Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Info » Saapuminen toimistolle

Saapuminen toimistolle

Tampereen Messujen toimisto sijaitsee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pohjoispäädyssä.

 

 

Messukeskuksen kautta

Jos saavuit esim. julkisilla kulkuneuvoilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnille, pääset helpoiten toimistollemme messukeskuksen kautta kulkemalla. Pääaulasta jatka eteenpäin ja tulet A-hallin oville. Jos kulkuväylällä on maksullinen kääntöportti, pyydä viereisestä vahtimestarien kopista ovien avaamista. Jatkamalla suoraan pariovista tulet käytävään jonka päädystä käänny ensin vasemmalle ja sitten oikealle. Toimiston ovenpielessä on ovikello, jota soittamalla ovi avataan.

Voit myös kulkea toimistollemme ulkokautta seuraten E-hallin seinustaa. E-hallin tunnistat seinässä komeilevasta kyltistä TähtiAreena.

 


 

Pysäköinti

Toimistomme edustalta löytyy runsaasti pysäköintipaikkoja. Tapahtuma-aikoina viereinen huolto-ovi A9 on runsaassa käytössä, joten suosittelemme pysäköimään toimiston sivustalla sijaitsevalle pysäköintialueelle.

 


 

Bussilla

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnille pääsee Tampereen joukkoliikenteen linjoilla 14 ja 34. Lisäksi linjat 1 ja 11 ajavat Nuolialantietä, josta Härmälän koulun pysäkiltä matka toimistolle kestää kävellen n. 10 minuuttia.

 

 

 

Yritys »
Henkilökunta
Palvelut »
Messujen tarina
Saapuminen toimistolle
Palaute
Uutiskirje
Tietosuojaseloste

 

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 8–16) 

Bussien aikataulut
14 ja 34