Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Uusi Hallituspaikka-tapahtuma siirtyy elokuulta helmikuulle 2021


13.05.2020

Suomen ensimmäinen yrityksille ja hallitusosaajille suunnattu Hallituspaikka 2020 -tapahtuma siirretään järjestettäväksi 10. helmikuuta 2021. Tapahtuman nimi tulee uuden ajankohdan myötä muuttumaan muotoon Hallituspaikka 2021. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla toteutettavan tapahtuman teemana on tulevaisuuden hallitustyöskentely. Tapahtuman sisältö ja kumppanuudet pyritään siirtämään uuteen ajankohtaan. Hallituspaikka-tapahtuman tuottaa Tampereen Messut Oy:n tapahtumatoimisto Finland Events. Järjestäjäkumppaneina toimivat Hallituspartnerit ry, Tampereen kauppakamari ry, Future Board ry, Perheyritysten liitto ry ja Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutuskokonaisuus.

Hallituspaikka-tapahtuma oli tarkoitus järjestää toukokuussa 2020, mutta koronaviruksesta johtuvien rajoitusten vuoksi tapahtuma siirrettiin elokuulle. Nyt tapahtuma päätettiin siirtää ensi vuoteen.

– Totesimme tapahtuman ohjausryhmän kanssa, että elokuun 12. päivä tulee liian nopeasti siihen nähden, että koronaviruksen vuoksi asetetut isojen tapahtumien kokoontumisrajoitukset ovat voimassa heinäkuun loppuun asti. Lisäksi uuden tapahtuman lanseeraaminen vaatii onnistuakseen oman aikansa. Lämmin kiitos jo tässä vaiheessa kaikille asiantuntijoille, esiintyjille ja kumppaniyrityksille, jotka ovat tukeneet meitä päätöksessä ja sitoutuneet mukaan tapahtumaan ensi vuonna, sanoo tapahtuman projektipäällikkö ja Tampereen Messut -konsernin viestintäjohtaja Tanja Järvensivu.


Hallitustyön kannalta alkuvuosi on hyvä ajankohta alan tapahtumalle

– Hallituspaikka-tapahtuma on saanut todella hyvän vastaanoton, mistä olemme voineet päätellä, että kysyntää tällaiselle hallitusosaajien ja yritysten edustajien matalan kynnyksen kohtaamispaikalle on. Vallitsevan koronapandemian takia teimme päätöksen tapahtuman siirtämisestä ensi vuoteen, jotta voimme taata kaikille tapahtuman kohderyhmille paremmat ja varmemmat mahdollisuudet osallistua tapahtumaan turvallisesti. Hallitustyöskentelyn näkökulmasta alkuvuosi on toimiva ajankohta tämänkaltaiselle tapahtumalle. Uskon, että helmikuussa 2021 saamme nauttia jälleen toistemme kohtaamisista sekä luotua yhdessä katseen hallitustyöskentelyyn ja sen tulevaisuuteen, toteaa Hallituspartnereiden ja Hallituspaikka-tapahtuman ohjausryhmän puheenjohtaja Jyrki Liljeroos.


Keynote-puhujina Matti Alahuhta ja Philip Aminoff – Kultainen Nuija jaetaan tapahtumassa

Tapahtuman keynote-puhujina nähdään muun muassa hallitusammattilaiset Matti Alahuhta ja Philip Aminoff. Hallitustyöskentelyn tulevaisuuteen pureutuvan paneelikeskustelun puheenjohtajana toimii Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi. Päivä huipentuu Kultainen Nuija -tunnustuksen jakoon. Jo 10. kertaa jaettavan tunnustuksen saa toimija, joka on toiminnassaan kunnostautunut erityisen hyvässä hallitustyöskentelyssä. Hallituspartnereiden kumppanina palkitsemisprosessissa toimii Kauppalehti. Hallituspaikka 2021 -tapahtuman juontaa Ylen toimittaja Tommy Fränti.

Lisäksi ohjelmassa on kumppaniyritysten case-puheenvuoroja, asiantuntijoiden tapaamisia ja neuvontaa ständeillä, hallitusammattilaisia etsivien yritysten pitchauksia sekä verkostoitumista ja sovittuja tapaamisia Speed Networking -alueella. Klinikkakäytävällä kumppanit tarjoavat nonstopina tietoa teemoista omistajuus, kansainvälistyminen, yrityskaupat, sukupolvenvaihdos, yrityksen elinkaariajattelu ja vastuullisuus.

Hallituspaikka 2021 -tapahtumaan tässä vaiheessa sitoutuneita kumppaniyrityksiä ovat tapahtumakumppanit PricewaterhouseCoopers, Tampereen Seudun Osuuspankki ja Eversheds Sutherland, sponsorointikumppanit ContractZen, Isku ja StaffPoint sekä logokumppani Bright Finland.

Hallituspaikka 2021 -tapahtuma keskiviikkona 10.2.2021 klo 12–19 TähtiAreena, Tampere.


LISÄTIEDOT: www.hallituspaikka.fi, #Hallituspaikka, #tulevaisuudenhallitustyöskentely

Twitter: @Hallituspaikka, LinkedIn: Hallituspaikka 2021

Tanja Järvensivu, viestintäjohtaja / Tampereen Messut -konserni, projektipäällikkö / Hallituspaikka 2021,
p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi, @TanjaJarvensivu

Jyrki Liljeroos, puheenjohtaja / Hallituspartnerit ry ja Hallituspaikka 2021,
p. 0400 625 770, jyrki.liljeroos(a)provex.fi


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 9–15) 

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi