Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Merkityksellinen hallitustyöskentely tulevaisuuden avaintekijänä


22.11.2022
Merkityksellinen hallitustyöskentely tulevaisuuden avaintekijänä

Hallituspaikka 2022 on uusi yrityksille ja hallitusosaajille kohdennettu tapahtuma, joka tarjoaa osaamista, näkökulmia ja verkostoja yritysten hallitustyöskentelyyn. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 30. marraskuuta 2022 järjestettävän tapahtuman teemana on tulevaisuuden hallitustyöskentely. Median akkreditoituminen tapahtumaan on avoinna. Hallituspaikan liput myy Ticketmaster.

 

Hallituspaikka on Suomen ensimmäinen yrityksille ja hallitusosaajille kohdennettu tapahtuma, jossa kohtaavat riippumattomia osaajia hallitukseensa etsivät yritykset, hallitusammattilaiset ja muut hallitustyöstä kiinnostuneet. Uuden ajan tapahtumalle on alalla ollut kysyntää ja kauan kaivattua Hallituspaikkaa odotetaan innolla. Muutamia lippuja Hallituspaikkaan on vielä jäljellä, tiketit tapahtumaan myy Ticketmaster ticketmaster.fi/artist/hallituspaikka-2020-tapahtuma-lippuja/1018585. Hallituspaikka 2022 -tapahtumakumppanit näkevät kokonaisuuden mahdollisuutena kohtaamisiin ja uutena, upeana sijana kohti eteenpäin katsovaa hallitustyöskentelyä.

 

– Haluamme olla mukana ratkaisemassa suomalaisten kasvu- ja perheyritysten elinkaaren eri vaiheissa eteen tulevia haasteita, sekä auttamassa näitä yrityksiä ja niiden omistajia yrityksen kasvua tukevan osaamisen ja toimintamallien kehittämisessä, vakuuttaa PwC Suomen Hämeen aluejohtaja Anne Launis.

 

– OP Tampere arvostaa Hallituspaikka-tapahtumaa, koska se antaa mahdollisuuden oppia itseään viisaammilta, sanoo aluetieteen professori Markku Sotarauta OP Tampereesta.

 

–  Hallituspaikkatapahtuma on hallitusammattilaisten kollegiaalinen näköalapaikka siihen, mikä hallitustyöskentelyssä on juuri nyt ajankohtaista ja tärkeää, kiteyttää asianajaja Vesa Turkki Eversheds Sutherlandista.

 

– Hallituspaikka 2022 -tapahtuma on meille tilaisuus päästä koronavuosien jälkeen tapaamaan asiakkaitamme ja erityisesti hallitusportaalimme loppukäyttäjiä, hallitusten jäseniä, sekä olla samalla mukana kehittämässä suomalaista hallitusosaamista. Olemme innolla mukana! iloitsee Admincontrol Finland Oy:n Country Manager Henrikki Hirvonen.

 

Ohjelma kattaa upeat keynotet, ennakoivan työpajan, puheenvuoroja ja verkostoitumista

 

Hallituspaikka 2022 -tapahtuman ohjelmalavalla nähdään huippuluokan keynote-puhujat: yritysjohtaja Matti Alahuhta, hallituksen puheenjohtaja Alexander Bargum, Perheyritysten liitto, founder Kirsi Piha, Purpose Research Institute, vastuullisjohtaja Nina Elomaa, S-ryhmä sekä hallituksen puheenjohtaja Tuomo Haukkovaara, Oy IBM Finland Ab. Kumppaniyritysten esityksissä pureudutaan tulevaisuuden hallitustyöhön, osaavan hallituksen rooliin ja merkitykseen, hallituksen juridiseen vastuuseen ja hallitustyön tietoturvaan. Tapahtuma tarjoaa kumppaniyritysten asiantuntemusta ständeillä ja klinikoilla, Network Corner made by Brella -alueen sekä rentoa verkostoitumista. Hallituspartnerit ry jakaa tapahtumassa Kultainen Nuija -tunnustuspalkinnon. Ohjelmassa on lisäksi Kauppalehden paneelikeskustelu tulevaisuuden hallitustyöstä, järjestäjäkumppaneiden haastattelutuokio sekä illan verkostoitumis-buffet. Tapahtuman juontaa Ylen uutisankkuri ja journalisti Tommy Fränti. Tutustu koko ohjelmaan: hallituspaikka.fi/ohjelma.

 

Hallituspaikka 2022 -sisältökumppani Vere Design Oy ja Edelläkävijät-yhteisö järjestää tapahtuma-aamuna 30.11.2022 klo 8.30 alkaen ennakointityöpajan Edelläkävijän aamupäivä | Tulevaisuuden hallitustyö 2025, jonka tavoitteena on rakentaa osallistujille kokonaisnäkemystä tulevaisuuden ennakoinnista ja sen hyödyntämisestä kestävän liiketoiminnan rakentamisessa. Tutustu sisältökumppanin ohjelmaan ja osta lippu aamun työpajaan: hallituspaikka.fi/sisaltokumppani-2022-edellakavijat.

 

Median akkreditoituminen on avoinna – samaan aikaan kolme messutapahtumaa

 

Hallituspaikka 2022 -tapahtuman media-akkreditoituminen on avoinna: hallituspaikka.fi/tapahtumainfo/medialle/. Haastatteluja on mahdollista sopia myös etukäteisesti, olethan yhteydessä tapahtuman viestintään.

 

Hallituspaikka-tapahtuma toteutetaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen D-hallissa. Samaan aikaan muissa halleissa järjestetään 29.11.–1.12. metalliteollisuuden ammattilaisten Konepaja-messut, Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma Nordic Welding Expo sekä 3D-tulostamisen ja uusien materiaalien 3D & New Materials. Tapahtumiin voi osallistua maksutta rekisteröitymällä.

 

Hallituspaikka 2022 -tapahtuman kumppaniyritykset: Hallituspaikka-tapahtuman järjestää Tampereen Messut -konserni. Järjestäjäkumppanit: Hallituspartnerit ry, Tampereen kauppakamari ry, Future Board ry, Perheyritysten liitto ry, Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutuskokonaisuus. Sisältökumppani: Vere Design ja Edelläkävijät. Tapahtumakumppanit: PwC Suomi, OP Tampere, Eversheds Sutherland, Admincontrol. Sponsorointikumppanit: ContractZen, Purpose Research Institute, ISKU, Striimus, BDO. Logokumppanit: Creative Technology, Kauppalehti, StaffPoint Executive, Business Tampere. Päivitetty kumppanilistaus: hallituspaikka.fi.

 

LISÄTIEDOT: hallituspaikka.fi, #hallituspaikka2022, #tulevaisuudenhallitustyöskentely LIPUT: ticketmaster.fi
MEDIAN AKKREDITOITUMINEN: hallituspaikka.fi/tapahtumainfo/medialle/ BLOGI: hallituspaikka.fi/blogit/
Tampereen Messut -konserni, tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, PR- ja kumppanuusjohtaja, Hallituspaikka-projektipäällikkö, p. 050 536 8133
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, p. 040 612 9081 (myös kuvapyynnöt)


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi