Etusivu » Palvelut » Tilat » Ravintolatilat

Ravintolatilat

Tampereen Messu-­ ja Urheilukeskuksen ravintolat ovat auki tapahtumakohtaisesti, tarkistathan aukiolot tapahtumien sivuilta. Voimme myös toteuttaa hallitiloihin tilauksesta räätälöidyn ravintolan halutulla teemalla.

 


 

Arlanda

Sijaitsee pääsisäänkäyntiä vastapäätä. Palvelee tapahtumissa pääsääntöisesti lounasravintolana, jossa tapahtumakohtaisesti 1–3 buffet linjastoa.

 


 

Arlanda Xprs

Sijaitsee pääaulassa A-­hallin ovella. Take away ­-tyyppinen piste. Valikoimassa mm. erikoiskahvit sekä suolaiset ja makeat herkut.

 


 

Barcelona

Sijaitsee E­-hallin 2. kerroksessa. Tämä upouusi hieno ravintolatila tarjoaa loistavat puitteet niin lounasaikaan kuin iltaisin erilaisten tilaisuuksien käyttöön. Parvelta avautuu erilainen näkymä E-hallin tapahtumiin.

 


 

Bremen

Sijaitsee A-­hallissa pohjoisen sisäänkäynnin yhteydessä. Tästä pisteestä löytyy kaikki tyypilliset kahvilatuotteet.

 


 

Dublin

Sijaitsee A-­hallissa. Tämä täysverinen A-­oikeuksin varustettu baaripiste tarjoaa vierailleen viihtyisän paikan varustettuna tunnetuilla alkoholibrändeillä.

 


 

Girona

Sijaitsee uuden E­-hallin 1. kerroksessa keittiötilojen jatkeena. Tämä piste toimii ns. pikaruokapisteenä, jonka valikoimaan kuuluvat mm. hot dogit ja paninit.

 


 

Hahn

Sijaitsee pääsisääntuloaulassa D-­hallin ovella. Tämä monimuotoinen ravintolapiste muuntautuu tapahtumien mukaan, joka toimii yhtä hyvin loisteliaana Á la carte -­ravintolana kuin hampurilais­ ja grilliravintolana.

 


 

Kastrup

Sijaitsee A-­hallin 2. kerroksessa. Tarjoaa entistä paremmat puitteet tapahtumien lounas tai cocktail­-tilaisuuksien järjestämiseen.

 


 

London

Sijaitsee A­-hallissa heti sisäänkäynnin jälkeen. Tämä piste tarjoaa kaikki tavalliset kahvilatuotteet, makeiset ja jäätelöt.

 


 

Riga

Sijaitsee Hahnin yläpuolella 2. kerroksessa. Tarjoaa loistokkaat puitteet yritys-­ tai yksityistapahtumien pitämiseksi, mutta toimii vallan hyvin myös tapahtumien ja kokousvieraiden lounasravintolana.

 

 
Ruoka ja juoma
Kokoukset ja kongressit
Tapahtumat
Tilat »
Hallitilat
Kokous- ja seminaaritilat
Ravintolatilat
Saunatilat
Tarjouspyyntö

 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 8–16)