Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Historian ensimmäiset Hankintapäivät 27.–28.3.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa


21.11.2018

Ensimmäistä kertaa järjestettävä kaksipäiväinen Hankintapäivät on maksuton hankintatapahtuma julkisen sektorin ammattilaisille. Hankintapäivillä jaetaan Suomen hankintamyönteisimmän kunnan palkinto. Tapahtuman järjestävät Tampereen Nuorkauppakamari ry ja Tampereen Messut Oy. 

Hankintapäivien pääteemat ovat hoiva, kiinteistötekniikka, it, toimitilat, infra sekä laki ja konsultointi. Tapahtumassa jaetaan ensimmäistä kertaa myös Suomessa hankintamyönteisimmän kunnan palkinto yhdessä Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n kanssa.

– Hankintapäivät ovat yrittäjien ja kuntapäättäjien kohtauspaikka. Kahden päivän aikana julkisen puolen hankintojen tarjoajat ja kilpailutusten tekijät pääsevät aidosti verkostoitumaan keskenään ja jakamaan kokemuksiaan. Tapahtumassa tuodaan esiin onnistuneita kilpailutuksia oppeineen, esimerkkeineen ja sudenkuoppineen. Hankintojen kilpailuttamisessa on kehittymisen tarvetta, sanoo Hankintapäivien projektipäällikkö, Tuomo Huhtanen Tampereen Nuorkauppakamari ry:stä.

– Toteutamme vahvasti asiapitoisen, mutta tunnelmaltaan rennon ja positiivisen tapahtuman, jossa esitellään hankintojen tärkeyttä tulevaisuuden kannalta. Hankintapäivät täydentää sisällöltään 25 vuotta Helsingin Kuntatalolla järjestettyjä Kuntamarkkinoita, eikä ole sen suoranainen kilpailija, jatkaa Huhtanen.

Kovatasoinen puhujakattaus

Hankintapäivien keskiössä on laadukas ohjelma ja puhumassa on muun muassa Suomen kovin kuntatalouden asiantuntija Eero Laesterä monien muiden ohella. Lisäksi LOGY ry järjestää Hankintapäivien yhteydessä miniseminaarin julkisiin hankintoihin liittyen.

Hankintapäivät-tapahtumaan on rekisteröityneille messukävijöille ilmainen sisäänpääsy. Messuosastot ovat avoinna keskiviikkona 27.3.2019 klo 10–17 ja torstaina 28.3.2019 klo 10–16.

Keskiviikkona 27.3. järjestetään lisäksi messujen jälkeen iltatilaisuus, jossa mahdollisuus verkostoitua ja viihtyä niin kuntapäättäjien kuin näytteilleasettajienkin kesken.

Tapahtuman kanssa samaan aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään sekä julkiselle että yksityiselle sektorille painottuvat Finnclean PRO-, Sportec-, Gymtec- ja Welltec-tapahtumat.

Lisätietoja antaa: 

Tuomo Huhtanen, messupäällikkö Hankintapäivät 2019, tuomo.huhtanen(a)hankintapaivat.fi, p. 044 972 2529

www.hankintapaivat.fi

Vuonna 1956 perustettu Tampereen Nuorkauppakamari ry on yli 120 jäsenellään Suomen suurin ja yhtäjaksoisesti pisimpään toiminut nuorkauppakamari. Vuonna 2018 kamarissa on jäseniä 120 ja ansioituneita senaattoreita 72. Lisäksi säätiöjäseniä on 28. Kamari on myös jäsenmäärältään Euroopan suurimpia nuorkauppakamareita. Tampereen Nuorkauppakamari on Suomen menestynein ja saavuttanut merkittäviä palkintoja sekä maailmanlaajuisesti että Euroopan tasolla. Kamari on palkittu aikaisemmin muun muassa maailman parhaana nuorkauppakamarina vuosina 1997 ja 2001 sekä Euroopan parhaana vuosina 2009, 2010 ja 2012. Vuonna 2017 Tampereen Nuorkauppakamari palkittiin Suomen parhaana kamarina. www.tnkk.fi


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi