Etusivu » Palvelut » Tapahtumat

Järjestämme tapahtumia kustannustehokkaasti


Onko sinulla ajatus? Toteutetaan se yhdessä!

Järjestämme kaikki tapahtumat kustannustehokkaasti ja räätälöidysti, asiakkaan toiveita ja ajatuksia kuunnellen. Voimme tehdä yhdessä mitä vain messuista ja juhlista elämyksiin ja konsertteihin. Mikä parasta – meidän kanssamme kaikki sujuu simppelisti, sillä meidän kanssamme on kiva tehdä töitä. Viihdymme töissä ja olemme innoissamme siitä, mitä teemme. Palvelemme mieluusti ja ylitämme odotukset. 


”Eikö tapahtumien järjestäminen ole kauhean kallista?”

Ei sen tarvitse olla! Järjestetään vain sellainen tapahtuma, joka sopii budjettiisi. Ratkaisu voi olla valmis paketti tai sinulle varta vasten räätälöity. Vaihtoehtojen kirjo on niin laaja, että jokaiselle kukkarolle sopiva ratkaisu löydetään. Ja jos haluat pistää oikein kunnolla haisemaan, pistetään iso vaihde silmään.


Haluatko tehdä jotain todella suurta ja mahtavaa?

Laitetaan yhdessä se kuuluisa iso vaihde silmään! Tartumme haasteisiin innokkaasti ja voimme yhdessä kehittää pienestä jotain suurta. Jokainen suuri tapahtuma on nimittäin joskus ollut pieni ja järjestetty ensimmäistä kertaa. Meillä on kokemusta monipuolisesti erityyppisistä kuluttaja-­ ja ammattilaistapahtumista, joissa väkeä riittää. Messut, yritystapahtumat, seminaarit ja kongressit järjestämme vankkumattoman ammattitaitoisin ottein ryyditettynä tuoreilla näkökulmilla. Vahvuutemme on lähtökohta, ettei mikään ole liian isoa meille.


Haluatko järjestää seminaarin messujen yhteyteen?

Toteutetaanko toisen tapahtuman yhteyteen kokous, seminaari, kongressi, konferenssi tai vaikka symposium? Olemme luotettava kumppani myös kokous-­ ja kongressiasioissa. Meiltä löytyy tietotaitoa ja kokemusta myös erikoisosaamista vaativien kongressien, konferenssien, kokousten, seminaarien ja symposiumien järjestämiseen. Toteutamme aina erikokoisten tilaisuuksien käytännön järjestelyt ammattitaidolla alusta loppuun tai huolehdimme 
toivomustenne mukaisesti vain erikseen sovittavista tilaisuuden osa-­alueista.
Pyydä tarjous

 

Ruoka ja juoma
Kokoukset ja kongressit
Tapahtumat
Tilat
Ilmainen kartoitus

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi 

Katso aikaisempia
toteutuksiamme – tulossa