Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Kutsu medialle: Uusi messutapahtuma Piha & Koti Tampereella 12.–14.4.


29.03.2019

Tampereen Puutarha-messut on laajentunut: upouusi Piha & Koti on piharakentamisen, puutarhan ja kodin sisustuksen messutapahtuma, jossa kevään alkua ja kesää jo fiilistellään sormet mullassa, grilliherkut kielen päällä ja kotihaaveet houkutellen. A-hallissa on runsaasti tee-se-itse-sisältöä, löytöjä pihaan, parvekkeelle, terassille ja mökin tai kodin tarpeisiin. Samaan aikaan 12.–14.4. Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 11. Kotimaan Matkailumessut (E-halli), sen yhteydessä Maata pitkin matkailu -tapahtuma sekä Keräilyn maailma (C-halli) ja D-hallin Tampere Wine Fest (12.–13.4.).

Messujen parasta antia on monelle itse kokeileminen ja uuden oppiminen ammattilaisten opastuksella. Uusilla Piha & Koti -messuilla pääsee 12.–14.4. yhdellä ovenavauksella kohentamaan taitojaan esimerkiksi eukalyptuskranssin, pääsiäiskimpun ja keväisen seppeleen sitomisessa, kasviterraarion koostamisessa, ruusukorun ja -siirapin tekemisessä, naruamppelin luomisessa ja taimien koulinnassa. Lapset pääsevät pakertamaan nostalgisia tuulihyrriä ja käpyeläimiä.
Lue uutinen: Tee itse eukalyptuskranssi, seppele tai ruususiirappia
Tutustu messujen DIY-sisältöön ja aikatauluihin: pihajakoti.fi (Kävijälle / Ohjelma)

Ennennäkemätöntä taidetta, huonekaluja ja tekstiilejä esillä Rinnakkain-näyttelyssä

A-hallin silmäterä on sirkustelttamainen Rinnakkain-rakennelman, jonka sisään rakennetaan viisi erilaista tilaa, jotka toimivat niin sisä- kuin ulkotiloinakin. Tiloissa levätään, luetaan, rentoudutaan, hemmotellaan ja innostutaan leikin pyörteisiin. Rinnakkain-kokonaisuuden toteuttaa yhteistyössä Tampereen Messujen kanssa tamperelainen sisustussuunnittelutoimisto DekoSisters. Luvassa on jotain ennennäkemätöntä.

– Aluksi pallottelimme utopistisiakin ideoita ja alueen suunnittelussa lähdimme liikkeelle, siitä, että haluamme luoda messukävijöille jotain uutta ja erilaista nähtävää ja koettavaa yhdistäen siihen uuden Piha & Koti -teeman, kuvaavat projektia DekoSistersin sisustussuunnittelijat Susanne Hänninen ja Sari Seppälä.
Lue uutinen: Ennennäkemätöntä ja näyttävää Rinnakkain-näyttelyssä

Samaan aikaan Kotimaan Matkailumessut, Keräilyn maailma sekä Tampere Wine Fest

Kuumaa kesän odotusta, näppejä syyhyttäviä löytöjä sekä saunanlämpöistä ja grillintuoksuista tunnelmaa ovat luomassa Piha & Kodin kanssa Kotimaan Matkailumessut, Tampere Wine Fest sekä Keräilyn maailma, johon kuuluvat Keräily-messut, Platta-levymessut ja TamCollect-postimerkkinäyttely. Keräilyn maailmassa esillä on muun muassa täydellinen Muumimuki-kokoelma ja Jenni Haukion postimerkkikokoelma.
Lue uutinen: Messuille pyöräkulkue 13.4. – ilmainen sisäänpääsy ja muita etuja
Lue lisää: Tampereella esillä täydellinen Muumimuki-kokoelma
Tutustu kaikkiin tapahtumiin: www.pihajakoti.fi

Medialle: Mediatilaisuudet viikonlopun aikana

  • HoReCa-alan ammattilaisten Matkailun kohtaantopäivä pe 12.4. klo 9.00–14.00, Mars-seminaaritila
  • Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -palkitseminen pe 12.4. klo 11.00-11.30, Lomalava (E-halli)
  • Matkailun tulevaisuus -paneeli la 13.4. klo 13.00, Lomalava (E-halli)

Akkreditoidu tästä kaikkiin tapahtumiin 10.4. mennessä: www.pihajakoti.fi (Messuinfo / Medialle

Tampereen Messut Oy järjestää Piha & Koti-, Keräily- ja Kotimaan Matkailumessut, Maata pitkin matkailu -tapahtuma järjestetään yhteistyössä Ekokumppaneiden kanssa, Tampere Wine Fest Timo Jokisen kanssa, Platta-levymessut Marko Tuomisen kanssa ja TamCollect Tampereen Filatelistiseuran kanssa. Kevään 2018 messukokonaisuudessa oli 15 416 kävijää. Ohjelma, pääsyliput sekä tapahtumakohtaiset aukioloajat: kotimaanmatkailumessut.fi.

LISÄTIEDOT:www.pihajakoti.fi, Facebook: www.facebook.com/pihajakoti, /kotimaanmatkailumessut, /TampereWineFest, FB-tapahtumat: Keräilyn maailma & Maata pitkin matkailu, Twitter: @TampereenMessut, Instagram: @tampereenmessut, #PihaJaKoti2019, #KotimaanMatkailu2019, #maatapitkin, #Platta2019, #Keräily2019, #KeräilynMaailma, #TampereWineFest, #nytpolttelee
Mikael Wänskä, myyntiryhmäpäällikkö, mikael.wanska(at)tampereenmessut.fi, p. 040 350 0445
Jenna Antila, viestinnän asiantuntija, jenna.antila(at)tampereenmessut.fi, 040 172 1188, @Jenna_messuaa
Tampere Wine Fest: Timo Jokinen, timo(at)winebridge.fi, p. 050 583 7735, www.tamperewinefest.com


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi