Etusivu » Tampereen Messu- ja Urheilukeskus » Kokous- ja seminaaritilat, sauna

Kokous- ja seminaaritilat

 

KokoustilatSeminaaritilatKokouspaketit | Saunatilat |

 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen varsinaiset kokoustilat sijaitsevat pääaulan seminaarikeskuksessa, D-hallin kokouskäytävällä sekä TähtiAreenan elämysparvella. Kaikkien kokous- ja seminaaritilojen perustekniikkaan sisältyy TV tai videotykki, HDMI- tai VGA-kaapeli sekä wifi-yhteys. Kokous- ja seminaaritilat ovat esteettömiä ja välittömässä läheisyydessä on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Maukkaat tarjoilut tilaisuuksiin hoitaa ammattitaidolla Finnresta.

 

 


 

Sirius

Sirius (330 m2) sijaitsee TähtiAreenan yhteydessä E-hallin toisessa kerroksessa. Tilaan mahtuu tuolirivein maksimissaan 300 henkilöä. Tilassa on kaksi screeniä, ensiluokkainen äänentoisto ja välittömässä läheisyydessä sijaitsee ravintola Rygge. Tilaan kuljetaan eteläisestä tai pohjoisesta sisäänkäynnistä. 

360° esittely Sirius-tilasta

 


 

Tähtien Sali

Seminaarikeskuksessa sijaitsevaan Tähtien Saliin (230m2) mahtuu tuolirivein 230 henkilöä. Tilassa on puheäänentoisto, luentotuolit ja yksi screeni. Tilaan kuljetaan pääaulasta. 

 

Mars, Jupiter ja Saturnus

Seminaarikeskuksen kolmeen yhdisteltävään kokoustilaan mahtuu tuolirivein 90 henkilöä ja luentopöydin 40 henkilöä. Yksittäiseen tilaan (40m2) mahtuu 10-30 henkilöä kaluste järjestelyistä riippuen. Tilaan kuljetaan pääaulasta.

 

Pluto ja sauna

Seminaarikeskuksessa sijaitsevaan saunakabinettiin mahtuu mukavasti noin 10 henkilöä. Tilassa on yksi pukuhuone ja tarjoilut voitte halutessanne tilata Finnrestalta tai tuoda itse. Saunatilasta tulee poistua klo 22.00 mennessä.Tilaan kuljetaan pääaulasta.

360° esittely seminaaritiloista

 

 


 

Tuisku, Viima ja Fouga

Kokouskäytävällä (D-halli) sijaitsevat Tuisku ja Viima ovat yhdistettävissä samaksi tilaksi, johon mahtuu tuolirivein 24 henkilöä. Yksittäisesti tiloihin (20 m2) sopii 8-12 henkilö pöytäjärjestyksestä riippuen. Tiloihin kuljetaan pääaulasta.

 

Fokker, Pyry, Myrsky ja Tuuli

Kokouskäytävällä (D-halli) sijaitsevat Fokker, Pyry, Myrsky ja Tuuli ovat 20 m2 tiloja, joihin mahtuu 8-12 henkilöä pöytäjärjestyksestä riippuen. Fokker ja Pyry sekä Myrsky ja Tuuli ovat yhdistettävissä kahdeksi eri tilaksi, joihin kumpaankin mahtuu tuolirivein 24 henkilöä. Tiloihin kuljetaan pääaulasta.

 

Blenheim, Convair ja Douglas

Kokouskäytävällä (D-halli) sijaitsevat Blenheim, Convair ja Douglas voidaan yhdistää yhdeksi yhtenäiseksi tilaksi, johon mahtuu tuolirivein 36 henkilöä. Yksittäisesti tiloihin (20 m2) sopii 8-12 henkilö pöytäjärjestyksestä riippuen. Tiloihin kuljetaan pääaulasta.

360° esittely kokoustiloista

 


 

Leonardo-sali

Leornardo-salin (D-halli) nousevaan katsomoon mahtuu 385 henkilöä ja lisätuolirivein paikkoja on yhteensä 500 henkilölle. Sali erotetaan D-hallin muusta tilasta väliseinällä. Leonardo-sali sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa heti pääaulan sisäänkäynnin jälkeen.

360° esittely Leonardo-salista

 


 

TähtiAreena, A- ja C-hallit

Hallien tiloissa on mahdollista järjestää seminaareja 500-4000 henkilölle. Muunneltavat tilat, asiantuntevat ravintola- ja teknikkapalvelut sekä monipuoliset kalusteratkaisut mahdollistavat suurien tilaisuuksien toteutuksen onnistuneesti.  

360° esittely A-hallista 360° esittely C-hallista

                                 

 

 
 
Tapahtumakalenteri
Kokous- ja seminaaritilat, sauna »
» Kokouspaketit
Varaa kokoustila
Hallitilat »
TähtiAreena
Urheilutoiminta
Järjestä tapahtuma
Ravintolapalvelut
Pysäköinti ja saapuminen
Yhteystiedot »
Esteettömyys

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi