Etusivu » Info » Saapuminen toimistolle

Saapuminen toimistolle

Tampereen Messujen toimisto sijaitsee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pohjoispäädyssä.

 

 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääovien kautta

Jos saavuit esimerkiksi julkisilla kulkuneuvoilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnille, pääset helpoiten toimistollemme messukeskuksen kautta kulkemalla. Pääaulasta jatka eteenpäin ja tulet A-hallin oville. Jos kulkuväylällä on maksullinen kääntöportti, pyydä viereisestä vahtimestarien kopista ovien avaamista. Jatkamalla suoraan pariovista tulet käytävään, jonka päädystä käänny ensin vasemmalle ja sitten oikealle. Soita ovikelloa ja avaamme sinulle oven.

Voit myös kulkea toimistollemme ulkokautta seuraten E-hallin seinustaa. E-hallin tunnistat seinässä komeilevasta TähtiAreena-kyltistä.

 


 

Pysäköinti

Toimistomme viereltä löytyy runsaasti pysäköintipaikkoja. Tapahtuma-aikoina viereinen huolto-ovi A9 on runsaassa käytössä, joten suosittelemme pysäköimään toimiston sivulla sijaitsevalle pysäköintialueelle.

 


 

Bussilla

Tampereen joukkoliikenteen linja 12 liikennöi rautatieasemalta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääovelle n. 30 minuutin välein. Lisäksi linja numero 8 liikennöi Keskustorilta Härmälän koulun pysäkille, josta on noin 10 minuutin kävelymatka Tampereen Messujen toimistolle.

 

 

 

Turvallisesti tapahtumiin
Yhteystiedot »
Yritys »
Henkilökunta
Palvelut »
Messujen tarina
Saapuminen toimistolle
Palaute
Uutiskirje
Tietosuojaseloste
Laskutustiedot
Vastuullisuus »

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi 

Bussien aikataulut
12 ja 8