Etusivu » News

News


 

Shoppailutapahtuma Mega Outlet laajenee Tampereelta Seinäjoelle


01.03.2017

Koko perheen shoppailutapahtuma Mega Outlet valtaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenan jälleen 11.–12.3.2017 ja 2.–3.12.2017. Maaliskuussa tapahtuman yhteydessä on myös lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden myyntitapahtuma Väripommi sekä uutuutena Talvirieha. Mega Outletin järjestää Tampereen Messut Oy:n tapahtumatoimisto Finland Events, joka vie tapahtuman ensi syksynä myös Seinäjoelle. Mega Outlet Seinäjoki järjestetään 25.–26.11.2017 Seinäjoki Areenalle valmistuvassa uudessa hallissa.

Maksuton shoppailutapahtuma on innostanut yleisöä Tampereella vuodesta 2014 lähtien keväisin ja syksyisin. Mega Outletin valikoimissa on naisille, miehille ja lapsille merkkivaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita, koruja ja kosmetiikkaa, urheiluvaatteita, -tarvikkeita ja lisäravinteita sekä sisustustarvikkeita. Väripommissa on lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden lisäksi muun muassa leluja. Mega Outletin järjestää Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Events ja Väripommin MKS Events Oy.

Kevään Mega Outletissa paljon uusia yrityksiä – Talvirieha tuo puuhaa perheille shoppailun lomaan

Mega Outlet järjestetään maalikuussa jo kuudennen kerran ja Väripommi neljännen kerran. Kauppiaat ovat olleet kerta toisensa jälkeen tyytyväisiä tapahtuman positiiviseen tunnelmaan ja vilkkaaseen kaupankäyntiin. Viime syksynä Mega Outlet ja Väripommi kokosivat TähtiAreenalle 7052 kävijää.

Kevään loppuunmyydyssä Mega Outletissa nähdään viime kertaan nähden useita uusia yrityksiä, kuten Zio, Wuf, Kekäle, Cotton ja Tommy Hilfiger. Mukana ovat yhä myös monet pitkään mukana olleet yritykset, kuten Body Action ja Férrer.

Uutta sisältöä tapahtumaan tuo Mega Outletin ulkoalueella pidettävä Talvirieha, jossa on luvassa poniajelua, makkaramyyntiä sekä mahdollisuus kokeilla pelejä frisbeegolfista Neljän suoraan ja Huojuvaan torniin. Sisällä on pomppulinna, Mad Science Pirkanmaan esityksiä ja työpajoja sekä kasvomaalausta ja ilmapalloja.

– TähtiAreenan kaikki näyttelypaikat kevään Mega Outletin osalta on myyty ja on mahtavaa, että tapahtumaan osallistuu tuttujen yritysten lisäksi monia uusia kauppiaita, jotka eivät olleet mukana viime kerralla. Tarjolla on runsain mitoin uutta tuotevalikoimaa. Uutuutena järjestämme tapahtuman oheen pienen ja pirteän Talviriehan, joka tuo perheille lauantaina ja sunnuntaina kivaa tekemistä shoppailun lomaan, kertoo Tampereen Messujen tapahtumatoimisto Finland Eventsin tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio.

Seinäjoelle Mega Outlet rantautuu yleisön toiveesta – alueelta puuttuu shoppailutapahtuma

Ensi syksynä Finland Events vie Mega Outlet -tapahtuman Tampereen lisäksi myös Seinäjoelle. Tampereen TähtiAreenalla tapahtuma järjestetään 2.–3.12. ja Seinäjoki Areenalla 25.–26.11.

– Mega Outletin suosio on yllättänyt meidät positiivisesti ja olemme saaneet toiveita järjestää tapahtuma myös muualla Suomessa. Etenkin Pohjanmaan suunnalla on ollut kiinnostusta tällaiselle matalan kynnyksen shoppailutapahtumalle, jonne pääsee ilman sisäänpääsymaksua ja tarjolla on edullisia tuotteita koko perheelle. Seinäjoki Areenalle valmistuu kesällä uusi hieno tapahtumahalli, joten päätimme kokeilla Mega Outlet -tapahtuman toteuttamista siellä marraskuussa, sanoo tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio.

Mega Outlet Tampere 11.–12.3.2017 ja 2.–3.12.2017, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, TähtiAreena. Mega Outlet Seinäjoki 25.–26.11.2017, Seinäjoki Areena. Avoinna lauantaina klo 10–17, sunnuntaina 10–16.
Kaikkiin Mega Outlet -tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy. Lisätiedot: www.tampereoutlet.fi.

Lisätiedot: www.tampereoutlet.fi
Some: #MegaOutlet, #Väripommi, Facebook: facebook.com/tamperemegaoutlet
Twitter: @finland_events, @TampereenMessut, @TahtiAreena

Materiaalipankki: www.tampereenmessut.fi/medialle/materiaalipankki/mega_outlet/

Mega Outlet:
Finland Events / Tampereen Messut Oy,
www.finlandevents.fi, www.tampereenmessut.fi

Hannele Nuotio, tapahtumapäällikkö, p. 050 587 0133, hannele.nuotio(a)finlandevents.fi
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)finlandevents.fi,

Väripommi:
MKS Events, www.mksevents.fi
Merikukka Salmi, toimitusjohtaja, p. 040 181 2112,  merikukka.salmi(a)mksevents.fi


< Takaisin tiedotteisiin
 

Join the Tampere Trade Fairs news list and stay informed of what is going on with us. A handy option is to order the news as an RSS feed.

Order the RSS feed »

Tiedotearkisto

CONTACT

Customer Service

tel. +358 (0)207 701 222

(Mon–Fri 9 am –3 pm) 

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi 

How can we help you?

0207 701 222

Open on weekdays 9 am - 3 pm