Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2022 on Lapland Hotels Oy – tunnustus jaettiin Virittäydy vapaalle -tapahtumassa Tampereella


22.04.2022
Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2022 on Lapland Hotels Oy – tunnustus jaettiin Virittäydy vapaalle -tapahtumassa Tampereella

Lapin autenttisia elämyksiä tarjoava perheomisteinen yritys ja Suomen suurin yksityinen hotellitoimija Lapland Hotels Oy on palkittu Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2022 -tunnustuksella. Voittajasta yksimielinen raati koki, että yritys on aidosti tuonut palan pohjoista muualle Suomeen. Tunnustuspalkinto jaettiin perinteisesti Tampereella, Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuuden Kotimaan Matkailu -messuilla. Viiden teeman, neljän hallin ja kolmen päivän Virittäydy vapaalle vie virkistävään vapaa-aikaan 22.–24. huhtikuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

 

Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -tunnustus jaetaan vuosittain kotimaiselle matkailualan yritykselle, joka on menestynyt konseptillaan tai osoittaa edellytyksiä menestykselle sekä on luonut uutta tai uudistunut merkittävästi. Lapland Hotels -ketju koostuu 19 hotellista ja 11 000 ravintolapaikasta ympäri Suomen, tuntureiden tuiskeesta urbaaniin kaupunkiympäristöön. Yrityskokonaisuuteen lukeutuu lisäksi viisi hiihtokeskusta ja Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris. Autenttisia Lapin elämyksiä tarjoava perheomisteinen yritys on myös Suomen suurin yksityinen hotellitoimija. Lapland Hotelsin mukaan pohjoinen on kotinsa, joka näkyy kaikessa ketjun tekemisessä. Hotellien sisustukset pohjautuvat modernisti ja raikkaasti pohjoisen rikkaaseen ja vaihtelevaan luontoon sekä ikivanhojen tarinoiden mystiikkaan. Ravintoloiden makuelämykset saavat raaka-aineidensa sinfonian sekä vuodenaikojen lumon Lapin uskomattomasta luonnosta. Ketjussa vannotaan aidon ja lämminhenkisen palvelun nimeen. Lapland Hotels tuntee arktisen luonnon ja kunnioittaa sen herkkyyttä.
– Hienoa saada tällainen arvostuksen osoitus pitkäjänteisestä työstä. Suuri kiitos omille ihmisillemme, jotka ovat jaksaneet viimeiset kaksi vaikeaa vuotta ylläpitää arvojemme mukaista toimintaa ja laadukasta asiakaspalveluasennetta. Olemme ylpeitä lappilaisista juuristamme ja Lapin matkailuun olennaisena liittyvästä asiakaskeskeisyydestä palveluiden kehittämisessä. Vain tämä on mahdollistanut Lapin matkailun ja siitä kumpuavan meidänkin hienon kasvupolkumme, sanoo tunnustuspalkinnon vastaanottanut Lapland Hotels Oy:n toimitusjohtaja Ari Vuorentausta.

 

Palkintoraati oli Lapland Hotels Oy:n voitosta yksimielinen. Kirkasta ykkössijaa perusteltiin muun muassa yrityksen pitkäjänteisen työn, voimakkaan kasvun ja rohkeiden investointien näkökulmista. Erityinen huomio kiinnittyi myös ketjun satsauksiin yksityiskohdissa, erottuvan brändin luomiseen sekä palvelun ja tuotteiden korkeasta laadusta huolehtimiseen. Raadissa koettiin, että Lapland Hotels on aidosti tuonut palan Lappia muualle Suomeen.
– Lapland Hotelsin läpileikkaava laadukkuus ja asiakkaiden arvostus heijastuu kaikessa ketjun toiminnassa. Jo aamiainen on elämys, aivan kuten koko heidän upea, mieleenpainuva konseptinsa. Laadun ylläpitäminen vaatii jatkuvaa työtä ja Lapland Hotelsin on onnistunut myös tässä erinomaisesti, kertoo Suomen Matkailuorganisaatioiden yhdistys - Suoma ry:n hallituksen puheenjohtaja Maisa Häkkinen.

 

Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -raadin muodostivat Visit Finlandin Senior Director Kristiina Hietasaari, Suoma ry:n hallituksen puheenjohtaja, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n matkailujohtaja Maisa Häkkinen, Visit Tampereen matkailujohtaja Jari Ahjoharju, Tampereen kauppakamarin matkailu- ja tapahtumavaliokunnan puheenjohtaja, Tampereen Messut -konsernin PR- ja kumppanuusjohtaja Tanja Järvensivu, edellisen vuoden voittajan Vip Cruise ja S/S Paul Wahlin kapteeni, VIP Cruise – LP Management Oy:n toimitusjohtaja Janne Leinonen sekä raadin sihteeri, Tampereen Messut -konsernin Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuuden projektipäällikkö Paula Karhu.

 

Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuudessa Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -palkinnon jakoivat Visit Finlandin Kristiina Hietasaari ja Visit Tampereen matkailujohtaja Jari Ahjoharju.

 

Oivalluksia ja elämyksiä - aarteita, helmiä ja viherloistoa

 

Virittäydy vapaalle on lämminhenkinen koko perheen tapahtumakokonaisuus, joka tarjoaa sukelluksen yhdessä vietettäviin unohtumattomiin hetkiin. Unelmien retkien Kotimaan Matkailu sekä viherhaaveiden Piha ja Koti vievät virkistävään vapaa-aikaan perjantaista sunnuntaihin 22.–24.4. Ihastuttava kaksikko saa viikonloppuna 23.–24.4. kiehtovaa seuraa, kun Keräilyn maailma paljastaa vintage-aarteet ja retrolöydöt, Suuri Snadi kokoaa yhteen pienoismallit, rautatiet ja nuket sekä Perhomessut viehättää lajin syövereihin. Tapahtumakokonaisuuden projektipäällikkö Paula Karhu lupaa messukävijöille inspiroivan kokemuksen, jossa jo helteilee kesä.
– Virittäydy vapaalle -viikonloppu on ennen kaikkea täynnä oivalluksia ja elämyksiä! Harmaa arki kaikkoaa messujen kattavan tarjonnan, ohjelman, asiantuntijoiden ja tuotteiden parissa. Lämpimästi tervetuloa!

 

Vapaa-aikaan virittäydytään viikonlopun mittaan muun muassa Kimmo Ohtosen puheenvuorossa vastuullisesta luontomatkailusta, Omatarhuri Puutarhan kukkivassa vihermaailmassa asiantuntijoineen sekä upeassa Näsinneula-pienoismallinäyttelyssä ’Neulametsä’. Tutustu ohjelmaan virittaydyvapaalle.fi/fi/kavijalle/#tab-program ja näytteilleasettajiin virittaydyvapaalle.fi/fi/kavijalle/#tab-exhibitors.

 

LISÄTIEDOT: #kotimaanmatkailu #virittäydyvapaalle, @virittaydyvapaalle, virittaydyvapaalle.fi

Tampereen Messut -konserni, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Paula Karhu, Virittäydy vapaalle -projektipäällikkö, p. 0400 716 199
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, p. 040 612 9081

Lapland Hotels Oy, laplandhotels.com/FI/
Ari Vuorentausta, toimitusjohtaja, p. 0400 419 896, ari.vuorentausta@laplandhotels.com


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi