Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Lemmikit valloittavat viikonloppuna Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen


29.09.2021

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa tulevana viikonloppuna 2.–3.10.2021 järjestettävä Lemmikki Tampere tuo yhteen satoja lemmikkieläimiä, lähes 50 alan näytteilleasettajaa ja eläimistä kiinnostuneita ihmisiä. Tervetuloa viikonloppuna messuille!

Lemmikki Tampere on koko perheen ja kaikkien eläinten ystävien tapahtuma. Messuilla on ihasteltavaa niin omaa lemmikkiä harkitseville kuin myös jo sellaisen omistaville. Paikalla on joukko eläinkavereita, joita saa rapsuttaa sekä eri lemmikkiyhdistysten jäseniä, joilta voi kysyä vinkkejä lemmikin hankintaan tai hoitoon.

Kissanäyttelyä on odotettu pitkään

Pirkanmaan Rotukissayhdistyksen Mika Akonniemi odottaa innolla tulevaa viikonloppua. Näin isoa kissanäyttelyä ei ole vielä tänä vuonna voitu järjestää Pirkanmaan seudulla.

– Isolle näyttelylle on selvästi ollut tarvetta. Lemmikki Tampere -messuille otettiin 500 kissaa molemmille näyttelypäiville, ja ensimmäinen päivä täyttyi viidessä tunnissa, Akonniemi kertoo.

Mika Akonniemi kasvattaa Siperiankissoja. Myös hän on huomannut korona-ajan lemmikkibuumin.

– Tällaista kysyntää ei ole aikaisemmin ollut. Kissoja ja koiria on hankittu paljon koronaväsymykseen. Tässä on kuitenkin nurjana puolena se, että kun olot tästä normalisoituvat, kuinka lemmikin sitten käy, Akonniemi pohtii.

Katsojat elävät agilitykisan tunnelmassa mukana

Yleisön edessä kisaaminen on monelle koiraharrastajalle uusi juttu. Yleensä agilitykentän laidalla on kannustamassa vain koiran ohjaajan perhe. 

– Lemmikki Tampere -messujen agilitykisassa on suuren kilpailun meininki, kun katsojat elävät tunnelmassa mukana. Yleisö tuo pientä jännitystä ja painetta kilpailijoille. Lisäksi kilpailijat oppivat käsittelemään eri tavalla onnistumisiaan ja pettymyksiään, Ylöjärven Koirakerhon Jari Helin kertoo.

Agilitykilpailuun on ilmoittautunut noin 430 koirakkoa. Nuorimmat ohjaajat ovat 10-vuotiaita, kun vanhimmat taas ovat lähes 80-vuotiaita. Kilpailijoita tulee ympäri Suomen. Kisaa käydään koko messuviikonlopun ajan.

Tuleva viikonloppu on täynnä kiinnostavia näytöksiä, kilpailuja, luentoja ja koulutuksia, joita kaikenikäiset voivat seurata. Ohjelmassa on kesyrottien agilitya, kanien estekilpailu ja näyttely sekä paijauspiste.

Ohjelma: www.lemmikkitampere.fi (Kävijälle / Ohjelma)
Akkreditoidu ennakkoon: www.lemmikkitampere.fi (Messuinfo / Medialle)
INFO: Lemmikki Tampere, 2.–3.10.2021, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen C- ja D-hallit. Avoinna klo 10–17. Päiväliput ennakkoon: aikuiset 5 €, lapset (3–15 vuotta) 3 €, lapset (0–2 vuotta) 0 €, perhelippu (2 aikuista, 2 lasta tai yksi aikuinen, kolme lasta) 11 €. Lippuja on myynnissä rajoitetusti. Päiväliput ovelta (mikäli lippuja jäljellä): aikuiset 8 €, lapset (3–15 vuotta) 5 €, lapset (0–2 vuotta) 0 €, perhelippu 15 €. Lemmikki Tampere -tapahtuman järjestää Tampereen Messut Oy. Tapahtuma on nyt kolmatta kertaa.
LISÄTIEDOT: www.lemmikkitampere.fi, Facebook: www.facebook.com/lemmikkitampere
Twitter: @TampereenMessut, Instagram: @lemmikkitampere, #LemmikkiTre
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Paula Karhu, projektipäällikkö, p. 040 071 6199, paula.karhu(at)tampereenmessut.fi
Paula Huvinen, viestinnän asiantuntija, p 040 585 4352, paula.huvinen(at)tampereenmessut.fi


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi