Etusivu » Info » Yritys » Rekrytointi

Rekrytointi

REKRY: Asiakkuuspäällikkö – vakituinen toimi

 

Kaipaatko vaihtelua työpäiviin? Uusi tuulia ja toimialoja? Erilaisia asiakkuuksia sekä projektityötä? Meillä yksikään päivä ei ole samanlainen.

 

Tampereen Messut on yksi Suomen suurimpia tapahtumataloja ja yrityksen riveihin kaivataan uutta osaajaa, asiakaslähtöistä myyntitykkiä messurakentamisen yksikköön.

 

Mitä me kaipaamme:

 • Räätälöijää –  myynnin ammattilaista – joka lukee asiakasta kuin asiakasta ja räätälöi paketit vailla vertaa
 • Asiakastulkkia – tyyppiä, joka hahmottaa asiakkaan tarpeet ja tulkkaa nämä suunnittelutiimille – visuaalinen hahmotuskyky on kaiken a ja o
 • Oppijaa –  tiimissä on tilaa oppimiselle, tekniset opit harjaantuvat työn ohessa, asenne ratkaisee kaiken: haluathan oppia ja osata entistä enemmän?

Myynti- ja suunnittelutyö on sinun juttusi ja motivoidut onnistumisista sekä tavoitteellisesta tekemisestä. Saat tulosta aikaan puhelimitse sekä etämyynnin työkaluin. Olet myös valmis matkustamaan ja tapaamaan asiakkaita kasvotusten. Osaat visualisoida ja sparrata asiakkaan tarpeet briiffiksi suoraan suunnittelutiimille. Avoin ja positiivinen asenne asioiden oppimiseen ja kehittämiseen ovat tässä työssä tärkeitä ominaisuuksia, perehdytämme sinut työnkuvaan ja tapaan tehdä. Uudelta tiimiläiseltä kaivataan hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä tiimin sisällä että asiakkaiden kanssa.

 

Mitä me tarjoamme

 • Monipuolisen työnkuvan, asiakkaiden toimialat vaihtelevat työturvallisuudesta 3D-tulostukseen – työ on projektityötä, joten kahta samanlaista päivää et kohtaa
 • Asiakaskontaktoinnin lisäksi pääset ottamaan osaa myös suunnitteluprosessiin, visuaalinen hahmotuskyky on etu – asiakasneuvottelut hoidetaan usein markkinointitiimin kanssa

Asiakkuuspäällikkönä  työtehtävänäsi on aktiivinen ammatti- ja kuluttajamessutapahtumien osastojen sekä osastorakenteiden myyntityö. Työskentelet pääosin messurakentamiseen keskittyvän Expotecin asiakkuuksien parissa. Pystyt myös kartoittamaan asiakkaan tarpeet ja tarjoamaan ratkaisut koko Tampereen Messut -konsernin palvelutarjonnasta. Asiakkuutesi ovat pääosin jo olemassa olevien asiakkuuksien hoitoa. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta myyntityöhön ja asiakaslähtöistä otetta työskentelyyn.

 

Bonusta:

 • Hyvä englannin kieli, saatat kohdata myös kansainvälisiä asiakkaita
 • Teknisten perusasioiden omaksumiskyvystä on apua tehtävän hoitamisessa
   

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävänkuvan valtakunnallisten ja kansainvälisten tapahtumien parissa, tervetuloa meidän riveihin!

 • Hae paikkaa 2.1.2022 mennessä.
 • Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.
 • Toimita hakemuksesi, palkkatoiveesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen: timo.ekdahl@expotec.fi – ethän lisää sosiaaliturvatunnustasi materiaaleihin.
 • Voit toimittaa hakemuksen myös turvapostilla, GDPR-suosituksen mukaisesti: https://www.turvaposti.fi/viesti/tampereenmessut 

Tampereen Messut -konserni on Suomen toiseksi suurin messuyhtiö, joka järjestää kohdennettuja ja korkeatasoisia ammatti- ja kuluttajamessuja sekä muita tapahtumia Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Osa messuista on alansa suurimpia kansainvälisiä tapahtumia. Vuotuinen näytteilleasettajamäärä on lähes 4000 ja tapahtumiin tutustuu noin 150 000 kävijää. Tampereen Messut -konserniin kuuluvat emoyhtiö Tampereen Messut Oy:n lisäksi tapahtumatoimisto Finland Events sekä tytäryhtiöt Finland Restaurants Oy – Finnresta ja Expotec Oy. Konsernin liikevaihto on 13 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 60. Konsernin kaikkien yksiköiden toimitilat sijaitsevat Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, jossa järjestetään vuosittain yli 250 tapahtumaa.

 

Lue lisää:

LinkedIn

Expotec

 

 

 

 

 


 

AVOIN HAKEMUS

Olemme aina kiinnostuneita osaavista ammattilaisista. Voit lähettää avoimen hakemuksen sähköpostitse asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu [at] tampereenmessut.fi. Otsikoi viestisi: "Avoin työhakemus".

 

Voit lähettää hakemuksen myös turvapostin kautta osoitteessa: 

https://www.turvaposti.fi/viesti/tampereenmessut

 

Turvallisesti tapahtumiin
Yhteystiedot
Yritys »
Asiakaspalvelu
Rekrytointi
Henkilökunta
Palvelut »
Messujen tarina
Saapuminen toimistolle
Palaute
Uutiskirje
Tietosuojaseloste
Laskutustiedot
Vastuullisuus »

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi