Etusivu » News » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Mega Outlet: Shoppailijat ja lapset valtaavat viikonloppuna TähtiAreenan


01.11.2016

Koko perheen shoppailutapahtuma Mega Outlet sekä lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden myyntitapahtuma Väripommi järjestetään tulevana viikonloppuna 5.–6.11. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja mukana on yhteensä 95 yritystä eli 15 enemmän kuin viime kerralla. Ostosmahdollisuuksien lisäksi luvassa on ohjelmaa perheen pienimmille. Vuosi sitten tapahtumakokonaisuus houkutteli 8354 shoppailijaa. Tapahtuma on avoinna lauantaina klo 10–17 ja sunnuntaina klo 10–16.

Mega Outlet on nyt entistäkin laajempi shoppailutapahtuma. Valikoimaa on aiempaa enemmän muun muassa urheiluvaatteiden ja -tarvikkeiden osalta. Myös samaan aikaan järjestettävä lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden myyntitapahtuma Väripommi on aiempaa isompi ja lapsille suunnattua ohjelmaa on enemmän. Ensi kertaa mukana on myös Finlayson, jonka tuotteet täyttävät yhden korttelin. Viikonloppuna kannattaa ehdottomasti lähteä edullisille ostoksille vaikkapa jo joululahjat mielessä, kertoo tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio Tampereen Messujen tapahtumayksikkö Finland Eventsistä.

Mega Outletista löytyy shoppailtavaa miehille, naisille ja lapsille. Valikoimissa on merkkivaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita, koruja ja kosmetiikkaa, urheiluvaatteita, -tarvikkeita ja lisäravinteita sekä sisustustarvikkeita. Väripommissa on lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden lisäksi leluja, liinavaatteita ja liikuntavälineitä.

Jutta Gustafsberg mukana Mega Outletissa – Väripommi viihdyttää perheen pienimpiä

Mega Outletin myyntipisteissä nähdään myös tuttuja kasvoja, kuten Body Actionin osastolla molempina päivinä klo 13–15 tavattavissa oleva valmentaja ja yrittäjä Jutta Gustafsberg. Väripommin ohjelmassa on sekä lauantaina että sunnuntaina lasten liikuntatuokioita SuperSamin ja Olaf-lumiukon johdolla sekä Mad Science Pirkanmaan esityksiä ja työpajoja. Lisäksi Vadelmatarhan Leppäkerttu toteuttaa kasvomaalauksia ja Studio Torkkeli lasten valokuvauksia. Ravintola Barcelonassa on tarjolla maittavaa kotiruokalounasta molempina päivinä (TähtiAreena, 2. krs). Tarkempi ohjelma: www.tampereoutlet.fi.

Ämpärihuuma valloittaa myös TähtiAreenan – onnekkaimmat voittavat konsertti- ja messulippuja

Shoppailijoiden kannattaa lähteä lauantaina ja sunnuntaina ajoissa liikkeelle, koska molempina päivinä sadalle ensimmäiselle on jaossa ilmainen ämpäri. Lisäksi joka kolmannen ämpärin pohjalla odottaa aarre, sillä jaossa on pääsylippuja sekä 18.–20.11. järjestettäville Suomen Kädentaidot -messuille että syksyn konsertteihin. TähtiAreena Live -konsertissa esiintyvät perjantaina 25.11. Apulanta, Olavi Uusivirta ja Avaruuden Cowboyt. Iskelmä Live 2016 -konsertin tähtinä nähdään 2.12. Paula Koivuniemi, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani sekä Viimeiset Kylähullut plays Juice.

Hyväntuulinen shoppailutapahtuma, jossa kauppa käy

Mega Outlet on saanut aiempina järjestämiskertoina positiivista palautetta ennen kaikkea hyväntuulisesta tunnelmasta ja ihmisten ostoshalukkuudesta. Osallistumiskynnys on tehty matalaksi sekä yrittäjille että kävijöille, mikä näkyy hyvänä fiiliksenä ja vilkkaana kaupankäyntinä. Mega Outlet järjestetään nyt viidennen kerran ja Väripommi kolmannen kerran. Mega Outletin järjestää Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Events ja Väripommin MKS Events Oy.

Mega Outlet ja Väripommi lauantaina 5.11. klo 10–17 ja sunnuntaina 6.11. klo 10–16 TähtiAreena, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. Maksuton sisäänpääsy ja pysäköinti.


Seuraa tapahtuman tiedotusta ja tarjouksia Facebookissa: facebook.com/tamperemegaoutlet,
tapahtuma: Väripommi 2016 Syksy

Materiaalipankki: MegaOutlet

Lisätiedot: www.tampereoutlet.fi
Some: #MegaOutlet, #Väripommi
Twitter: @finland_events, @TampereenMessut, @TahtiAreena

Mega Outlet:
Finland Events / Tampereen Messut Oy,
www.finlandevents.fi, www.tampereenmessut.fi

Hannele Nuotio, tapahtumapäällikkö, p. 050 587 0133,
hannele.nuotio(a)finlandevents.fi, @HNuotio
 
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)finlandevents.fi, @TanjaJarvensivu

Väripommi:
MKS Events, www.mksevents.fi
Merikukka Salmi, toimitusjohtaja, p. 040 181 2112,
merikukka.salmi(a)mksevents.fi, @MerikukkaSalmi


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

CONTACT

Customer Service

tel. +358 (0)207 701 222

(Mon–Fri 9 am –3 pm) 

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi 

How can we help you?

0207 701 222

Open on weekdays 9 am - 3 pm