Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Tampereen Messu- ja Urheilukeskus » TähtiAreena

TähtiAreena

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen E-halli eli TähtiAreena tarjoaa nykyaikaiset puitteet erityisesti suurille yleisötapahtumille kuten konserteille, yritystilaisuuksille, juhlille ja näyttelyille. Syksyllä 2013 valmistunut moderni tapahtumahalli toimii edustavana yksittäisen tapahtuman järjestämispaikkana, sillä halliin on omat sisäänkäynnit sekä valmiiksi rakennettu kiinteä ravintola hallin toisessa kerroksessa.

TähtiAreenan 360° esittely»

 

TähtiAreenalla on järjestetty lukuisia messuja, myyntitapahtumia, näyttelyitä, yritysjuhlia, asiakastilaisuuksia, konsertteja, tv-tuotantoja sekä pikkujouluja – käytännössä mikä vain on mahdollista!

 

Tampereen Messut Oy:n tapahtumatoimisto Finland Events tarjoaa hallin vuokrauksen lisäksi myös kaikki onnistuneen tapahtuman avaintekijät. Tapahtuma rakennetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa ideointivaiheesta tuotantoon ja jälkihoitoon saakka. Tapahtumatuotannosta voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopiva, on se sitten pelkkä tila esiintymistekniikalla ja kalustuksella tai monen sadan hengen yritystilaisuus, johon hoidamme tilan ja tekniikan lisäksi ohjelman, tarjoilut, kutsut ja ilmeen, jolla tilaisuudestasi tulee ikimuistoinen.

 

Tutustu Finland Eventsiin »

Järjestä tapahtuma

 
Tapahtumakalenteri »
Varaa kokoustila
Järjestä tapahtuma
Kokous-, seminaari- ja saunatilat »
Hallitilat »
Urheilutoiminta
TähtiAreena
Ravintolapalvelut
Pysäköinti ja saapuminen
Yhteystiedot »

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 9–15) 

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi