Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Asta Rakentaja: Korjausrakentamisen kasvu jatkuu Pirkanmaalla


11.01.2018

Forecon Oy:n Pirkanmaan rakennusbarometrin mukaan korjausrakentamisen ennakoidaan virkistyvän tänäkin vuonna, kun 1970-luvulla rakennetut talot tulevat korjausikään ja pientalojen korjaamistarpeet kasvavat. Tämän myötä myös tiedontarve ja osaavien ammattilaisten tarve lisääntyy. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 2.–4. helmikuuta järjestettäviltä Asta Rakentaja 2018 -messuilta löytyy tietoa, palveluita ja tuotteita rakentamista, remontointia tai kunnostusprojektia suunnitteleville sekä rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille. 

– Korjaushankkeet ovat erityisesti taloyhtiöiden hallinnolle haasteellisia tehtäviä. Taloyhtiön remontissa on hallittava tekniikka suunnitteluineen ja urakkakilpailuineen, päätöksenteon ja sopimusten juridiikka sekä rahoitustalous ja viestintä. Lisäksi korjaushankkeen rakennuttajana taloyhtiöllä on vastuita ja velvoitteita. Harvalla taloyhtiöllä on itsellään tällaista osaamista, ja juuri tästä syystä suurten hankkeiden valmistelussa ja suunnittelussa sekä läpiviennissä tarvitaan asiantuntija-apua. Asta Rakentaja -messuilla voi jututtaa ammattilaisia sekä vertailla ja kilpailuttaa palveluita. Korjaushankkeisiin erikoistuneilta ammattilaisilta saa myös uusia ideoita sekä vinkkejä niin koko taloyhtiön kuin yksittäisten asuntojen remonttiprojekteihin, sanoo toiminnanjohtaja Jorma Koutonen Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry:stä.

Lue uutinen: Korjausrakentaminen: asiantuntija painottaa: valitkaa aina osaava ammattilainen

Lue uutinen: Onnistuneen sisäilmaremontin kulmakivet

Messuilla alkaa naulattaa – perustietoutta asumisesta, viihdettä ja hyväntekeväisyyttä

Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin ja asumisen messutapahtuma Asta Rakentaja tarjoaa kävijöille ajankohtaista perustietoutta asumisesta. Messuilla järjestetään myös suositut PRKK ry:n toteuttamat maksuttomat rakentaja- ja remonttikoulut sekä Omataloyhtiö.fi:n asiantuntijaseminaari taloyhtiöille.

 Messujen ohjelmassa puhuttaa muun muassa hulevesimaksut, lämmitysratkaisut, sisäilma-asiat sekä toimivan keittiön suunnittelu. Puusuutarit ry:n messuille rakentamassa TuoteTalossa konkretisoituvat talotekniset ratkaisut ja materiaalit. Messuvierailla on mahdollisuus tutustua paikan päällä talorakenteisiin ja rakennustuotteisiin kirjaimellisesti tapettipintaa syvemmin. Työnäytökset opastavat parhaat niksit tee-se-itse-tekijälle ja viihdettäkin on luvassa niin, että vakavampaakin remppaajaa alkaa naulattaa. Lauantaina ja sunnuntaina messuisäntänä toimii Hirvaskankaan MacGyver Markku Saukko. Sunnuntain hyväntekeväisyyshuutokaupan meklaroi Aki Palsanmäki.   

Lisätiedot ohjelmasta: www.asta.fi (Kävijälle).   

Tampereen Messut Oy järjestää Asta Rakentajan yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun ja Puusuutarit ry:n kanssa. 

Ennakkoakkreditoituminen Asta Rakentaja -messuille viimeistään tiistaina 30.1.2018: www.asta.fi (Medialle)

Kuvat, videot, tiedotteet sekä muut mediamateriaalit: www.tampereenmessut.fi/medialle/materiaalipankki

LISÄTIEDOT: www.asta.fi

Facebook: www.facebook.com/astarakentaja / Twitter: @TampereenMessut, #AstaRakentaja

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Anne Saarinen, projektipäällikkö, p. 050 357 2342
Meri Mattila, tiedottaja, p. 0400 914 877, @MeriTMattila
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 8–16)