Etusivu » Kävijälle » Sisäänpääsy ja palvelut » Esteettömyys

Esteettömyys

Tampereen Messu-­ ja Urheilukeskuksessa voi liikkua esteettömästi. Pääsisäänkäynnin oikeanpuoleisin ovi aukeaa sähköisellä painikkeella ja kaikki näyttelyhallit sijaitsevat maatasolla. Toisen kerroksen Seminaarikeskukseen ja kokoustiloihin on käynti hisseillä pääaulasta.

 

Tampereen Messu-­ ja Urheilukeskuksessa on teetetty esteettömyyskartoitus, jonka perusteella on tehty toivotut muutokset: lisäykset pistekirjoituksin opasteihin, kartta inva-wc -tilojen sijainneista ja wc-tilojen varusteiden parannus.

 


 

Invapysäköinti

Tampereen Messu-­ ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin edustalla on varattu 10 invapysäköintiruutua. Pysäköinti on sallittua vain virallisella invapysäköintiluvalla. Lisäksi D-hallin kulmalla on erikseen merkitty VIP-­pysäköintialue, johon on myös luvallista pysäköidä invapysäköintiluvalla. Pysäköinti invapysäköintiluvalla on maksutonta.

 


 

Avustaja tai opaskoira

Avustettavan henkilön avustaja pääsee Tampereen Messut Oy:n järjestämiin tapahtumiin veloituksetta, kun avustettavalle on myönnetty EU:n vammaiskortti ja hän on lunastanut itselleen lipun tapahtumaan. Avustajalle tulee lunastaa lippu paikan päältä lipunmyynnistä EU:n vammaiskorttia näyttämällä.  Messuille saa tietysti tulla myös opaskoiramerkillä varustetun opaskoiran kanssa.

 


 

Pyörätuoli

Pyörätuolia voi kysyä tapahtumassa vierailun ajaksi lainaan pääaulan Infosta. Pyörätuolia ei voi kuitenkaan varata etukäteen.

 

Tapahtumakalenteri
Saapuminen
Sisäänpääsy ja palvelut »
Esteettömyys
Vaatesäilytys
Löytötavarat
Pysäköinti
Ravintolat
Turvallisuusohjeet
Majoitus
Koulutusvähennys

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi