Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Suomen suurin konepaja rakentuu 20.–22.3.2018 Tampereelle


06.03.2018

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään kahden viikon päästä Konepaja-messut yhdessä kansainvälisen hitsausalan tapahtuman Nordic Welding Expon kanssa. Poikkeuksellisen kiinnostavan tapahtuman toteutuksesta tekee näytteilleasettajien messuille esille tuomat yli 100 konetta ja laitetta, joista osa painaa parhaimmillaan yli 20 tonnia. Lisäkipinää tapahtuman järjestelyihin ja ohjelmaan tuovat hitsauksen SM-kilpailut.    

Tiistaista torstaihin 20.–22. maaliskuuta Suomen suurimmassa konepajassa koneet ja laitteet sekä keskustelut toimialan tilanteesta käyvät kuumina. Keskeisimpiä puheenaiheita messuilla ovat konepajojen robotisointi, teollisuuden digitalisoituminen, tuotannon kilpailukyky, uudet menetelmät sekä 3D-tulostaminen. Tapahtumissa on yhteensä 268 näytteilleasettajaa, joiden päämiehet edustavat yli 700 kansainvälistä tuotemerkkiä.

Tarkemmat tiedot ohjelmasta: www.konepajamessut.fi.  

– Metalliteollisuuden kaupan positiivinen vire näkyy toimialan vahvana kasvuna, yritysten kiinnostuksena investoida uuteen huipputeknologiaan, satsata markkinointiin sekä rekrytoida tulevaisuuden osaajia. Konepaja ja NWE yhdessä tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden metalliteollisuuden ja hitsausalan osaajille sekä kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille kokoontua yhteen sekä lisätä alan kiinnostavuutta, kertoo myyntiryhmäpäällikkö Mikael Wänskä Tampereen Messut Oy:stä.  

Lue lisää: Rekrytointi: metalliteollisuudessa osaajille riittää töitä

Nordic Welding Expon yhteydessä ammatillista perustutkintoaan suorittavat nuoret kisaavat hitsauksen SM-kilpailut. Uutta kipinää kisaan ja messuille tuo, että kisapaikka on aiemmista vuosista poiketen heti Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin läheisyydessä, jossa messuvieraat pääsevät seuraamaan kisojen etenemistä koko messujen ajan. Kilpailun toteuttaa SHY ry. Messuilla esitellään ja palkitaan myös Plootu Fennica -ohutlevytuotekilpailun parhaimmisto. Ohutlevystä tehdyllä tuotteella tai osalla on voinut osallistua kolmeen tasavertaiseen sarjaan: teollisuus, muotoilu ja oppilaitokset. Kilpailun järjestäjä on Teknologiateollisuus ry.

 Mediatilaisuudet ja palkitsemiset

 • Hitsauksen SM-kilpailut 
 • kaikkina messupäivinä, pääaula, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
  palkintojenjako torstaina 22.3. klo 14, Plootu Fennica -lava, A-halli
 • SHY ry:n palkitsemistilaisuus
  tiistaina 20.3. klo 11.00, Plootu Fennica -lava, A-halli
 • Plootu Fennica -ohutlevytuotekilpailun palkintojenjako
  tiistaina 20.3. klo 12.00, Plootu Fennica -lava, A-halli
 • Median infokahvit
  tiistaina 20.3. klo 14.00–15.00 lehdistöhuone, pääaula
  Medialle tarjotaan Konepajan ja NWE:n lomassa kakkukahvit ensimmäisen messupäivän päätteeksi vietettävien Alihankinta-messujen 30-vuotisjuhlien kunniaksi. Samalla kerrotaan muutama sana syksyn Alihankinta-messuista ja kolmen päivän pituiseksi laajenevasta AlihankintaHEAT-tapahtumasta.

Ennakkoakkreditoituminen Konepaja ja Nordic Welding Expo -messuille viimeistään torstaina 15.3.2018: www.konepajamessut.fi (Medialle)

Tampereen Messut Oy järjestää Konepajan yhteistyössä metalliteollisuuden kone- ja laitetoimijoiden kanssa nyt toista kertaa. NWE-messut järjestetään Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys ry:n toimeksiannosta 7. kerran.

Lisätiedot: www.konepajamessut.fi, www.nordicweldingexpo.fi

Twitter & Instagram: @TampereenMessut, #Konepaja, #NordicWeldingExpo, Facebook: @Konepajamessut
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Mikael Wänskä, projektipäällikkö, p. 040 350 0445
Meri Mattila, tiedottaja, p. 0400 914 877, @MeriTMattila
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 8–16)