Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Tampere Smart City Expo & Conference etsii ratkaisuja metaversumin hyödyntämiseen


23.05.2023

Kansainvälinen Tampere Smart City Expo & Conference tarjoaa ihmiskeskeistä älykaupunkikehitystä ja uusimpia ICT-ratkaisuja 6.–7. kesäkuuta 2023 Nokia Arenalla, Tampereella. Urbaaniin metaversumiin sukeltava tapahtuma kattaa uusimman, alan johtavan ohjelman. Median akkreditoituminen tapahtumaan on auki.

Messutapahtumassa kohdataan alan keskeisiä toimijoita, koetaan ajankohtaisia puheenvuoroja ja paneeleja sekä palkitaan älykkään kaupunkikehityksen ja digitalisaation ykköstekijöitä. Konferensseissa keskitytään muun muassa Web3-teknologiaan, kestävyyteen, tekoälyyn ja liikkuvuuteen.

Älykäs ja ihmiskeskeinen tapahtuma tarjoaa kutsuvaa ohjelmaa

Expon keynote-puheenvuoroissa päälavan ottavat haltuun Belinda Gerdt, Philipsin globaalin markkinoinnin johtaja, ja Christina Yan Zhang, Metaverse Instituten toimitusjohtaja. Gerdt on luonut menestyksekkään kansainvälisen uran maailman johtavissa teknologiayrityksissä ja hänellä on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus digitaalisen asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisestä. Keskiviikon puheessaan Belinda inspiroi ajattelemaan isosti ja uppoutuu siihen, miten digitalisaatio on muuttanut asiakaskokemusta. Metaversumin edelläkävijällä Yan Zhangilla on 16 vuoden kokemus edistyksellisten ideoiden muuttamisesta nopeasti kasvavaksi maailmanlaajuiseksi liiketoiminnaksi. Hänen puheensa koetaan tiistaina ja siinä käsitellään muun muassa digitaalisten kaksosten ja metaversen roolia vastuullisen älykaupunkikehityksen näkökulmasta.

Microsoft Finland avaa näkemyksiä siihen, miten tekoäly vaikuttaa työelämään ja älykaupunkikehitykseen puheenvuorossaan mahdollisuuksista johtaa tekoälyn muutosta. Tampereen kaupunki jakaa tiistaina vuosittain myönnettävän Teknisen luovuuden palkinnon. Tunnustus myönnetään tamperelaiselle henkilölle tai työryhmälle, joka on soveltanut teknistä asiantuntemusta innovatiivisella tavalla. SmartRail Ecosystem ja Lyyli Living Lab luovat katsauksen uuden ajan kaupunkiliikenteeseen sekä näkökulmia ekosysteemien tulevaisuuteen, tutkimukseen ja yhteistyöhön.

BRiDG3 Web3 Summitmpere Smart City Expo & Conference -tapahtumassa jakaa näkemyksiä Web3:sta, metaversumista, lohkoketjuteknologiasta ja DAO:ista. BRiDG3 Summit käynnistyy Yhdistyneiden arabiemiirikuntien Suomen suurlähettilään Amna Mahmoud Mohammed Fikrin erikoispuheella, jossa korostetaan Yhdistyneiden arabiemiirikuntien roolia johtavana Web3-keskuksena. Summitin ohjelma kattaa myös muita arvostettuja kansainvälisiä puhujia, mukaan lukien tohtori Marwan Alzarounin ja Amanda Cassat’n.

Median akkreditoituminen on avoinna

Median akkreditoituminen Tampere Smart City Expo & Conference -tapahtumaan on auki. Haastattelupyynnöissä ja muissa mediatiedusteluissa pyydämme ottamaan yhteyttä tapahtuman viestintään.

Metaversumissa sukelletaan älykaupunkikehitykseen ja ICT-alaan

Tampere Smart City Expo & Conference tarjoaa kesäkuussa Nokia Arenalla ihmiskeskeistä älykaupunkikehitystä ja innovatiivista ICT-teknologiaa. Uusimpia digitaalisia ratkaisuja sisältävä urbaani metaversumi kuljettaa ideat käytännön tekemiseen, paneutuen digitalisaatioon, vastuulliseen yhteistyöhön sekä älykaupunkien uusiutumiskyvykkyyteen. Merkittävässä roolissa tapahtumaa ovat alan kansainväliset kohtaamiset ja huippuosaajien verkostoituminen.

Tapahtumakokonaisuuden Expo on maksuton ja avoin kaikille rekisteröityneille, ja osuuteen kuuluu päälavan ohjelma. Conference- sekä BRiDG3 Summit -tapahtumapassit on mahdollista lunastaa verkkosivulta.

Tampere Smart City Expo & Conferencen järjestävät yhteistyössä Tampereen kaupunki, Business Tampere ja Tampereen Messut -konserni. Tapahtumakokonaisuuden tuottaa Tampereen Messut -konserni. Tampere Smart City Expo & Conference on suunnattu älykaupunkikehityksen kehittämisverkostoille, yrityksille ja ekosysteemeille, ICT-sektorille, kunnille, kaupungeille ja oppilaitoksille sekä alan asiantuntijoille ja tulevaisuuden osaajille.

Lisätiedot:
tscec.fi/ #tscec #beyondtheabstract
Median akkreditoituminen: tscec.fi/en/fair-info/for-the-media/
Rekisteröityminen ja konferessipassit: tscec.fi/en/for-visitors/register  
Ohjelma: tscec.fi/en/program/

Sami Siurola, projektipäällikkö, Tampereen Messut -konserni, sami.siurola@tampereenmessut.fi, +358 40 734 3589
Elina Uusitalo, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelija, Tampereen kaupunki, elina.r.uusitalo@tampere.fi, +358 40 353 2978
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, Tampereen Messut -konserni, sirkka.laine@tampereenmessut.fi, +358 40 612 9081


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi