Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Tampereen Messut -konsernin kevään tapahtumille etsitään uudet ajankohdat koronaviruksen takia


12.03.2020
Tampereen Messut -konsernin kevään tapahtumille etsitään uudet ajankohdat koronaviruksen takia

Valtioneuvoston torstaina 12.3. pitämässä tiedotustilaisuudessa annettiin valtakunnallinen ohjeistus, jonka mukaan kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet suositellaan peruttaviksi koronaviruksen takia. Valtioneuvoston ja THL:n suositus ja linjaus tilaisuuksien perumisesta koskee kaikkia tapahtumia toukokuun loppuun saakka.

 

Tampereen Messut -konserni noudattaa valtakunnallista ohjeistusta ja joutuu siirtämään ensi viikolla 17.–19.3. suunnitelluiksi pidettävät Konepaja, Nordic Welding Expo ja 3D & New Materials -ammattitapahtumat.

 

Myös huhtikuun 4.–5. päivä järjestettävä Hevoset-messut tullaan siirtämään sekä 17.–19.4. suunnitellulle kevään messukokonaisuudelle Piha & Koti, Kotimaan Matkailumessut, Keräilyn Maailma ja Suuri Snadi etsitään uusi ajankohta.

 

Kun uudet ajankohdat ovat varmistuneet, niistä tiedotetaan kävijöitä ja näytteilleasettajia välittömästi.

 

Tiedotustilaisuudessa puhuneen sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekosen mukaan virusta ei ole enää kyetty rajaamaan Euroopassa ja Suomi on siirtymässä osaksi epidemia-aluetta.

– Näillä hallituksen toimilla jarrutamme epidemian etenemistä Suomessa. On suosittava keinoja, joilla vähennämme sosiaalisia tilanteita ja lähikontakteja, jotta sosiaali- ja terveyspalveluiden kapasiteettia ei rasiteta liikaa.


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi