Etusivu » Kävijälle » Sisäänpääsy ja palvelut

Sisäänpääsy ja palvelut

 

Sisäänpääsymaksu | VaatesäilytysEsteettömyys

 

Sisäänkäynnit

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on kolme yleistä sisäänkäyntiä: pääsisäänkäynti, pohjoinen sisäänkäynti ja eteläinen sisäänkäynti. Tarkista käytössä olevat sisäänkäynnit kunkin tapahtuman omilta nettisivuilta.

 


 

Sisäänpääsymaksu

Useimpiin kuluttajamessuihin ja -tapahtumiin on tapahtumakohtainen pääsymaksu. Lippuja voi ostaa sisäänkäyntien yhteydessä olevilta lippukassoilta tai ennakkoon netistä. Lippujen hinnat voi tarkistaa tapahtumakohtaisilta sivuilta, katso tulevat messutapahtumat ja niiden nettisivut »

 

Maksutavat

Mikäli tapahtumaan on pääsymaksu, voi lippuja ostaa sisäänkäyntien yhteydessä lipunmyyntikassoilta. Maksutapoina käyvät yleisimmät makuskortit sekä käteinen. American Express -korttilla tai kulttuuriseteleillä maksaminen ei valitettavasti ole mahdollista. Joihinkin tapahtumiin myydään lippuja myös etukäteen, jolloin maksun voi suorittaa verkkopankin tai luottokortin kautta. Löydät tästä tiedon tapahtuman omilta sivuilta.

 

Ammattitapahtumat

Ammattilaisille suunnatuissa tapahtumissa on käytössä kävijäksi rekisteröityminen, jolloin sisäänpääsy on maksuton rekisteröityneille kävijöille. Suosittelemme rekisteröitymistä jo ennakkoon tapahtuman omilta sivuilta. Rekisteröitymisen vaihtoehto on pääsylippu á 20 € (sis. alv 10%).

 


 

Vaatesäilytys

Vaatesäilytys maksaa 4 €/ säilytettävä vaate ja laukku ja maksutapoina käyvät yleisimmät kortit sekä käteinen. Narikat sijaitsevat sisäänkäyntien yhteydessä.

 


 

Tapahtumakalenteri
Saapuminen
Sisäänpääsy ja palvelut »
Esteettömyys
Vaatesäilytys
Löytötavarat
Pysäköinti
Ravintolat
Turvallisuusohjeet
Majoitus
Koulutusvähennys

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi