Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Hevoset-messut kokoaa Suomen hevosyhteisön Tampereelle


26.03.2024

Vuosittain järjestettävät messut keräävät saman katon alle monipuolista ohjelmasisältöä niin hevosharrastajille kuin alan ammattilaisille. Paikalle on odotettavissa yli 200 näytteilleasettajaa. Tänä vuonna yksi messujen kantavista teemoista on hevosten hyvinvointi.

Hevoset-messut järjestetään 6.-7.4.2024 Tampereen Urheilu- ja Messukeskuksessa. Kaksipäiväinen tapahtuma pitää sisällään ohjelmasisältöä kaikentasoisille hevosihmisille. Messujen ohjelmassa nähdään mm. Katja Ståhlin lastausklinikka, Elämäni hevonen -show tarinoineen, Hankkija Horse Show -estekilpailut sekä Nelly Korpikosken perehdytystä Montén saloihin. Viime vuonna tapahtumalla oli ennätykselliset 20 000 osallistujaa.

“Jälleen tarjolla olisi laaja kattaus sekä tekemistä että puheenaiheita lapsista ja harrastajista aina alan ammattilaisiin. Odotettavissa on viikonloppu iloista hevosväkeä ja mielenkiintoista ohjelmaa – unohtamatta tapahtuman näytteilleasettajia uusine tuotteineen ja palveluineen”, sanoo Hevoset-messujen projektipäällikkö Paula Karhu.

Hevosten hyvinvointi puhuttaa

Hevosen hyvinvointi on yksi messujen tämänvuotisista teemoista. Aihetta käsittelevät monet alan asiantuntijat, kuten Helena Telkänranta, jonka puheenvuoro käsittelee hevosen mieltä ja Minna Tallberg, joka avaa yleisölle hevosen ilmeiden taustoja. Paneelikeskustelussa käydään läpi hevosalan viimeaikaista uutosointia ja tubettaja Venny Helenin suosittu Meet&Greet on tiedossa tänäkin vuonna. Muita messujen puheenaiheita ovat hevosen ruokinta, ihonhoito ja fysioterapia. Lapsille luvassa on monipuolista ohjelmaa keppareista talutusratsastukseen ja poniajeluun.

Messujen pääyhteistyökumppanina toimii Hankkija. Messut järjestää Tampereen Messut -konserni. Koko messuohjelma löytyy täältä: https://www.hevosmessut.fi/fi/kavijalle/#tab-program.

 

Yhteystiedot:

Paula Karhu

Projektipäällikkö

040 071 6199

paula.karhu@tampereenmessut.fi

 

Saka Paavolainen

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

041 731 7715

saka.paavolainen@tampereenmessut.fi


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi