Etusivu » Info » Yritys » Rekrytointi

Rekrytointi

MEILLE TÖIHIN? 

  

Haemme nyt Tampereen Messuille MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen

 

Etsimme Tampereen Messuille markkinointi- ja viestintäpäällikköä vastaamaan B2B & B2C tapahtumabrändien markkinointi- ja viestintästrategioiden suunnittelusta, toteutuksesta, budjetoinnista ja tuloksien raportoinnista. Monipuolisessa työssäsi koordinoit asiantuntijaroolissa kuuden henkilön in-house -tiimin sekä yhteistyökumppanien toimintaa. Seuraat aktiivisesti tapahtumaprojektien laatua, aikataulutusta sekä tehokkuutta. Ymmärrät erilaisia asiakassegmenttejä ja pystyt löytämään tehokkaimmat keinot tavoittaa halutut kohderyhmät oikeissa kanavissa. Koordinoit sisällöntuotantoa sekä ohjaat ja optimoit markkinointitoimenpiteitä eri markkinointikanavissa. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin sekä sidosryhmien kanssa tukien liiketoimintoja sekä tapahtumaprojekteja saavuttamaan tavoitteensa. Erinomaisten vuorovaikutustaitojesi kautta varmistat sujuvan kommunikaation ja yhteistyön myös tiukkojen aikataulujen puitteissa.

 

Näillä taidoilla onnistut

 

Olet intohimoinen markkinoinnin- ja viestinnän osaaja, jolla on vahva kokemus markkinoinnin projektinhallinnasta ja tiimien koordinoimisesta. Odotamme sinulta hyvää markkinoinnin ja viestinnän kokonaisuuksien ymmärrystä, vähintään 3 vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Sinulla on visuaalista silmää asioille, kirjallista ja verbaalista lahjakkuutta sekä kyky ajatella kaupallisesti markkinoinnin sekä viestinnän osalta. Sinulla on kokemusta sisällöntuotannosta suomeksi ja englanniksi. Työskentelytyyliltäsi olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja kekseliäs. Paineensietokykysi on hyvä ja pystyt huolehtimaan useiden projektien tehokkaasta edistämisestä samanaikaisesti. Kokemus markkinoinnin projektinhallintajärjestelmistä on eduksi tässä työtehtävässä.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset markkinoinnin toimintamalliemme ohella kehittämään omaa osaamistasi edelleen valtakunnallisten ja kansainvälisten tapahtumien parissa. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen ja kannustava organisaatiomme sekä Suomen toiseksi suurimman messuyhtiön yli 55 vuoden kokemus tapahtumajärjestämisestä. Työhyvinvointiasi tukemassa ovat muun muassa laaja työterveyshuolto sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat 25.9. klo 14–15.30 ja 6.10. klo 13.–14.30 Tampereen Messujen brändi- ja viestintäjohtaja Heidi Pitkämäki puh. 040 768 8377 sekä MPS-konsultit Teemu Vuorinen puh. 040 061 0041 ja Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161.

 

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakemuspainikkeen kautta 8.10.2023 mennessä.
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

 

Täytä hakemus

 

 Tampereen Messut -konserni on Suomen suurimpia messuyhtiöitä, joka järjestää kohdennettuja ja korkeatasoisia ammatti- ja kuluttajamessuja sekä muita tapahtumia Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Osa messuista on alansa suurimpia kansainvälisiä tapahtumia. Tapahtumia kokee vuotuisesti noin 150 000 kävijää. Tampereen Messut -konserniin lukeutuu emoyhtiö Tampereen Messut Oy:n lisäksi tapahtumatoimisto Finland Events ja rakentamisliiketoiminnan yksikkö Expotec sekä tytäryhtiö Finland Restaurants Oy – Finnresta.

 

tampereenmessut.fi

 

 

 


 

AVOIN HAKEMUS

Olemme aina kiinnostuneita osaavista ammattilaisista. Voit lähettää avoimen hakemuksen sähköpostitse asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu [at] tampereenmessut.fi. Otsikoi viestisi: "Avoin työhakemus".

 

Voit lähettää hakemuksen myös turvapostin kautta osoitteessa: 

https://www.turvaposti.fi/viesti/tampereenmessut

 

Turvallisesti tapahtumiin
Yhteystiedot »
Yritys »
Asiakaspalvelu
Rekrytointi
Henkilökunta
Palvelut »
Messujen tarina
Saapuminen toimistolle
Palaute
Uutiskirje
Tietosuojaseloste
Laskutustiedot
Vastuullisuus »

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi