Etusivu » News

News


 

Palo- ja pelastustoimi jälleen Tampereella 2018 – turvallisuusala koolla isosti


16.02.2017

Turvallisuusala kokoontuu Tampereella entistä laajemmin, kun palo- ja pelastustoimi on jälleen mukana kansainvälisessä tapahtumakokonaisuudessa, joka toteutetaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 11.–13.9.2018. Kokonaisuuteen kuuluvat EuroSafety-, Turvallisuus- ja Työhyvinvointi-messut sekä kaksipäiväiset Logistiikka-messut ja toista kertaa Tampereella toteutettavat Työterveyspäivät. Vuonna 2016 tapahtumakokonaisuus toi yhteen 8636 turvallisuus-, työhyvinvointi-, materiaalinkäsittely- ja logistiikka-alojen ammattilaista.

– Tampereen messukokonaisuus on vahva kansainvälinen turvallisuusalan tapahtuma, joka kokoaa turvallisuusalan yhteen koko sen laajalta kentältä – ja nyt vielä entistäkin laajemmin. EuroSafety- ja Turvallisuus-messujen sisällöt täydentävät toisiaan ja niiden yhtäaikainen järjestäminen tuo kattavasti synergiaetuja, toteaa Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry SPLY:n puheenjohtaja Timo Kangasniemi.

– Erinomaisesti toimiva kokonaisuus tuo jälleen paikalle juuri ne oikeat ammattilaiset, ja nyt kun mukana on jälleen myös palo-, pelastus- ja turvallisuustoimi, kasvaa tapahtuma edelliskerrasta, ja samalla sen sisältö monipuolistuu, sanoo Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitto STYL ry:n puheenjohtaja Mari Taskinen.

Edellisen kerran palo- ja pelastustoimi on ollut mukana Tampereen turvallisuusmessuilla vuonna 2012.

– Nyt Tampere saa jälleen paikalle kerralla kaikki turvallisuusalan toimijat. On hienoa, että yhteistyömme STYL:n ja SPLY:n kanssa toimii saumattomasti ja on hienoa päästä esittelemään koko ala saman katon alla. Tätä kokonaisuutta täydentää hyvin myös toista kertaa Tampereella järjestettävät Työterveyspäivät, kertoo toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut Oy:stä.

Työterveyspäivät jatkaa Tampereella – Logistiikka on merkittävin alan tapahtuma Suomessa  

Työterveyspäivät järjestettiin 62. kerran syksyllä 2016, tällöin ensimmäistä kertaa Tampereella ja samanaikaisesti EuroSafety-, Työhyvinvointi- ja Logistiikka-messujen kanssa. Tapahtuma toteutetaan Tampereella myös syksyllä 2018.

– Työterveyspäivien Tampereelle tulo oli oikea päätös. Tästä on hyvä jatkaa, ensi kerralla tehdään vielä isommin ja paremmin, toteaa Työterveyslaitoksen pääjohtaja Antti Koivula.
Video: ”Työterveyspäivien järjestäminen Tampereella oli oikea päätös”

Materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisille tarkoitetut Logistiikka-messut järjestetään Tampereella vuonna 2018 jo neljättä kertaa. Suomen merkittävin alan messutapahtuma esittelee sisälogistiikkaa ja siihen läheisesti liittyviä logistiikka- ja varastointipalveluja.

Messutapahtumat järjestää Tampereen Messut Oy pääyhteistyökumppaneinaan Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitto STYL ry ja Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry SPLY . Työterveyslaitos järjestää messujen yhteydessä Työterveyspäivät.

LISÄTIEDOT: www.eurosafety.fi, www.tyohyvinvointimessut.fi, www.logistiikkamessut.fi
Some: #EuroSafety, #Turvallisuus, #Työhyvinvointi, #ttpaivat, #Logistiikka
Twitter: @TampereenMessut, @ttpaivat / Facebook: facebook.com/tampereenmessut, facebook.com/tyoterveyslaitos
Tampereen Messut Oy: www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
EuroSafety, Turvallisuus, Työhyvinvointi: Veli-Pekka Rouvali, projektipäällikkö, p. 050 516 4005, @VelluRouvali1
Logistiikka: Mikael Wänskä, projektipäällikkö, p. 040 350 0445
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Jenna Antila, tiedottaja, p. 040 172 1188, @Jenna_messuaa


< Takaisin tiedotteisiin
 

Join the Tampere Trade Fairs news list and stay informed of what is going on with us. A handy option is to order the news as an RSS feed.

Order the RSS feed »

Tiedotearkisto

CONTACT

Customer Service

tel. +358 (0)207 701 222

(Mon–Fri 9 am –3 pm) 

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi 

How can we help you?

0207 701 222

Open on weekdays 9 am - 3 pm