Etusivu » News

News


 

Mega Outlet on ensi vuonna kaksipäiväinen tapahtuma keväällä ja syksyllä


06.11.2016

Kaksipäiväinen shoppailutapahtuma Mega Outlet sekä lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden myyntitapahtuma Väripommi kokosivat pyhäinpäiväviikonloppuna Tampereen TähtiAreenalle 7052 kävijää. Ensi vuonna tapahtuma toteutetaan sekä keväällä että syksyllä kaksipäiväisenä. Mega Outlet Kevät järjestetään 11.–12.3.2017 ja Mega Outlet Syksy 2.–3.12.2017.

– Mega Outlet toteutettiin viime syksyn tapaan kaksipäiväisenä ja valtaosa näytteilleasettajista kannattaa koko viikonlopun kestävää tapahtumaa. Tästä syystä kevään tapahtuma laajenee myös kaksipäiväiseksi ja se pidetään 11.–12. maaliskuuta. Viime syksynä pyhäinpäiväviikonloppu toimi Mega Outletissa hienosti, mutta nyt kun kauppojen aukioloajat ovat vapautuneet, tämä ajankohta on yksi viikonloppu muiden joukossa. Ensi syksyn tapahtuma siirretäänkin alkuperäiseen ajankohtaan eli joulukuun ensimmäiselle viikonlopulle 2.–3.12., jolloin se tukee vielä paremmin joululahjamyyntiä. Mega Outletin ja Väripommin puolesta lämmin kiitos jälleen niin yrittäjille kuin asiakkaillekin mukavasta shoppailuviikonlopusta, kertoo tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio Tampereen Messujen tapahtumayksikkö Finland Eventsistä.


Maksuton shoppailutapahtuma innostaa kävijöitä – Tampereella kauppa käy

Mega Outletin valikoimissa on merkkivaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita, koruja ja kosmetiikkaa, urheiluvaatteita, -tarvikkeita ja lisäravinteita sekä sisustustarvikkeita naisille, miehille ja lapsille. Väripommissa on lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden lisäksi leluja, liinavaatteita ja liikuntavälineitä. Kauppiaat ovat antaneet joka vuosi kiitosta tapahtuman positiivisesta tunnelmasta ja vilkkaasta kaupankäynnistä.

– Täällä oli tosi paljon jengiä. Hämmästyttää, miten älyttömän halvalla näytteilleasettajat ovat myyneet tavaraa ja ihmisillä olikin kyllä kassit täynnä. Oikein hyvä fiilis tästä tapahtumasta jäi. Sen osaan ainakin näin näytteilleasettajana sanoa, että meillä Body Actionilla on lähtenyt hirveästi tavaraa ja ei kauheasti tarvitse raahata pois – myynti on ollut tosi hyvää. Ja asiakkaille lähettäisin sellaisia terveisiä, että tulkaa nyt ihmeessä tänne maaliskuussa, koska täällä on oikeasti halvemmat hinnat kuin mitä kauppiaat ovat itse maksaneet. Ihan uloskantohinnoilla saa hyviä tuotteita. Lisäksi tapahtumaan pääsee ilmaisin sisälle ja autolla oven eteen, joten kannattaa tulla, hehkuttaa Body Actionin Jutta Gustafsberg. 
Katso Jutan videokommentti

– Viime vuosien tapaan Mega Outletissa kävi taas hyvin kauppa. Tulimme tänne suoraan Pariisista ja syksyn uutuudet löysivät hyvin uudet omistajansa. Olemme olleet mukana Mega Outletissa useamman kerran, joten on myös mukava huomata, että meille on syntynyt Tampereelle jo tuttu asiakaspiiri. Ihmisten positiivisuus ja shoppailuinto tuntuvat hyvältä, joten ilman muuta tuomme yksilölliset muotivaatteet tänne myyntiin myös ensi vuoden Mega Outlet -tapahtumiin keväällä ja syksyllä, kertoo Férrerin Susanna Penttilä.

– Mega Outlet on tapahtumana hyvä ja täällä Tampereella kauppa käy. Meidänkin kannattaa myydä täällä italialaisia nahkalaukkuja edullisesti uusimmasta mallistosta, koska kysyntää riittää. Ensi keväänä olemme mukana koko korttelin suuruisella osastolla, joten jäämme innolla odottamaan maaliskuun kaksipäiväisen shoppailutapahtuman tuulia, sanoo BlueEye Bagsin Susanna Gülsever.

– Meni ihan hemmetin hyvin, oli ihan superhyvä viikonloppu. Lauantai lähti erittäin hyvin liikkeelle ja tänään oli vähän rauhallisempaa, mutta kauppa kävi edelleen. Ensi kevään tapahtumassa meillä on jälleen luvassa erittäin hyviä tarjouksia muun muassa takeista ja farkuista, toteaa Juunapan Maija Metso
Katso Maijan videokommentti

Mega Outlet järjestettiin nyt viidennen kerran ja Väripommi kolmannen kerran. Mega Outletin järjestää Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Events ja Väripommin MKS Events Oy.


Koko perheen shoppailutapahtuma Mega Outlet sekä lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden myyntitapahtuma Väripommi järjestettiin 5.–6.11.2016 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla. Tapahtumaan osallistui 97 yritystä eli 17 enemmän kuin viime kerralla. Tapahtumakokonaisuus houkutteli nyt 7052 shoppailijaa kahden päivän aikana. Kevään 2016 Mega Outlet kokosi 5076 kävijää yhden päivän aikana ja vuosi sitten kaksipäiväisenä toteutettu Mega Outlet 2015 toi TähtiAreenalle 8354 kävijää. Mega Outlet järjestetään v. 2017 maaliskuussa ja joulukuussa.


Lisätiedot: www.tampereoutlet.fi


Some: #MegaOutlet, #Väripommi

Facebook: facebook.com/tamperemegaoutlet

Twitter: @finland_events, @TampereenMessut, @TahtiAreena


Mega Outlet:

Finland Events / Tampereen Messut Oy
www.finlandevents.fi, www.tampereenmessut.fi

Hannele Nuotio, tapahtumapäällikkö, p. 050 587 0133,
hannele.nuotio(a)finlandevents.fi, @HNuotio 

Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)finlandevents.fi, @TanjaJarvensivu

Väripommi:

MKS Events, www.mksevents.fi 

Merikukka Salmi, toimitusjohtaja, p. 040 181 2112,
merikukka.salmi(a)mksevents.fi, @MerikukkaSalmi


< Takaisin tiedotteisiin
 

Join the Tampere Trade Fairs news list and stay informed of what is going on with us. A handy option is to order the news as an RSS feed.

Order the RSS feed »

Tiedotearkisto

CONTACT

Customer Service

tel. +358 (0)207 701 222

(Mon–Fri 9 am –3 pm) 

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi 

How can we help you?

0207 701 222

Open on weekdays 9 am - 3 pm