Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Etusivu » Tampereen Messu- ja Urheilukeskus » Urheilutoiminta

Urheilutoiminta

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus on yleisurheilun, jalkapallon, futsalin ja salibandyn harjoittelu- ja kilpailukeskus. Keskuksessa on muun muassa 300-metrinen, kuusiratainen juoksurata ja täysimittainen jalkapallokenttä. Suurimman hallin (A-halli) katsomoon mahtuu 1500 henkeä.


 

Info urheilijoille

Liikuntapalveluiden paikkavarauskalenteri »

 
A-hallin yleisurheilun suorituspaikat ovat urheilijoiden käytettävissä, jollei tilassa ole varattua vuoroa/tapahtumaa. A-halli on varattu tamperelaisten yleisurheiluseurojen junioreiden käyttöön arkisin klo 16.30‒18.30. Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden paikkavarauskalenterista pääsee katsomaan reaaliaikaista varaustilannetta.

 

Halli on avoinna ma–su klo 07.00–22.30 ja hallin vuoromaksu suoritetaan automaattiin, joka sijaitsee A-hallin ovella. Halliin sisäänkäynti tapahtuu pääovien kautta.


Vuorojen hinnat:
• käteisellä maksettaessa 4,40 €
• matkakortilla 2,20 €

 

Maksu suoritetaan automaattiin.


B-halli on yleisurheiluun tarkoitettu harjoitushalli, joka on urheilijoiden käytettävissä, jollei tilassa ole varattua vuoroa.

Hallissa on kaksi pituushyppylaatikkoa, 4-ratainen juoksusuora, seiväs- ja korkeushyppypaikka sekä mahdollisuus voima- ja heittolajien harjoitteluun. B-halliin kulku tapahtuu A-hallin pääsisäänkäynnin kautta ja messujen aikana hallin takaa ovesta B 14.

C-hallissa on täysimittainen jalkapallokenttä (100 x 64 m), jonka pinnoitteena on tekonurmi. C-hallin varausvuorot näkyvät Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden paikkavarauskalenterista. Halliin sisäänkäynti pääovien kautta ellei sisäänkäynti ole muun tapahtuman käytössä, jolloin halliin pääsee päätyovien kautta.

 

D-hallissa on kaksi täysmittaista futsalkenttää (40 x 20 m) ja kaksi salibandykenttää. Hallin varausvuorot näkyvät Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden paikkavarauskalenterista. Halliin sisäänkäynti pääovien kautta ellei sisäänkäynti ole muun tapahtuman käytössä, jolloin halliin pääsee päätyovien kautta.

 

Urheilukaudella urheilijoiden käytössä ovat hallien pukukopit, jotka sijaitsevat hallien viereisillä huoltokäytävillä. Lukollisia säilytyskaappeja on rajallinen määrä A-hallin sisääntulossa.Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kokoustilat palvelevat myös urheilutilaisuuksien järjestäjiä, katso "Varaa kokoustila". Pääaulassa sijaitsevaa seurayhtymän kahviota pyörittävät vuorollaan TPV, Ilves ja Tampereen Pyrintö. Kahvio palvelee urheilijoita pääsääntöisesti iltaisin ja urheilutapahtumien aikaan talvikaudella.


Lisätietoja urheilutoiminnasta:

 

Tampereen kaupungin liikuntapalvelut


Liikuntapalveluiden vahtimestarit Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

puh. 0400 383 558

 

Vesa-Pekka Salminen

hallimestari

puh. 040 801 6701

 

Liikuntapalvelujen asiakaspalvelu

puh. (03) 565 34 300
liikuntapalvelut.asiakaspalvelu(at)tampere.fi

Tapahtumakalenteri »
Varaa kokoustila
Järjestä tapahtuma
Kokous-, seminaari- ja saunatilat »
Hallitilat »
Urheilutoiminta
TähtiAreena
Ravintolapalvelut
Pysäköinti ja saapuminen
Yhteystiedot »

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(arkisin 9–15) 

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi