Etusivu » Medialle » Palvelut Medialle

Palvelut medialle

 
Akkreditoituminen tapahtumiin

Median edustajana akkreditoidut Tampereen Messujen järjestämiin tapahtumiin ennakkoon tai paikan päällä. Käytössämme on sähköinen akkreditoitumisjärjestelmä.


Tapahtumakohtainen akkreditoitumislomake ja lisätiedot löytyvät aina tapahtuman omilta nettisivuilta.

 

Akkreditoidu »


 

Blogistien ilmoittautuminen

Messuista kirjoittavat blogistit pääsevät Tampereen Messujen järjestämiin messutapahtumiin maksutta täyttämällä ennakkoon Blogistien ilmoittautumislomakkeen tapahtumakohtaisilla nettisivuilla. Katso aina tarkemmat ohjeet tapahtumakohtaisilta sivuilta. 

Blogistit saavat sisäänpääsyyn oikeuttavan BLOGISTI-rintamerkin saamaansa vahvistusviestiä vastaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulan Press-palvelutiskiltä. BLOGISTI-rintamerkillä pääsee messuille kaikkina messupäivinä. Rintamerkki on henkilökohtainen ja sisältää ainoastaan sisäänpääsyn messuille.


 

Lehdistöhuone

Lehdistöhuone, eli PRESS, palvelee median edustajia messujen aukioloaikojen mukaisesti. Lehdistöhuone sijaitsee pääaulan ensimmäisessä kerroksessa. Lehdistöhuoneessa on tietokone, tulostin ja wifi. Lehdistöhuoneesta löytyvät tapahtumakohtaiset lehdistötiedotteet, näytteilleasettajien toimittamat mediamateriaalit sekä kahvi-­ ja teetarjoilu ja virvokkeita.

 


 

Vaatesäilytys

Tampereen Messujen PRESS­-rintamerkillä voit jättää takkisi maksuttomasti pääaulan vaatesäilytykseen. Muussa tapauksessa vaatesäilytys on maksullinen.

 


 

Pysäköinti

Pysäköinti on median edustajille maksuton. Median VIP-­pysäköintialue on D-­hallin läheisyydessä Ilmailunkadun varrella (opastus alueella).


VIP-­pysäköintialueelle pääsee ennakkoon akkreditoitumisesta saadulla vahvistusviestillä tai pressikortilla. VIP-pysäköintilipun saat lehdistöhuoneesta. VIP-­pysäköintilippu tarkistetaan pysäköintialueelta poistuttaessa.

 

Jos pysäköit muualle kuin median edustajille tarkoitetulle VIP-­pysäköintialueelle, kysy pysäköintilippua lehdistöhuoneesta.

 


 

Lehdistölounas

Median edustajille tarjotaan lounas messujen aikana. Ilmoittaudu lounaalle akkreditoitumislomakkeella. Lehdistölounaslipukkeen saat lehdistöhuoneesta.

 

"Suomen paras messujärjestäjien palvelu. Ajankohtaiset ja nopeasti reagoivat tiedotteet ja palvelut. Saumatonta yhteistyötä."
Lähde: Tampereen Messujen mediakysely 2019

 Tiedotteet
Materiaalipankki »
Tiedotuslista
Akkreditoituminen
Saapuminen
Palvelut Medialle
Viestinnän yhteystiedot
Näin viestit tehokkaasti »

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi