Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen lisää tapahtumia: KoneAgria tuo maatalouskoneet Tampereelle syksyllä 2021


25.08.2020
Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen lisää tapahtumia: KoneAgria tuo maatalouskoneet Tampereelle syksyllä 2021

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus avaa ovensa maatalouden ammattilaisille, kun maatalouden ja maatalouskoneiden erikoisnäyttely KoneAgria järjestetään 14.16.10.2021 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tampere valikoitui messujen järjestämispaikaksi keskeisen ja helposti saavutettavan sijaintinsa ansiosta. Suomen Messut Osuuskunta järjestää tapahtuman ProAgria Tapahtumat Oy:n toimeksiantona yhteistyössä Tampereen Messut -konsernin kanssa.

 

– Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyösopimukseen ProAgria Tapahtumat Oy:n kanssa, sillä tapahtuma ei hyödytä pelkästään meitä, vaan se tuo merkittäviä tulo- ja työllisyysvaikutuksia koko Tampereelle ja Pirkanmaalle. Tällä kumppanuussopimuksella pyrimme pitkäaikaiseen yhteistyöhön ProAgria Tapahtumat Oy:n kanssa maatalouskonenäyttelyiden järjestämiseksi Tampereella parittomina vuosina, Tampereen Messut -konsernin toimitusjohtaja Hannu Vähätalo sanoo.

 

ProAgria Tapahtumat Oy ja Suomen Messut Osuuskunta toteuttivat keväällä KoneAgria-tapahtuman kävijöille ja näytteilleasettajille laajan tutkimuksen selvittääkseen heidän toiveitaan tapahtuman sisällöistä ja sijainnista. Tampere voitti kilpailussa muun muassa saavutettavuutensa ansiosta. Myös aiempi kokemus konenäyttelyistä Tampereella, Tampereen Messut -konsernin tarjoamat kattavat palvelut ja konenäyttelyihin soveltuvat esteettömät tilat painoivat lopulta vaakakupissa valintaa tehtäessä.

 

– Tampere valikoitui järjestämispaikaksi keskeisen sijaintinsa perusteella. Messut tahdotaan järjestää keskellä vilja- ja karjasuomea. Riittävät tilat, erinomaiset yhteydet ja runsas hotellitarjonta mahdollistavat onnistuneen messukokemuksen kävijöille ja näytteilleasettajille. Uskomme maatalousyrittäjien pitävän järjestelyä onnistuneena laadukkaiden kotimaisten ammattinäyttelyiden ansiosta, kuvaa valintaa ProAgria Tapahtumat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Henri Honkala.

 

KoneAgria on joka toinen vuosi järjestettävä maatalouden ja maaseudun ammattilaisten, maatalouskoneiden, tarvikkeiden ja palvelujen erikoisnäyttely. Tapahtuma on tunnettu, arvostettu ja vahva konenäyttely, joka kerää yhteen alan ammattilaiset ja tarjoaa runsaasti alaan liittyvää ammattitietoa erilaisina ohjelmina. 1980-luvulta saakka järjestetty tapahtuma pidetään syksyllä 2021 jo 16. kertaa. Edellisen kerran KoneAgria järjestettiin vuonna 2019 Jyväskylässä ja siellä vieraili yli 12 000 messukävijää.

 

LISÄTIEDOT:

www.koneagria.fi #koneagria2021

Tampereen Messut -konserni / Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy

Hannu Vähätalo, toimitusjohtaja, p. 0500 620 806, hannu.vahatalo(a)tampereenmessut.fi

ProAgria Tapahtumat Oy, Henri Honkala, hallituksen puheenjohtaja, p. 040 8277 100, henri.honkala(at)proagria.fi

Suomen Messut Osuuskunta, Leo Potkonen, konseptikehittäjä, p. 045 665 8577, leo.potkonen(at)messkukeskus.com


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi