Etusivu » News

News


 

Asta Rakentaja: Päivitystä työkalupakkiin ja ideoita kotiin – keskiössä sisäilma


23.01.2017

Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen viikonvaihde juhlistaa 10-vuotista taivaltaan kutsumalla raksaajat, nikkarit ja sisustajat Asta Rakentaja -messuille 3.–5.2.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Rakentamisen, remontoinnin ja asumisen koko kirjo innostaa taas tarttumaan työkalupakkiin ja sommittelemaan sisustusta. Perjantain ammattilaispäivä on hyvä keino päivittää osaamistaan ja tietouttaan. Lauantaina ja sunnuntaina ohjelmalavan juontajana häärii Arttu Harkki, hyväntekeväisyyshuutokaupan nuijaa pitelee Aki Palsanmäki.

– Sisäilman laatu koskettaa meitä kaikkia niin kerrostaloasujista omakotitaloa pystyttäviin kuin kokonaisiin taloyhtiöihinkin sekä eri-ikäisissä rakennuksissa työskenteleviin tai opiskeleviin. Saamme kuulla jatkuvasti vastavalmistuneidenkin rakennusten ilmanlaatuongelmista, joten ongelma ei koske vain vanhoja rakennuksia. Messuilla sisäilma- ja homeasioita käsitelläänkin monelta eri kantilta seminaarien ja tietoiskujen muodossa, kuvaa projektipäällikkö Anne Saarinen Tampereen Messut Oy:stä.

Asta Rakentaja -messuilla ja E-hallin Sisustus-alueella on yhteensä 350 näytteilleasettajaa, A- ja E-halleissa käytössä on 6141 m² näyttelytilaa. Nyt 10. kertaa järjestettävä Asta Rakentaja onkin historiansa laajin.

Ammattilaispäivä: energiamääräykset, betoniasiaa, rakentamisen näkymiä ja pikainen putkiremontti

Perjantain 3.2. Seminaari rakennusalan ammattilaisille ja Ratkaisut korjausrakentamiseen ja ohjeita taloyhtiön hallinnoimiseen porautuvat muun muassa ajankohtaiseen puu- ja betonirakentamiseen, uusien energiamääräysten vaikutuksiin rakentajille, sähkösaneeraukseen ja putkiremontteihin. Puhumassa ovat Betoniteollisuus ry:n toimitusjohtaja Jussi Mattila ja ohjelmapäällikkö Petri Heino Ympäristöministeriön Rakennetun ympäristön osastolta sekä monia muita alan asiantuntijoita. Rakentamisen ja rakentajien näkemyksiä Pirkanmaan suhdannetilanteesta kuullaan perjantaina ja koko viikonvaihteen ajan luvassa on ajankohtaisia ja tärkeitä tietoiskuja uusista tuotteista, menetelmistä ja määräyksistä. Fira Oy kertoo joka päivä, miten ilmiöksi noussut kahden viikon putkiremontti toteutetaan. Lue lisää: www.asta.fi (Ohjelma)

Vuoden parhaat kaupat hyväntekeväisyyshuutokaupasta

Lauantain ja sunnuntain messutunnelmasta A-hallin ohjelmalavalla huolehtii itsekin ahkera käsillä tekijä, juontaja Arttu Harkki. Ohjelmasisällöissä on runsaasti nikkaroijaa, remppaajaa ja raksaajaa kiinnostavaa seurattavaa. E-hallin Sisustus-alueen Koti 2017–2018 -alueen neljä teemasisustusta vievät läpikulkumatkalle suomalaisen kodin ajankohtaisiin sisustustrendeihin. Tee-se-itse-vinkit rohkaisevat inspiroitumaan ja kokeilemaan uutta myös omissa sisustusratkaisuissa. Lue lisää: www.asta.fi (Ohjelma)

Asta Rakentaja -messujen Kotikutsuu-blogissa on seurattu syksystä lähtien Sallya ja tämän perhettä rakennusurakan keskellä. Sallyn vinkit rakennusprojektia käynnistäville ja harkitseville kuullaan lauantaina 4.2., jolloin Sallylle ja tämän perheelle luovutetaan myös 1000 euron lahjakortti blogin yhteistyökumppaniliikkeeseen, K-Rauta Rauta-Otra Nekalaan. Lue lisää: www.kotikutsuu.fi

Sunnuntain suositun hyväntekeväisyyshuutokaupan lahjoitustuotteiden joukosta voit tehdä vuoden parhaat kaupat vaikkapa kiukaasta tai ammattilaistasoisesta porakoneesta. Huutokaupan lahjotuskohde on tänä vuonna TAYS:n lasten teho- ja tarkkailuosasto. Huutokaupan nuijii televisiosuosikki Aki Palsanmäki apunaan Heli Palsanmäki.
Lue lisää: Asta Rakentaja -messuilla tehdään hyvää – sairaat lapset saavat toivottuja leluja

Ennakkoakkreditoituminen Asta Rakentaja -messuille viimeistään tiistaina 31.1.2017: www.asta.fi (Medialle)
SoMe: Seuraa @TampereenMessut (Twitter), facebook.com/astarakentaja, Instagram: @tampereenmessut
Kuvat, videot, tiedotteet sekä muut mediamateriaalit: www.tampereenmessut.fi/materiaalipankki

Tampereen Messut Oy järjestää Asta Rakentajan yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun ja Puusuutarit ry:n kanssa 10. kerran.

LISÄTIEDOT: www.asta.fi, www.sisustustapahtuma.fi
Facebook: www.facebook.com/astarakentaja / Twitter: @TampereenMessut, #AstaRakentaja, #Sisustus
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Anne Saarinen, projektipäällikkö, p. 050 357 2342
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Jenna Antila, tiedottaja, p. 040 172 1188, @Jenna_messuaa


< Takaisin tiedotteisiin
 

Join the Tampere Trade Fairs news list and stay informed of what is going on with us. A handy option is to order the news as an RSS feed.

Order the RSS feed »

Tiedotearkisto

CONTACT

Customer Service

tel. +358 (0)207 701 222

(Mon–Fri 9 am –3 pm) 

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi 

How can we help you?

0207 701 222

Open on weekdays 9 am - 3 pm