Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Tampere Smart City Week ja DigITre järjestetään uudella areenalla 2022


09.11.2021

Uusi vuosi ladataan käyntiin älykkäästi Tampere Smart City Week’n ja ICT-alan ammattitapahtuman DigITren ottaessa sijansa tammi-helmikuun taitteessa. Älykaupunkikehityksen ykköstapahtuma Tampere Smart City Week järjestetään 29.1.−2.2.2022. Osana tapahtumaviikkoa Tampereen Messut -konsernin DigITre laskeutuu Nokia Arenalle 1.−2.2.2022, yhtäaikaisesti TSCW:n konferenssin ja expon kanssa. Messujen yhteydessä saadaan kokea ainutlaatuinen startup-tapahtuma älykkään yhteistyön edelläkävijän ArcticStartup Media Oy:n liidaamana. Ilmoittautuminen hybridinä järjestettävään konferenssi ja expo sekä DigITre -tapahtumakokonaisuuteen on nyt auennut.

 

Tampere Smart City Week on tapahtuma kaikille älykaupunkikehityksestä kiinnostuneille. Tapahtumaviikon tarjonnassa on mielenkiintoista ohjelmaa kaupunkilaisille, yrityksille, kaupunkien asiantuntijoille ja osaajille. Tampere Smart City Weekin huipennuksena järjestetään älykaupunkikehityksen kansainvälinen konferenssi ja expo 31.1.−2.2.2022 hybriditapahtumana. Konferenssin ja expon teemoja ovat esimerkiksi älykäs joukkoliikennejärjestelmä älykkäässä kaupunki-infrastruktuurissa, ilmastoneutraaliuden saavuttaminen kestävyysajattelulla, digitaalinen vallankumous, tietoturva ja turvallisuus digipalveluissa sekä älykkään datan saattaminen liiketoiminnaksi. Teemoja alustavat alojensa huippupuhujat. Konferenssin ja expon aloittaa maanantaina 31.1. kutsuvieraille järjestettävä kansainvälinen yritystapahtuma Tampere Business Forum Lapland Hotels Arenalla, joka striimataan kaikille avoimena verkkoon. Tiistaina paneudutaan erityisesti teknologiaan ja liiketoimintaan, keskiviikkona ihmisiin, yhteisöihin ja osaamiseen.

 

DigITre 2022 on Tampereella helmikuussa järjestettävä ICT-alan ammattitapahtuma, joka tarjoaa ratkaisuja IT-pulmiin case-esimerkkien avulla. Messutapahtuma järjestetään Nokia Arenalla, rinnakkain Tampere Smart City Weekin Konferenssin ja Expon kanssa. DigITre-messut verkostoi yrityksille oikeat kumppanit sekä päivittää alan ja tekijöiden ammatilliset kovalevyt. Esillä ovat kiinnostavimmat ja työarkea helpottavat ohjelmistot, palvelut sekä koneet ja laitteet. ICT-alan huipputapahtuman teemoina vuonna 2022 ovat tietoturva, liiketoiminnan modernisointi sekä älykkäät ratkaisut.

 

Startup-tapahtuma Arctic15 x Tampere mukaan kokonaisuuteen

 

Arctic15 on kohtaamispaikka startup-yrittäjille, sijoittajille, yrityksille ja medialle. DigITren ja TSCW Expo & Conferencen yhteyteen ArcticStartup Media Oy tuottaa keskiviikkona 2.2.2022 ainutlaatuisen startup-tapahtuman, Arctic15 x Tampere, joka toteutetaan yhteistyössä Platform6-yhteisön kanssa. Tapahtuman tavoitteena on Tampereen seudun startupien esille nostaminen ja niiden yhdistäminen potentiaalisiin sijoittajiin sekä asiakkaisiin, toimialoinaan smart city, cleantech ja biotalous, ohjelmisto-, paikannus-, koulutus- ja turvallisuusteknologia sekä valmistavan teollisuuden teknologia. Arctic15 x Tampere toimii pilottina tapahtumakokonaisuudelle, joka tulevaisuudessa on tavoitteena järjestää vuosittain.

 

Ilmoittautuminen on auki

 

Tampere Smart City Weekin konferenssi ja expo sekä Tampereen Messujen DigITre 2022 saavat kunnian olla ensimmäisten tapahtumien joukossa uudella Nokia Arenalla. Tapahtumakokonaisuus järjestetään hybridinä, eli siihen on mahdollista osallistua etänä tai paikan päällä. Kävijäilmoittautuminen on nyt avoinna: tscw.fi/en/sign-up/ ja digitre.fi/fi/rekisteroidy/. Ohjelmaa päivitetään tapahtumien nettisivuille: Viikon tapahtumat – Tampere Smart City Week (tscw.fi) sekä Kävijälle | DigITre.

 

Tampere Smart City Weekin päävastuullinen järjestäjä on Tampereen kaupunki yhteistyössä Business Tampereen kanssa. DigITre on Tampereen Messut -konsernin tapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Tampere Smart City Week konferenssin ja expon kanssa. Tampereen Messut -konserni tuottaa Tampereen kaupungille TSCW Expo & Conference sekä DigITre -tapahtumakokonaisuuden.

 

Lisätiedot: tscw.fi, digitre.fi #tscw2022 #digitre

 

Tampere Smart City Week / Business Tampere
Katri Schulze, koordinaattori, Business Tampere Oy, katri.schulze@businesstampere.com, +358 40 076 5552
Anni Ylinen, markkinointi- ja viestintäasiantuntija, Visit Tampere Oy, anni.ylinen@visittampere.fi, +358 50 466 9525
DigITre / Tampereen Messut
Sami Siurola, projektipäällikkö, Tampereen Messut -konserni, sami.siurola@tampereenmessut.fi, +358 40 734 3589
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, Tampereen Messut -konserni, sirkka.laine@tampereenmessut.fi, +358 40 612 9081


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi