Etusivu » Tampereen Messu- ja Urheilukeskus » Urheilutoiminta

Urheilutoiminta

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus on yleisurheilun, jalkapallon, futsalin ja salibandyn harjoittelu- ja kilpailukeskus. Keskuksessa on muun muassa 300-metrinen, kuusiratainen juoksurata ja täysimittainen jalkapallokenttä. Suurimman hallin (A-halli) katsomoon mahtuu 1500 henkilöä.


 

Info urheilijoille

Tampereen kaupungin Liikuntapalvelut hallinnoi TESC:n liikuntatiloja. Voit tehdä käyttövuorohakemuksen alla olevan linkin kautta.

Liikuntapalveluiden paikkavarauskalenteri »

 
A-hallin yleisurheilun suorituspaikat ovat urheilijoiden käytettävissä, jollei tilassa ole varattua vuoroa/tapahtumaa. A-halli on varattu tamperelaisten yleisurheiluseurojen junioreiden käyttöön arkisin klo 16.30‒18.30. Tarkista hallin reaaliaikainen varaustilanne Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden paikkavarauskalenterista.

 

Halli on avoinna urheilukaudella ma–su klo 07.00–22.30. Urheilukauden ulkopuolella ovet ovat pääsääntöisesti kiinni ja niitä avataan vain pyynnöstä. Päiväkohtaisia aukioloja voi tiedustella numerosta 0400 383 558. Hallin vuoromaksu suoritetaan automaattiin, joka sijaitsee A-hallin ovella. Halliin sisäänkäynti tapahtuu pääovien kautta.


Vuorojen hinnat:
• käteisellä maksettaessa 4,40 €
• matkakortilla 2,20 €

 

Maksu suoritetaan automaattiin.


B-halli on yleisurheiluun tarkoitettu harjoitushalli, joka on urheilijoiden käytettävissä, jollei tilassa ole varattua vuoroa.

Hallissa on kaksi pituushyppylaatikkoa, 4-ratainen juoksusuora, seiväs- ja korkeushyppypaikka sekä mahdollisuus voima- ja heittolajien harjoitteluun. B-halliin kulku tapahtuu A-hallin pääsisäänkäynnin kautta ja messujen aikana hallin takaa ovesta B 14.

C-hallissa on täysimittainen jalkapallokenttä (100 x 64 m), jonka pinnoitteena on tekonurmi. C-hallin varausvuorot näkyvät Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden paikkavarauskalenterista. Hallin sisäänkäynti tapahtumaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääovien kautta ellei sisäänkäynti ole muun tapahtuman käytössä, jolloin halliin pääsee päätyovien kautta.

 

D-hallissa on kaksi täysmittaista futsalkenttää (40 x 20 m) ja kaksi salibandykenttää. Hallin varausvuorot näkyvät Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden paikkavarauskalenterista. Halliin sisäänkäynti tapahtuu Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääovien kautta ellei sisäänkäynti ole muun tapahtuman käytössä, jolloin halliin pääsee päätyovien kautta.

 

Urheilukaudella urheilijoiden käytössä ovat hallien pukukopit, jotka sijaitsevat hallien viereisillä huoltokäytävillä. Lukollisia säilytyskaappeja on rajallinen määrä A-hallin sisääntulossa. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kokoustilat palvelevat myös urheilutilaisuuksien järjestäjiä. Tiloja varataan  "Varaa kokoustila"- sivun kautta. Pääaulassa sijaitsevaa seurayhtymän kahviota pitävät vuorollaan TPV, Ilves ja Tampereen Pyrintö. Kahvio palvelee urheilijoita pääsääntöisesti iltaisin ja urheilutapahtumien aikaan talvikaudella.


Lisätietoja urheilutoiminnasta:

 

Tampereen kaupungin liikuntapalvelut


Liikuntapalveluiden vahtimestarit Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

puh. 0400 383 558

 

Vesa-Pekka Salminen

hallimestari

puh. 040 801 6701

 

Liikuntapalvelujen asiakaspalvelu

puh. (03) 565 34 300
liikuntapalvelut.asiakaspalvelu(at)tampere.fi

Tapahtumakalenteri
Kokous- ja seminaaritilat, sauna »
Varaa kokoustila
Hallitilat »
TähtiAreena
Urheilutoiminta
Järjestä tapahtuma
Ravintolapalvelut
Pysäköinti ja saapuminen
Yhteystiedot »
Esteettömyys

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi