Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus


Tampereen Messu- ja Urheilukeskus - Tampere Exhibition and Sports Centre (TESC), on yksi Suomen suurimmista messu- ja urheilukeskuksista ja samalla monipuolinen kokouskeskus. Nykyaikainen viiden hallin kokonaisuus tarjoaa loistavat puitteet onnistuneille tapahtumille ja tilaisuuksille. Tilat sopivat niin kymmenen hengen neuvotteluihin kuin satojen osallistujien kokouksiin, seminaareihin ja juhliin sekä erilaisiin yleisötapahtumiin, näyttelyihin ja tuotelanseerauksiin.

 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus on myös yleisurheilun, jalkapallon, futsalin ja salibandyn harjoittelu- ja kilpailukeskus. TESCissä on muun muassa 300-metrinen, kuusiratainen juoksurata ja täysimittainen jalkapallokenttä. Suurimman hallin katsomoon mahtuu 1500 henkeä.


TESC sijaitsee vain noin kuuden kilometrin eli vajaan vartin ajomatkan päässä Tampereen rautatieasemalta. TESCiin on helppo tulla sekä julkisilla liikennevälineillä että omalla autolla. Pihassa on runsaasti parkkitilaa.

 

 

Millaiselle tapahtumalle sinä haluat tilaa? Autamme suunnittelussa.

Voimme tarjota valmiita tiloja jokaiseen budjettiin sopivaksi, mikään ei ole meille liian pientä tai liian suurta. Intiimit perhejuhlat ja tuhansien ihmisten konsertit – kerro mitä haluat ja toteutetaan tilaratkaisu yhdessä.

 

Huomioithan mutkattomat pysäköintimahdollisuutemme, myös isoille ryhmille ja ryhmäkuljetuksille. Tilan lisäksi saat meidän kauttamme myös kaikki oheispalvelut, kuten vahtimestarit, narikan, muun henkilökunnan ja kattavan alihankkijaverkoston.

 

Tutustu tarjoamiimme mahdollisuuksiin:

Pyydä tarjous

 

Tapahtumakalenteri »
Varaa kokoustila
Järjestä tapahtuma
Kokous-, seminaari- ja saunatilat »
Hallitilat »
Urheilutoiminta
TähtiAreena
Ravintolapalvelut
Pysäköinti ja saapuminen
Yhteystiedot »
 
 
 
 
Tilat

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 9–15) 

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi