Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Finnresta ja Liuttu Logistiikka toimittavat ruoan kotiovelle Pirkanmaalla


27.03.2020

Tampereen Messut -konserniin kuuluva ravintolayhtiö Finland Restaurants Oy Finnresta on avannut perjantaina 27.3.2020 verkkokaupan, josta voi tilata ruokaa kotiovelle. Uuden palvelun ideana on toimittaa neljän hengen kotiruokapaketteja pirkanmaalaisiin koteihin edulliseen hintaan. Yhteistyökumppanina kuljetuksissa toimii Liuttu Logistiikka Oy, joka toimittaa ruokalähetykset yhdellä kiinteällä kustannuksella asuinpaikasta riippumatta koko Pirkanmaan alueella.

– Vallitseva koronavirusepidemia pysäytti tapahtumien järjestämisen myös meidän tiloissamme Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, joten oli aika ideoida uutta liiketoimintaa pirkanmaalaisten asiakkaidemme avuksi ja henkilökuntamme iloksi tässä poikkeustilanteessa. Tällä tavalla voimme kantaa oman kortemme kekoon ja mahdollistaa sen, että ihmiset voivat saada maittavaa kotiruokaa asuinpaikasta riippumatta koko Pirkanmaan alueella nyt, kun asiointi ravintoloissa ja kaupoissa on rajoitetumpaa, sanoo Finnrestan toimitusjohtaja Olli Tokoi.

– Verkkokaupan kautta voi tilata neljän hengen kotiruokapaketteja, jotka sisältävät yhden valittavan pääraaka-aineen ja riisin. Neljän hengen ruokapaketit maksavat 25 euroa ja ne toimitetaan asiakkaille kylmänä, joten ruoka säilyy pari vuorokautta vielä asiakkaiden kotona. Verkkokaupassa maksu tapahtuu Klarna-palvelun kautta, joten asiakkailla on valittavanaan maksuvaihtoehtoja aina verkkopankista ja luottokorttimaksuista laskuun ja jopa osamaksuun. Tilauksia voi tehdä jo tänään ja kuljetukset alkavat ensi viikon keskiviikkona. Aluksi kuljetuspäiviä on kolme viikossa eli maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, mutta kysynnän mukaan meillä on mahdollisuus laajentaa toimintaa, Tokoi kertoo.


Ruoat kympillä kotiovelle – Liuttu kuljettaa ruoat samalla hinnalla ympäri Pirkanmaata

– Haluamme suojata henkilökuntaamme ja asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla koronavirukselta, minkä vuoksi olemme linjanneet kotiinkuljetukset ainoaksi toimitustavaksi eli ruokia ei voi noutaa paikan päältä. Olemme erittäin iloisia siitä, että Liuttu Logistiikka Oy innostui yhteistyökumppaniksemme ja toimittaa ruoat suoraan koteihin kaikkialla Pirkanmaalla. On hienoa, että asiakkaat saavat tämän palvelun samalla edullisella kymmenen euron toimitusmaksulla riippumatta siitä, asuuko Tampereella, Parkanossa, Sastamalassa, Kurussa tai muualla, Olli Tokoi iloitsee.

– Uusi konsepti ja yhteistyö Finnrestan kanssa otettiin meillä innokkaasti vastaan. Olemme toki jo useamman vuoden olleet mukana kauppakassien kotiinkuljetuspalveluissa, mutta tämä ruokien toimitus koteihin on meille uutta. Etunamme on koko Pirkanmaan kattava kuljetusverkosto ja automme ovat liikkeellä päivittäin, joten tämä toiminta on erittäin tervetullut lisä myös meille tässä poikkeustilanteessa, kun kapasiteettia on hyvin käytössä. Jokainen tsäänssi on mahdollisuus -lausahdus toimii mielestäni hyvänä ohjenuorana nyt, kun yrittäjien kannattaa herkällä korvalla kuunnella uusia ideoita ja konkretisoida niitä, jotka tähän saakka ovat jääneet ajatuksen tasolle. Hienoa olla tässä palvelussa mukana ja osaltamme mahdollistamassa sitä, että ihmiset saavat tällaisenakin aikana nauttia hyvästä kotiruoasta, sanoo Liuttu Logistiikan toimitusjohtaja Tommi Rannisto.


Tilaa ruoat neljälle kotiovellesi toimitettuna koko Pirkanmaalla yhteishintaan 35 euroa Finnrestan uudesta verkkokaupasta: www.finnresta.fi


LISÄTIEDOT:

Finnresta: 
Olli Tokoi, toimitusjohtaja, p. 050 329 5265, olli.tokoi(a)finnresta.fi
www.finnresta.fi

Liuttu Logistiikka: 
Tommi Rannisto, toimitusjohtaja, p. 040 567 5810, tommi.rannisto(a)liuttu.com
www.liuttu.com

Tampereen Messut -konserni: 
Tanja Järvensivu, viestintäjohtaja, p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
www.tampereenmessut.fi


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi