Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

LIIKENNETIEDOTE: Euroopan suurimmat käsityömessut 18.–20.11. Tampereella


15.11.2016

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin järjestettävillä Suomen Kädentaidot- ja Keräily-messuilla on noin 800 näytteilleasettajaa ja tapahtumakokonaisuuteen odotetaan noin 40 000 kävijää. Tapahtuma vilkastuttaa Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään liikennettä. Alueella liikkuvia kehotetaan huomioimaan liikenneturvallisuus sekä varaamaan hieman tavallista enemmän aikaa matkantekoon. Bussit kulkevat Tampereen keskustasta Messu- ja Urheilukeskukseen 10 minuutin välein, ja käyttöön otetaan myös uusi etäpysäköintialue P-Linnakallio.

Bussi tuo pääsisäänkäynnin eteen – ylimääräisiä vuoroja 10 minuutin välein

Messujärjestäjä suosittelee messuvieraita käyttämään julkisia liikennevälineitä. Tampereen joukkoliikenteen linja 14 liikennöi normaalisti Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Reitti kulkee Tampereen rautatieaseman (pysäkki Stockmannin edessä), Keskustorin sekä Tampereen linja-autoaseman kautta.

Lisäksi messupäivien ajan liikennöi ylimääräinen linja Y14, joka ajaa linjan 14 lyhennettyä reittiä välillä Tampereen rautatieasema – Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. Kaikilla linjoilla on voimassa normaalit Tampereen liikennelaitoksen lippuhinnat.

Tampereen joukkoliikenteen aikataulut: http://aikataulut.tampere.fi
Y14-vuorojen aikataulu ja poikkeusreitti www.kadentaidot.fi (Messuinfo)
Video: Suomen Kädentaidot – Etäpysäköinti: P-Linnakallio

Pysäköintipaikkoja alueella 3300 – uutuutena maksuton etäpysäköintialue P-Linnakallio

Messuvieraiden käytössä on Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen alueella kaikkiaan 3300 pysäköintipaikkaa. Pysäköintilipun hinta on 5 euroa, lipuke tarkistetaan pysäköintialueelta ulos ajettaessa.

Etäpysäköintialue P-Linnakallio otetaan käyttöön Suomen Kädentaidot 2016 -messuilla, uusi alue tarjoaa runsaasti lisää pysäköintitilaa autoileville messukävijöille. Pysäköintialue sijaitsee Pirkkalan Linnakalliossa, noin 2 kilometrin päässä Messu- ja Urheilukeskuksesta. Pysäköiminen P-Linnakalliossa on maksutonta ja paikan päältä on niin ikään maksuton bussikuljetus messuille sekä takaisin 15 minuutin välein.

Lisätiedot: www.kadentaidot.fi (Messuinfo)

Nyt 21. kertaa järjestettävä Suomen Kädentaidot on Euroopan suurin käsi- ja taideteollisuusalan messutapahtuma, joka tuo Tampereelle vuosittain yli 600 näytteilleasettajaa ja noin 40 000 messuvierasta. Suomen Kädentaidot järjestää Tampereen Messut Oy ja Taito Pirkanmaa ry. Keräily-messut toteuttaa Tampereen Messut Oy.

Suomen Kädentaidot- ja Keräily-messut, 18.–20.11.2016, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (A-, C-, D-, E -hallit), Avoinna: perjantai klo 10–18, lauantai klo 9–17, sunnuntai klo 10–17, Liput ovelta: Kolmen päivän lippu 20 €, päivälippu pe tai su 12 €, la 14 €. Samalla lipulla samana päivänä molempiin messutapahtumiin. Liput netistä: www.kadentaidot.fi/liput


LISÄTIEDOT: www.kadentaidot.fi, www.kerailymessut.fi, SoMe: Facebook: facebook.com/Kadentaidot
Twitter: @TampereenMessut, Instagram: @suomenkadentaidot, #Kädentaidot #Keräily
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Mervi Oksanen, tuoteryhmäpäällikkö, p. 0400 760 877, @OksanenMervi
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Jenna Antila, tiedottaja, p. 040 172 1188, @Jenna_messuaa


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 8–16)