Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Palvelut » Tilat » Hallitilat

Hallitilat

A-­halli

Messu-­ ja Urheilukeskuksen ylivoimaisesti suurimmassa hallissa järjestetään mm. vuosittain Tampereen Messujen suurin ammattilaistapahtuma Alihankinta sekä yleisurheilukisoja. Hallin keskiosan tekonurmi soveltuu mm. jalkapalloon, pesäpalloon, amerikkalaiseen jalkapalloon, ultimateen ja rugbyyn. Hallissa on 6-­ratainen, 300 metriä pitkä Polytan-­pinnoitettu juoksurata yleisurheilukäyttöön.

 


 

B­-halli

Yleisurheilun käyttöön tarkoitettu halli, jossa on Polytan-­pinnoite, mahdollisuus voima-­ ja heittolajien harjoitteluun. Hallissa on kaksi pituushyppylaatikkoa, 4­-ratainen juoksusuora, seiväs-­ ja korkeushyppypaikka sekä kuntosali. Tila taipuu myös iltajuhliin, kuten Alihankinta-­messujen rentoihin Septemberfesteihin.

 


 

C-­halli

Hallissa on täysimittainen jalkapallokenttä (100 x 64 m), jonka pinnoitteena on tekonurmi. C-­halli soveltuu erinomaisesti myös muiden pallopelien käyttöön. Hallin voi tarvittaessa jakaa väliverholla kahteen osaan. Tilan monikäyttöisyyttä kuvastaa hyvin mm. siellä järjestetty Motocross-­tapahtuma.

 


 

D-­halli

Hallissa on kaksi täysmittaista futsal­kenttää (40 x 20 m) ja kaksi salibandykenttää. Pinnoitteena Pulastic­muovipinnoite. Tila on helposti muunneltavissa myös seminaari-­ ja juhlatiloiksi.

 


 

E-­halli (TähtiAreena)

E-­halli eli TähtiAreena soveltuu erityisen hyvin konserttiareenaksi. Lisäksi hallissa on järjestetty myös mm. elämyksellinen Ice Live Business Forum -­bisnestapahtuma ja kansainväliset EuroMining-­kaivosmessut. Tila on helposti muunneltavissa juhlatiloiksi.

Ruoka ja juoma
Kokoukset ja kongressit
Tapahtumat
Tilat »
Hallitilat

 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 8–16)