Etusivu » Tampereen Messu- ja Urheilukeskus » Pysäköinti ja saapuminen

Pysäköinti ja saapuminen

Omalla autolla

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus sijaitsee Tampereen ja Pirkkalan rajalla Härmälän kaupunginosassa. Näköetäisyydellä kulkee Tampereen kehätie E12 ja messukeskusta lähinnä oleva liittymä on numero 42.

Osoite navigaattoria varten
Tampereen Messu­ ja Urheilukeskus (TESC)
Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tuntumassa on runsaasti pysäköintipaikkoja ja pysäköinti on maksutonta lukuunottamatta messutapahtuma-aikoina (maksullisesta pysäköinnistä ilmoitetaan erikseen tapahtumien sivuilla). Useimpien messutapahtumien aikaan pysäköintialueet ovat kaikki varattuina tapahtumakäyttöön ja pysäköintimaksu on kuluttajatapahtumissa 10 € ja ammattitapahtumissa 12 €. Pysäköinnin voi maksaa lipunmyyntikassalle tai Moovy-sovelluksella.

 

 


 

Bussilla – lähiliikenne
Tampereen joukkoliikenteen linja 12 liikennöi Tampereen Messu-­ ja Urheilukeskukseen. Linjan 12 reitti kulkee keskustasta Tampereen rautatieaseman ja kauppakeskus Ratinan kautta. Ajoaika keskustasta messukeskukselle on noin 15 minuuttia.

Bussilla – kaukoliikenne
Tampereen linja-autoasema sijaitsee n. 5 km päässä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta. Helpoin tapa päästä messuille linja-autoasemalta on hypätä bussiin numero 12 linja-autoaseman takana olevalta Ratinan kauppakeskuksen pysäkiltä.

Taksilla
Taksi Tampere, p. 0100 4131,
Taksitolppa sijaitsee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin edustalla. Ajoaika Tampereen keskustasta on noin 15 minuuttia.

Kaupunkipyörällä
Tampereen kaupunkipyöräjärjestelmän yksi asema on Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen vieressä, Messukeskus B -nimisen linja-autopysäkin yhteydessä. Kaupunkipyörä on erittäin kätevä ja edullinen kulkuväline erityisesti Messu- ja Urheilukeskuksen ja Tampereen keskustan välillä, mutta kaupunkipyörillä pääsee kulkemaan myös mm. pitkin ydinkeskustaa, Kalevaa ja Hervantaa. Tampereen kaupunkipyöräjärjestelmään voi tutustua tarkemmin Nyssen nettisivuilla.

Junalla
Tampereen Rautatieasemalta matkaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskukselle on noin 6 km. Helpoin tapa päästä messuille rautatieasemalta on hypätä bussiin numero 12 (suuntana Vaitti) Rautatienkadulta.

 

Kokous- ja seminaaritilat

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kokoustilat sijaitsevat pääaulan seminaarikeskuksessa, D-hallin kokouskäytävällä sekä TähtiAreenan elämysparvella.

 

 

 

Tapahtumakalenteri
Kokous- ja seminaaritilat, sauna »
Varaa kokoustila
Hallitilat »
TähtiAreena
Urheilutoiminta
Järjestä tapahtuma
Ravintolapalvelut
Pysäköinti ja saapuminen
Yhteystiedot »
Esteettömyys

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi