Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Uusi Teollisuus 2019: alan tulevaisuuden ratkaisut kiinnostivat Tampereella


21.03.2019

Ensimmäistä kertaa järjestetyt kaksipäiväiset Uusi Teollisuus -messut yhdessä Advanced Engineering by Easyfairs -tapahtuman kanssa saivat hyvän vastaanoton. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettyyn tapahtumakokonaisuuteen tutustui yhteensä 1 457 messuvierasta. Mukana oli yhteensä 110 näytteilleasettajaa. Uusi Teollisuus Stagella puhuneet asiantuntijat jakoivat case-esimerkkejä Suomen teollisuudesta sekä keynote-puhujat pureutuivat työelämän muutokseen ja tekoälyn tuomiin mahdollisuuksiin teollisuudessa. Tampereen Messujen uuden messutapahtuman sisältö, järjestelyt sekä tapahtuma-aikaiset uudet palvelut saivat kiitosta. Uusi Teollisuus järjestetään seuraavan kerran keväällä 2021. 

Näytteilleasettajilta ja kävijöiltä saadun palautteen mukaan Uusi Teollisuus tarjosi kohdennetusti uutta tietoa teollisuuden palveluista, kunnossapidosta ja työturvallisuudesta sekä hyvät verkostoitumismahdollisuudet.  

Uusia kohtaamisia ja potentiaalisia bisneskumppaneita

 − Olemme erittäin tyytyväisiä Uuden Teollisuuden tarjotaan. Teollisuuden kunnossapito, huolto sekä palvelut yhdistettynä uuden teknologian sisältöihin toivat paikan päälle juuri meille oikeita asiakkaita sekä potentiaalisia kumppaneita. Löysimme messuilta myös sellaisia palveluntarjoajia ja osaajia, joita emme ole aiemmin kohdanneet, sanoo projektipäällikkö Johannes Asikainen Maxjas Oy:stä.    

Uuden Teollisuuden ja Advanced Engineeringin yhteinen tapahtuma-alue Tampereen Messu- Urheilukeskuksen E-hallissa, kymmenet asiantuntijapuheenvuorot sekä Lounge- ja Co-Working -tilat mahdollistivat niin ohjelman seuraamisen, asiakastapaamiset ja verkostoitumisen kollegoiden kanssa kuin etätöidenkin tekemisen.

Teemat toimivat – asiantuntijoiden puheenvuorot tarjosivat uusia näkökulmia  

Uusi Teollisuus kokosi yhteen kolme vahvaa teollisuuden toimialaa. Asiantuntijat johdattivat uusimpiin teollisuuden ja työelämän ilmiöihin sekä esittelivät tuotannon ammattilaisille kohdennetusti kunnossapidon, työturvallisuuden ja teollisuuden palveluita.

− Alan ammattimessuille osallistuminen on luonteva osa toimintaamme, koska meille on tärkeää olla lähellä asiakkaitamme. Uusi Teollisuus -tapahtuman teemat sopivat meille hyvin. Toimimme rakentavassa koneteollisuudessa, joten esimerkiksi kunnonvalvontaan liittyvät ohjelmasisällöt tarjosivat uutta ja mielenkiintoista asiaa, kertoo myyntipäällikkö Ville Luomala Hydac Oy:stä.

− Tapahtuma oli positiivisesti poikkeuksellinen siinä mielessä, että tapasimme paljon uusia kasvoja alalta. Liikkeellä oli maltillisesti kävijöitä, mutta iloksemme tämä joukko oli erityisesti hankinnoista vastaavia henkilöitä ja päättäjiä, summaa toimitusjohtaja Timo Kivistö Laakeri-Center Oy:stä.   

Uutiset: www.uusiteollisuus.fi/messuinfo/uutiset

Kuvat ja tiedotteet: www.tampereenmessut.fi (Medialle/Materiaalipankki/UusiTeollisuus)

LISÄTIEDOT: www.uusiteollisuus.fi, www.advancedengineering.fi

@TampereenMessut, @ADENTampere2019, #UusiTeollisuus2019 #ADENTampere
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi

Jani Maja, myynti- ja kehitysjohtaja, p. 050 356 1325
Meri Mattila, viestinnän asiantuntija, p. 0400 914 877, @MeriTMattila


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 8–16)