Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Elämykselliset virtuaalimessut tuovat Suomen Kädentaidot -huuman kotisohvalle


03.11.2020

Rakastetut Suomen Kädentaidot -messut järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti virtuaalisina 13.–15.11.2020. Virtuaalimessut tarjoaa kävijöilleen uudenlaisen tavan päästä messutunnelmaan turvallisesti suoraan kotisohvalta. Luvassa on ainutlaatuinen tapahtuma, joka kätkee sisäänsä niin live-ohjelmaa suoraan studiosta kuin ennakkoon nauhoitettuja ohjelmavideoita sekä Showroomin, josta löytyvät tuote-esittelyvideot. Virtuaalimessuilla kävijät pääsevät kohtaamaan käsityöyrittäjät, osallistumaan työpajoihin ja tekemään hankintoja. Käsityöyrittäjille taloudellisesti hankalan tilanteen vuoksi Suomen Kädentaidot -virtuaalimessut ovat tänä vuonna kävijöilleen täysin maksuttomat.

– Poikkeuksellisista ajoista huolimatta on tärkeää, että pystymme tarjoamaan käsityöyrittäjille paikan käydä kauppaa ja kohdata asiakkaita. Haluamme tukea vaikeuksien kanssa ponnistelevaa alaa, minkä vuoksi messuille osallistuminen on kävijöille maksutonta ja hyvin helppoa. Tämän myötä toivomme saavamme virtuaalimessuille runsaasti sekä kokeneita että uusia käsityöharrastajia, kertoo Suomen Kädentaidot -messujen projektipäällikkö Jasmin Saadetdin-Rikkinen Tampereen Messut Oy:stä.

– Kulunut vuosi on ollut käsityöyrittäjille hankala, sillä keväällä korona hiljensi kivijalkakaupat, vähensi lahjojen ostotarvetta ja peruutti myyntitapahtumia. On todella hyvä, että virtuaalimessut järjestetään, sillä messujen merkitys käsityöyrittäjille on suuri. Osa yrittäjistä kerryttää pääliikevoittonsa messuilta. Lisäksi Suomen Kädentaidot -messut tarjoaa käsityöyrittäjille paikan tavata alan väkeä ja päästä vaihtamaan kuulumisia. Mielenkiinnolla odotamme kokemuksia tulevilta virtuaalimessuilta, Taitomyymälät Oy:n toimitusjohtaja Anne Ossi kertoo ja toivoo virtuaalimessujen tuovan helpotusta vaikeuksissa painivien käsityöyrittäjien arkeen. Lue uutinen: Virtuaalimessuilta apua käsityöyrittäjien ahdinkoon

Showroomista ripaus aitoa messutunnelmaa

Suomen Kädentaidot -virtuaalimessuille osallistuminen ei vaadi erillistä kirjautumista tai sovelluksen lataamista. Mukaan messuhulinaan on mahdollista liittyä joustavasti vuorokauden ympäri. Messujen ohjelmasisältö ja tuote-esittelyt ovat nähtävillä koko kolmipäiväisten messujen ajan ympärivuorokauden. Virtuaalimessujen aikana tarjolla on yli 50 ennakkoon nauhoitettua ohjelmavideota ja 20 live-lähetystä. Tutustu ohjelmatarjontaan: https://www.kadentaidot.fi/fi/kavijalle/#tab-program

Perinteisesti Suomen Kädentaidot -messut on tarjonnut paikan uusien ja kiinnostavien tuotteiden hypistelylle. Vaikka messut tänä vuonna järjestetään etänä, on tuotteiden ihastelu mahdollista verkossakin.

– Virtuaalimessujen Showroomissa pääsee kurkistamaan 160 näytteilleasettajan inspiroiviin tuote-esittelyvideoihin. Tällainen tapa tutustua tuotteisiin tuo mukanaan ripauksen aitoa messutunnelmaa myös virtuaalimaailmaan ja sitä kautta kotisohville, kuvailee virtuaalimessuista vastaava, digikehityspäällikkö, Maiju Kari Tampereen Messut Oy:stä.

Tuote-esittelyjen ohella myös chattailu näytteilleasettajien kanssa on mahdollista. Virtuaalimessuilla on mukana lähes 400 näytteilleasettajaa, joista jokaisella on messuilla oma sivunsa. Sivujen kautta kävijät pääsevät suoraan vuorovaikutukseen yrityksen kanssa. Virtuaalimessuilla ostokset tehdään näytteilleasettajien omien verkkokauppojen kautta. Katso lista messujen näytteilleasettajista: https://www.kadentaidot.fi/fi/kavijalle/#tab-exhibitors

Suomen Kädentaidot on Euroopan suurin käsi- ja taideteollisuusalan messutapahtuma. Fyysisesti järjestetyssä tapahtumassa on ollut vuosittain noin 700 näytteilleasettajaa ja noin 50 000 kävijää. Tampereen Messut Oy ja Taito Pirkanmaa ry järjestävät yhteistyössä Suomen Kädentaidot -messut. Vuonna 2020 järjestettävät Suomen Kädentaidot -virtuaalimessut ovat ensimmäiset Tampereen Messujen pitämät täysin virtuaaliset messut. 

LISÄTIEDOT: www.kadentaidot.fi, @suomenkadentaidot, #Kädentaidot
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi

Jasmin Saadetdin-Rikkinen, projektipäällikkö, p. 040 135 0110, @JSaadetdinR

Maiju Kari, digikehityspäällikkö, p.040 550 5254, @Maiju_Kari

Nelly Rauhala, viestinnän asiantuntija, p. 044 484 2910 @NellyRauhala


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

(suljettu joulu-tammikuu) 

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi