallit ovat maatasossa ja toisen kerroksen Seminaarikeskukseen ja kokoustiloihin pääsee hisseillä pääaulasta.

 


 

Invapysäköinti

Tampereen Messu-­ ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin edustalla on varattu 10 invapysäköintiruutua. Pysäköinti on sallittua vain virallisella invapysäköintiluvalla. Lisäksi D-hallin kulmalla on erikseen merkitty VIP-­pysäköintialue, johon on myös luvallista pysäköidä invapysäköintiluvalla. Pysäköinti invapysäköintiluvalla on maksutonta.

 


 

Avustaja tai opaskoira

Mikäli messukävijä tarvitsee avustajaa liikkumiseen messualueella, pääsee hänen avustajansa messuille veloituksetta kunhan avustettavalla on voimassa oleva pääsylippu messuille. Messuille saa tietysti tulla myös opaskoiramerkillä varustetun opaskoiran kanssa.

 


 

Pyörätuoli

Pyörätuolia voi kysyä tapahtumassa vierailun ajaksi lainaan pääaulan Infosta. Pyörätuolia ei voi kuitenkaan varata etukäteen.

 

 

Tapahtumakalenteri
Saapuminen
Sisäänpääsy
Pysäköinti
Ruokailu
Esteettömyys
Vaatesäilytys
Rahannosto
Turvallisuusohjeet
Majoitus
Löytötavarat
Koulutusvähennys

 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 8–16)