Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Elintarviketeollisuuden toimijat kokoontuivat messuille Tampereelle


14.09.2017

Tampereella järjestettiin keskiviikosta torstaihin 13.–14.9. Elintarviketeollisuus-messut. Kaksipäiväinen ammattitapahtuma kokosi yhteen 120 näytteilleasettajaa ja 2 018 kävijää Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Seuraavat Elintarviketeollisuus-messut on suunnitelmissa toteuttaa vuonna 2020. Messujen yhteydessä järjestetyn Itsenäinen Suomi 100 vuotta -koristetyökilpailun voitto meni Tredun nuorille osaajille.

Video: Elintarviketeollisuus-messut kokoaa yhteen alan päättäjät ja ostajat

– Elintarviketeollisuudessa tehdään nyt rohkeasti investointeja ja nähdään, että automaatioratkaisut ovat yksi tärkeimmistä seikoista kansallisen ja kansainvälisen kilpailukyvyn kasvattamiseksi. Elintarviketeollisuus-messuilla oli hyvä fiilis. Kävijät hakivat oikeasti ratkaisuja, kumppaneita ja palveluita vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Olen ilolla kuunnellut asiakkaita, jotka kertovat, että kauppa on käynyt ja kontakteja on luotu merkittävästi, kertoo myyntiryhmäpäällikkö Mikael Wänskä Tampereen Messut Oy:stä.

Katso video: Elintarviketeollisuus-messut: kauppa on käynyt! 

Mari Hannuksela, Lihakeskusliitto: Investoi laitteisiin ja osaamiseen

– Uskon, että moni asia on parin vuoden päästä eri tavalla kuin nyt. Neuvoisinkin, että viimeistään nyt kannattaa etsiä se oma juttu ja lähteä täysillä panostamaan investoimalla osaamiseen ja laitteisiin. Tällä hetkellä esimerkiksi lihateollisuudessa näyttää mukavalta. Lihankulutus on pienessä kasvussa Suomessa, Euroopassa ja globaalisti. Siipikarjan liha on erityisessä nosteessa. Investoinnit ovat lähteneet liikkeelle, messuilla on hyvä tunnelma ja moni kertoo oikeasti olevansa liikkeellä ostoslistan kanssa, sanoo toimitusjohtaja Mari Hannuksela Lihakeskusliitto ry:stä. 

Katso video: Investoi laitteisiin ja osaamiseen.

Itsenäinen Suomi 100 vuotta -koristetyökilpailun voitto tuli Kalevalan innoittamalla suklaateoksella

Elintarviketeollisuus-messujen yhteydessä järjestettiin Itsenäinen Suomi 100 vuotta -koristetyökilpailu ammattikouluopiskelijoille. Kilpailun voittajapariksi selviytyi neljän tunnin kilpailurupeaman jälkeen Saara Lehtimäki ja Kiia Alakangas (Tampereen seudun ammattiopisto Tredu / Kangasala) suklaateoksella Missä olet Väinö. Itsenäisyyden juhlavuoden innoittamat kilpailutyöt toteutettiin ja koottiin paikan päällä. Kilpailun järjesti Suomen Leipuriliitto yhteistyökumppaneineen. Kuvia voittajatyöstä.

Katso video: Itsenäinen Suomi 100 vuotta -koristetyökilpailun satoa

Lisää asiantuntijavideoita ja messutunnelmia videokirjastossa:

Innovaatio- ja tuotekehitysjohtaja Tiina Isohanni, Lumene: Suomen puista uusin kauneusteollisuuden trendi?

Jaakko Soratie, Dry Ice Finland Oy: Kuivajääpuhalluksen suosio elintarviketeollisuudessa kasvanut

Arctic Power Berries: 3 vinkkiä markkinointiin Instagramissa

Kuvia, tiedotteita ja muu mediamateriaali materiaalipankissamme: www.tampereenmessut.fi (Medialle)

Vuodesta 2005 järjestetty Elintarviketeollisuus on Pohjoismaiden johtava elintarviketeollisuuden ammattimessutapahtuma, joka kattaa elintarviketeollisuuden koko kaaren alkutuotannosta loppukäyttäjään ja kierrätykseen. Tampereen Messut Oy järjestää tapahtuman yhteistyössä Lihakeskusliitto ry:n, Elintarviketeollisuusliitto ry:n, Suomen Leipuriliitto ry:n ja Suomen Pakkausyhdistys ry:n kanssa.

LISÄTIEDOT: www.elintarviketeollisuus.fi, Facebook: @Elintarviketeollisuus, Twitter: @TampereenMessut, #Elintarviketeollisuus

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Facebook: @TampereenMessut, Twitter: @TampereenMessut
Mikael Wänskä, myyntiryhmäpäällikkö, p. 040 350 0445
Meri Mattila, tiedottaja, p. 0400 914 877, @MeriTMattila
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 5368 133, @TanjaJarvensivu


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 8–16)