Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Tampereen Messut Oy tarjoaa yhteistyökumppaninsa kautta helpotusta näytteilleasettajien yritysrahoitukseen


18.03.2020
Tampereen Messut Oy tarjoaa yhteistyökumppaninsa kautta helpotusta näytteilleasettajien yritysrahoitukseen

Tampereen Messut Oy on tehnyt messujen näytteilleasettajia helpottavan yhteistyösopimuksen Qred Yrityslainan kanssa. Yhteistyösopimuksen myötä Qred toimii jatkossa suomalaisten yritysten rahoituskumppanina messuille osallistumisesta aiheutuneiden kulujen lainoitukseen liittyen. Sopimuksen tarkoituksena on auttaa niitä yrityksiä, jotka joutuvat kärsimään taloudellisesti COVID-19-viruksesta johtuvista messujen aikataulumuutoksista.

 

Qred Yrityslaina on PK-yritysten luotettava, nopea ja läpinäkyvä rahoittaja. Qred ei peri aloitusmaksua tai muita piilokuluja. Lainasopimus raukeaa, kun pääoma on maksettu takaisin. Kuukausikuluja peritään ainoastaan kuluneilta kuukausilta.

 

‒ Asiakkaidemme tilanne on erittäin vaikea. Tapahtumia varten tehdyt investoinnit, kuten markkinointitoimenpiteet ja varastotäydennykset ovat jo realisoituneita kustannuksia, mutta tulovirta aikataulumuutosten myötä siirtyy tulevaisuuteen. Neuvottelimme yhteistyösopimuksen nopeasti tarjoamaan vaihtoehdon asiakkaidemme akuuttiin tarpeeseen, kertoo Tampereen Messut Oy:n Projektijohtaja Mikael Wänskä.

 

Tampereen Messuille osallistuneet yritykset voivat hakea Qrediltä lainaa taloudellisesti vaikean tilanteen korjaamiseksi. Qred myöntää kaksi ensimmäistä lainakuukautta lyhennysvapaina. Yrityksille on lähetetty asiasta erillinen tiedote.

 

Lisätietoja ja tiedustelut:

Mikael Wänskä

Projektijohtaja, messuliiketoiminta

p. 040 350 0445

mikael.wanska@tampereenmessut.fi


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi