Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Uusi Teollisuus: futuristit kertovat, miten maailman muutos näkyy teollisuudessa


16.01.2019

Tulevaisuuden tutkija Elina Hiltunen ja digitaalisen työn asiantuntija Esko Kilpi valottavat erilaisia näkökulmia tulevaisuuden työhön maaliskuussa järjestettävässä Uusi Teollisuus -tapahtumassa Tampereella. Asiantuntijat jakavat tutkimustietoa siitä, mitä mahdollisuuksia teknologia tuo ja miten työtä tehdään tulevaisuudessa sekä kuinka asiakas määrittelee teollisuuden palveluiden arvon.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Uusi Teollisuus -tapahtuma järjestetään 20.−21.3.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Yhtä aikaa toteutetaan Advanced Engineering 2019 by Easyfairs.    

Futuristi Elina Hiltunen puhuu 20.3. otsikolla Miten maailman muutos näkyy työelämässä?. Asiantuntija johdattaa kuuntelijat pohtimaan, miten työtä tehdään tulevaisuudessa, mitä mahdollisuuksia teknologia tuo ja esimerkiksi sitä, millaisia ovat tulevaisuuden työpisteet tehtaissa?

Digitaalisen työn asiantuntija Esko Kilpi kertoo 21.3. siitä, kuinka digitalisaation myötä asiakkaan arvonmuodostus määrittyy uudestaan myös teollisuudessa. Teoreetikko avaa asiakaskohtaamisen monitoroinnin merkitystä ja painottaa digitaalisten asiakaskokemusten tärkeyttä elinehtona menestymiselle.

Ohjelmassa Nome Oy:n Tommi Helander kertoo projektista, jossa Nome Oy ja Wärtsilä kehittivät langattoman mittausjärjestelmän, jolla voitiin tahdistetusti mitata polttomoottorin kampiakselin vastapainon värähtelyjä. Puolestaan Meyer Turku Oy:n Juha-Matti Salminen puhuu otsikolla Yhteisen työpaikan työturvallisuus monikulttuurisessa työyhteisössä ja Konecranes Finland Oy:n Erkki Ruotsalainen kertoo siitä, kuinka yrityksen uusi asiakasportaali auttaa kunnossapidon päätöksenteossa.

Uusi Teollisuus 2019 tuo yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Tapahtumassa tuotannon ammattilaiset päivittävät samalla kertaa sekä omat tietotaidot ja osaamisen että yrityksen käyttämät palvelut vastaamaan nykyvaatimuksiin.

Lisätiedot näytteilleasettajista ja ohjelmasta: www.uusiteollisuus.fi (Kävijälle)

ADEN 2019: Asiantuntijoiden aiheina muun muassa innovointi sekä sulautettu älykkyys koneissa

Advanced Engineering 2019-asiantuntijapuheenvuoroissa toimitusjohtaja Harri Kulmala Dimeccistä puhuu aiheesta Ihmiset mukaan innovointiin yli organisaatiorajojen. Puolestaan tekniikan tohtori ja johtaja Risto Kuivanen VTT:stä avaa aihetta Sulautettu älykkyys koneissa ja laitteissa - uudet toteutusmahdollisuudet.

Advanced Engineering -tapahtuma tarjoaa ideoita ja ratkaisuja liiketoiminnan päättäjille sekä tuotannosta ja tuotekehityksestä vastaaville henkilöille. Teemoina on muun muassa edistyksellisiin materiaalit, suunnittelu- ja mittaustyökalut, IoT-ratkaisuihin, robotiikka, elektroniikka, automaatio ja 3D-tuotantonnot. Kolmatta kertaa toteutettava Advanced Engineering järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Tampereella.

Luvassa on yhden messuhallin kokoinen, uudenlainen tapahtumakombo. Yhtenäinen tapahtuma-alue, kymmenet asiantuntijapuheenvuorot sekä Lounge- ja Co-Working -tilat mahdollistavat niin ohjelman seuraamisen, asiakastapaamiset ja verkostoitumisen kollegoiden kanssa kuin etätöidenkin tekemisen. Uusi Teollisuus- ja ADEN-tapahtumissa on mukana yhteensä noin 100 näytteilleasettajaa.

LISÄTIEDOT: www.uusiteollisuus.fi, www.advancedengineering.fi, @TampereenMessut, @ADENTampere2019, #UusiTeollisuus #ADENTampere

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Jani Maja, myynti- ja kehitysjohtaja, p. 050 356 1325
Meri Mattila, viestinnän asiantuntija, p. 0400 914 877, @MeriTMattila

EasyFairs / Advanced Engineering 2019: Krista Kavonius, p. 050 466 1900, krista.kavonius(at)easyfairs.com


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi