Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Kutsu medialle: Hevoset-messuilla castingia ja kokonainen kepparihalli


25.03.2019

Suomen suurin hevosalan tapahtuma järjestetään 6.–7.4.2019 jo 11. kertaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tapahtuma laajenee nyt kolmanteen halliin, joka on pyhitetty keppihevoskuvioihin. Kävijöillä on mahdollisuus hyödyntää maksutonta P-Ikea-etäpysäköintiä ja messuille pääsee myös ylimääräisellä 14Y-bussivuorolla. Tapahtuma toimii myös Tuukka Temosen draamaelokuvan casting-tilaisuutena ja messujen kattoteema on tänä vuonna hevosen hyvinvointi. Messulauantaina luovutetaan 10. kerran hevosalan Vuoden Kavionjälki -tunnustus. Suomen suurimmassa hevosalan tapahtumassa oli viimeksi ennätykselliset 17 844 kävijää.

Suomen kaikkien aikojen ensimmäisen hevosaiheisen Aika jonka sain -draamaelokuvan tuotanto tekee esiintyjä-castingia Hevoset-messulla. Tekeillä olevan elokuva pohjautuu pararatsastaja Jaana Kivimäen tarinaan. Tuukka Temosen ohjaaman elokuvan kuvaukset käynnistyvät elokuussa 2019.

– Kannustamme kaikkia messukävijöitä piipahtamaan messuosastolla kuvauttamassa itsensä, nyt on mahdollisuus päästä mukaan tekemään suomalaista hevoselokuvahistoriaa. Elokuvaan etsitään myös ratsukoita, joten hevosillakin on mahdollisuus elokuvatähteyteen, elokuvaohjaaja Tuukka Temonen sanoo.
Uutinen: Hevoset-messuilla roolitetaan Tuukka Temosen hevosaiheista elokuvaa

Eläinlääkäri tutkii kepparin kunnon – estekisoissa tarjolla HIHS-paikkoja

Jatkuvasti kasvava Hevoset-messutapahtuma laajenee nyt kolmanteen halliin, joka on pyhitetty kokonaan leikkisään keppihevostoimintaan. K-Citymarket Pirkkalan sponsoroima C-halli täyttyy vauhdikkaista kisoista, näyttelyistä, keppareiden huollosta sekä tarvikkeista ja eläinlääkäriklinikka tekee keppareille terveystarkistuksia. C-hallissa kuka vain voi testata harrastusta myös osallistumatta kilpailuihin.
Uutinen: Kepparitoimintaa Hevoset-messuilla koko hallin mitalla

Messujen seminaaritilat, K-Citymarket-kepparihalli, E-hallin Racing-ohjelma-alue ja Black Horse -lava sekä A-hallin Bäkkäri-lava ja Hankkija-areena täyttyvät viikonlopun ajaksi hevosammattilaisia ja -harrastajia houkuttavasta laajasta sisällöstä. Teemana on hevosen kokonaisvaltainen hyvinvointi, unohtamatta hevosten kanssa toimivien hyvinvointia. Tuttuun tapaan A-hallin Hankkija-pääareenalla kisataan jälleen useammat estekisat, joista osa on Helsinki International Horse Show -bonusluokkia.
Uutinen: Hevoset-messuilla kisataan HIHS-paikoista

Tänä vuonna messuilla nähdään ennätykselliset neljä valmennusklinikkaa. Lauantaina 6.4. paneudutaan Emma Kanervan johdolla kouluratsastukseen ja Mia Jurvalan johdolla maastakäsittelyyn, sunnuntaina 7.4. luvassa ovat Urmas Raagin esteklinikka sekä toivottu uutuus: Suomen Hippos ry:n järjestämä raviklinikka.

Tutustu jo julkaistuun ohjelmaan: www.hevosmessut.fi (Kävijälle / Ohjelma)

Upouusi maksuton etäparkki ja ylimääräinen 14Y-bussilinja helpottavat paikan päälle pääsyä. Pysäköintialue sijaitsee n. 3 kilometrin päässä messuilta, Lahdesjärven Ikean ja K-Raudan välissä. Pysäköiminen on maksutonta ja paikan päältä on maksuttomat liityntäkuljetukset messuille ja takaisin. 14Y kulkee Keskustorilta Messu- ja Urheilukeskukseen ja takaisin 30 minuutin välein niin aamu- kuin iltapäivinäkin.
Lue lisää: www.hevosmessut.fi (Messuinfo)

Medialle: Akkreditoidu ennakkoon 3.4.2019 mennessä: www.hevosmessut.fi (Messuinfo / Medialle)

Hevoset 2019 -messut 6.–7.4.2019 Tampereen Messu-ja Urheilukeskuksen A-, E- ja C-halleissa. Avoinna la 6.4. klo 9.00–18.00 ja su 7.4. klo 9.00–17.30. Päiväliput ennakkoon: aikuiset 18 €, opiskelijat, eläkeläiset ja nuoret 7–15 v 15 €, SRL:n ja SHKL:n jäsenet 9 €, kahden päivän lippu 24 €. Hevoset-messut järjestää Tampereen Messut Oy.

LISÄTIEDOT: www.hevosmessut.fi
Facebook: www.facebook.com/Hevosmessut, Twitter: @TampereenMessut, #Hevoset2019
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Heli Lempinen, projektipäällikkö, p. 040 667 1702
Jenna Antila, viestinnän asiantuntija, p. 040 172 1188, @Jenna_messuaa

 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 8–16)