Etusivu » ilmoituskanava

Tampereen Messut – ilmoituskanava

Tässä ilmoituskanavassa voit tehdä ilmoituksen epäilemästäsi väärinkäytöksestä tai epäeettisestä toiminnasta.

 

Väärinkäytösten ilmoituskanava on luottamuksellinen kanava, jonka kautta voit tuoda sisäisen tutkinnan kohteeksi epäilyksen mahdollisesta väärinkäytöksestä. Ilmoituksen voit tehdä halutessasi nimettömästi.

 

Tätä ilmoituskanavaa ei ole tarkoitettu asiakaspalautteeseen tai henkilökohtaisiin riitoihin liittyvien asioiden käsittelyyn. Palautetta toiminnastamme tai palveluistamme voit antaa verkkosivujemme palautelomakkeella.

 

Käsittelemme ilmoituksesi luottamuksellisesti

Tampereen messujen ilmoituskanava on toteutettu siten, että suojaamme henkilöllisyytesi ja lähettämäsi tiedot. Käsittelemme ilmoituksesi luottamuksellisesti ja ilmoituksen tekijän sekä kohteen yksityisyyttä suojaten. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan tietosuojalain (1050/2018) mukaisia velvoitteita.

 

Muista ottaa ilmoituksesi koodi talteen, jonka saat ilmoituksen jättämisen jälkeen. Käsittelyn aikana pyydämme sinulta tarvittaessa lisätietoja. Voit seurata käsittelyä ja nähdä sinulle lähettämämme viestit kirjautumalla saamallasi koodilla ilmoitussivun kautta.

 

Milloin teen ilmoituksen?

Ilmoituksen voi tehdä jo mahdollisen väärinkäytösepäilyn perusteella ja ilman varsinaisia todisteita, kunhan sen tekee rehellisesti ja hyvässä tarkoituksessa. Käsittely on luottamuksellista. Luottamuksellisuus pätee myös silloin, kun ilmoittaja itse tuo henkilöllisyytensä esiin.


Tätä ilmoituskanavaa ei ole tarkoitettu asiakasreklamaatioiden tai henkilökohtaisiin riitoihin liittyvien asioiden käsittelyyn. Palautetta toiminnastamme tai palveluistamme voit antaa verkkosivujemme palautelomakkeella.

 

Ilmoituksen eteneminen

Valtuuttamamme henkilöt saavat tiedon ilmoituksesta. Pyrimme antamaan vastaanottokuittauksen ilmoituksesta seitsemän päivän sisällä. Selvitystyöstä ja siihen liittyvästä ilmoituksesta saavat tietoa ainoastaan henkilöt, jotka sitä ehdottomasti selvitystyön suorittamiseksi tarvitsevat.


Tarpeen mukaan pyydämme sinulta lisätietoja tutkinnan aikana. Myös tämä vaihe tapahtuu kanavan kautta – luottamuksellisesti ja anonyymisti.

 

Tutkinnan lopputuloksesta kerromme sinulle kanavan kautta kolmen kuukauden kuluessa ilmoituksen jättämisestä.

 

Mitä tehdä, jos hukkaan ilmoitukseni koodin?

Jos olet tehnyt ilmoituksen ja hukkaat tapauskohtaisen koodin, pyydämme sinua tekemään uuden ilmoituksen, jossa viittaat alkuperäiseen ilmoitukseesi. Näin tutkintaa pystytään jatkamaan yhteistyössä kanssasi.

 

Ilmoituksen tekeminenTee ilmoitus

 

Lisätietoja

 

Lue lisätietoja ilmoittamisesta.

 

Väärinkäytösepäilyjen ilmoituskanava perustuu ilmoittajansuojelulakiin (https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2022/20221171) ja Euroopan unionin ilmoittajansuojeludirektiiviin (https://eur-lex.europa.eu/legal-content/fi/TXT/?uri=CELEX:32019L1937).

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi