Etusivu » Info » Yritys

Tampereen Messut Oy

Tampereen Messut Oy on Suomen toiseksi suurin messuyhtiö, joka järjestää kohdennettuja ja korkeatasoisia ammatti­- ja kuluttajamessuja sekä muita tapahtumia Tampereen Messu­- ja Urheilukeskuksessa.Tampereen Messut ­-konserniin lukeutuvat myös tapahtumatoimisto Finland Events, ravintolaliiketoiminnan yksikkö Finland Restaurants sekä rakennusliiketoiminnan osaamisyksikkö Expotec.

 

On haaveissasi sitten tilauskannan tai asiakasmäärän kasvattaminen, messujen houkuttelevin osasto, viihdyttävin asiakasilta osastolla tai mieleenpainuvimmat yritysjuhlat tällä vuosituhannella, meiltä saat kaiken tarvittavan! 

 

Meillä on vuosikymmenien vankka kokemus laadukkaiden ammattimessujen ja mielenkiintoisten kuluttajamessujen toteuttamisessa. Ohjelmistossa on yhteensä yli 30 tapahtumaa, joista vuosittain toteutetaan parikymmentä. Osa messuista on alansa suurimpia kansainvälisiä tapahtumia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa suositella sinun tarpeisiisi juuri oikeaa tapahtumaa ja neuvoa millä eväillä teet messuosallistumisestasi menestyksekkään.

 

Tampereen Messujen vuotuinen näytteilleasettajamäärä on yli 3500 ja tapahtumiin tutustuu noin 150 000 kävijää. Koko konsernin henkilöstömäärä on 62 (12/2018) ja Tampereen Messut -konsernin liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa (2018), josta Tampereen Messut Oy:n osuus on 8,9 miljoonaa euroa (2018).

 


 

Tampereen Messut -konserni
 

Finland Events

Tapahtumatoimistomme Finland Events on erikoistunut erikokoisiin yritystapahtumiin sekä yksityis- ja asiakastilaisuuksiin. Ammattitaitoisen tapahtumatoimiston avulla pääset tapahtuman järjestämisessä vähemmällä vaivalla ja pienemmillä stressikertoimilla. Järjestämme kaikki tapahtumat kustannustehokkaasti ja räätälöidysti, asiakkaan toiveita ja ajatuksia kuunnellen. Voimme tehdä yhdessä mitä vain messuista ja juhlista elämyksiin ja konsertteihin.


Expotec

Messurakentajamme Expotec tarjoaa osaston kalusteiden ja rakenteiden vuokraamisen lisäksi
yrityksesi näköisen messuosaston suunnittelun ja toteutuksen. Saat myös kaikki messuosastoon liittyvät palvelut: osaston suunnittelun, kalusteiden ja rakenteiden mahdollisen räätälöinnin, tarrat, banderollit ja suurkuvatulosteet sekä osaston pystyttämisen ja purkamisen.

 

Finnresta

Finland Restaurants eli tuttavallisemmin Finnresta vastaa ravintolatoiminnasta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Finnresta hoitaa tapahtumajärjestäjien ravintolapalvelut vankkumattomalla ammattitaidolla pienestä yritystilaisuudesta suureen megaluokan tapahtumaan. Finnresta vastaa tapahtuma-aikaisista ravintoloista ja kahviloista ja hoitaa messuosastoille juoma- ja ruokatarjoilut.

 

Tampereen Messut Oy

Tampereen Messut on järjestänyt messuja ja erilaisia tapahtumia jo yli 50 vuotta. Olemme tunnettuja laadukkaista eri alojen ammattimessuista sekä mielenkiintoisista ja kohdennetuista kuluttajamessuista. Vuosittaisia valtakunnallisia alan ykköstapahtumia ovat mm. Alihankinta-messut, Suomen Kädentaidot-messut ja Hevoset-messut.

 
Turvallisesti tapahtumiin
Yhteystiedot »
Yritys »
Asiakaspalvelu
Hallitus
Rekrytointi
Henkilökunta
Palvelut »
Messujen tarina
Saapuminen toimistolle
Palaute
Uutiskirje
Tietosuojaseloste
Laskutustiedot
Vastuullisuus »

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi