Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Liikennetiedote: Hevoset-messut vilkastuttaa liikennettä 6.–7.4.


27.03.2024

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 6.–7.4.2024 järjestettävä Hevoset-messut tuo ruuhkia ja pidentää matka-aikoja messuhallien ympäristössä erityisesti tapahtumapäivien aamuina ja iltapäivinä. Ruuhkia muodostuu erityisesti Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään alueille. Liikkumiseen on hyvä varata hieman tavallista enemmän aikaa ja mahdollisuuksien mukaan on hyvä käyttää vaihtoehtoisia reittejä.

Hevoset-messut on noussut hevosalan ilmiöksi, jossa tapahtumapäivien aikana yli 19 000 kävijää. Messut alkavat perjantaina 5.4. Hankkija Horse Show -estekilpailuilla.

Kävijöiden saapumista tapahtumaan helpottaa Nyssen normaaleihin aikatauluihin lisätty Messubussit 101, 102 ja 104, jotka liikennöivät koko viikonlopun.  Nyssen normaalit linjat 8 ja 12 tuovat myös vaivattomasti Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen läheisyyteen. Linja 12 liikennöi rautatieaseman ohi ja linja 8 linja-autoaseman kautta. Kaikkien bussilinjojen aikataulut löytyvät tapahtuma-aikana Nyssen reittioppaasta.

–    Suosittelemme lämmöllä messukyydityksiä ja julkisen liikenteen hyödyntämistä tapahtumaviikonloppuna. Näin lisätään liikenneturvallisuutta ja mukavuutta, kun alueella liikkuu mittavasti autoja sekä hevostrailereita, sanoo tapahtumatuotannon liiketoimintajohtaja Touko Setälä Tampereen Messut -konsernista.

Lisää pysäköintitilaa P-Ideaparkissa

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen eri pysäköintialueilla on yhteensä 3 300 pysäköintipaikkaa. Pysäköintimaksu Moovy-sovelluksella tai messujen lippukassalle on kymmenen (10) euroa. Pysäköintimaksu tarkistetaan alueelta poistuttaessa.

Autolla saapuvien messukävijöiden kannattaa hyödyntää Lempäälän Ideaparkin ilmainen etäpysäköinti. Kuljetus Ideaparkilta Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen ja takaisin Ideaparkiin maksaa 2 euroa / henkilö. Bussilippu maksetaan Messukeskukseen ja lippu näytetään kuljettajalle paluumatkalla. 

P-Ideapark sijaitsee kauppakeskuksen D-päädyssä pysäköintialueilla D6, D7 ja D8. Bussit kulkevat kumpaankin suuntaan 15 minuutin välein. Busseissa on lähtöalueella merkintä MESSUBUSSI. 

Ohjelmaa messuaamusta iltaan

Messuohjelma alkaa C-hallissa perjantaina 5.7. Hankkija Horse Show -estekilpailuilla klo 14.00. 
Messujen aukioloajat:
lauantai 6.4. klo 9‒18 (pääovet aukeavat klo 8.30)
sunnuntai 7.4. klo 9.30‒17 (pääovet aukeavat klo 9)

Hevoset-messut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 6.–7. huhtikuuta 2024.

Lisätiedot: 
 https://www.hevosmessut.fi/fi/,@hevosetmessut #hevosetmessut 
Tampereen Messut -konserni, tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi 
Paula Karhu, projektipäällikkö, p. 040 071 6199 
Saka Paavolainen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, p. 041 731 7715  

 


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi