Etusivu » Info » Yritys » Rekrytointi

Rekrytointi

MEILLE TÖIHIN?

Etsimme tällä hetkellä Tampereen Messut Oy:n palvelukseen seuraavia osaajia 

 

Tekninen päällikkö

Etsimme nyt sinua TEKNINEN PÄÄLLIKKÖ Tampereen Messuille vastaamaan messu- ja yritystapahtumien teknisestä toteutuksesta.


Teknisenä päällikkönä vastaat tapahtumien valmisteluun, sujuvaan toimivuuteen ja purkuun liittyvien prosessien johtamisesta. (mm. liikenteen sujuvuus, rakentajien yleisvalvonta turvallisuus huomioiden, tekniikan toimivuus ja ihmisvirtojen soljuvuus.) Liiketoiminnan vahvan kasvun myötä pääset kehittämään prosesseja ja ideoimaan hyviä toimintatapoja jatkuvan parantamisen näkökulmasta. Vastuullesi kuuluvat riittävien henkilöstöresurssien varmistaminen ja hallipäälliköiden toiminnan johtaminen. Vastaat kustannusten hallinnasta, aikatauluista ja alihankkijoiden koordinoinnista. Pääset yhtenäistämään hankintojen kilpailutuksen sekä hallinnoimaan ostotoimintaa. Lisäksi vastuullasi on konsernin varastologistiikka; tavaroiden seuranta ja varmistaminen, että ne ovat oikeassa paikassa. Tehtävän sisältö muotoutuu osaamisesi mukaan eli halu oppia uutta on tärkeintä.

[...] Lue lisää

 

Markkinoinnin ja viestinnän suunnittelija (B2B)

Etsimme Tampereen Messuille kokenutta sekä osaavaa markkinoinnin ja viestinnän suunnittelijaa. Tässä roolissa pääset työskentelemään erityisesti B2B-tapahtumamarkkinoinnin parissa ja hyödyntämään substanssiosaamistasi teollisuuden alan suurien messutapahtumiemme markkinoinnissa ja viestinnässä. Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti sisältöjen tuottaminen suomeksi ja englanniksi erilaisiin viestintäkanaviin, kuten verkkosivuille, artikkeleihin, kolumneihin ja sosiaaliseen mediaan. Hyödyntäen liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa sekä kirjallisia taitojasi, pystyt luomaan positiivisesti erottautuvaa ja kiinnostavaa sisältöä, joka herättää mielenkiinnon tavoitellussa kohdeyleisössä.

[...] Lue lisää

 

Sosiaalisen median koordinaattori

Etsimme Tampereen Messuille sosiaalisen median moniosaajaa, joka on intohimoinen some-ammattilainen. Tässä roolissa vastaat yrityksemme brändien sosiaalisen median kanavista. Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti sisältöjen suunnittelua, luomista ja toteuttamista eri kanaviin sekä tulosten raportointia. Tunnet digitaalisen markkinoinnin kanavat ja ymmärrät niiden roolin markkinointiviestinnässä.

[...] Lue lisää

 


 

AVOIN HAKEMUS

Olemme aina kiinnostuneita osaavista ammattilaisista. Voit lähettää avoimen hakemuksen sähköpostitse asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu [at] tampereenmessut.fi. Otsikoi viestisi: "Avoin työhakemus".

 

Voit lähettää hakemuksen myös turvapostin kautta osoitteessa: 

https://www.turvaposti.fi/viesti/tampereenmessut

 

Turvallisesti tapahtumiin
Yhteystiedot »
Yritys »
Asiakaspalvelu
Hallitus
Rekrytointi
Henkilökunta
Palvelut »
Messujen tarina
Saapuminen toimistolle
Palaute
Uutiskirje
Tietosuojaseloste
Laskutustiedot
Vastuullisuus »

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi