Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Tampereen Messujen varautuminen koronavirukseen


04.03.2020
Tampereen Messujen varautuminen koronavirukseen

Seuraamme tarkasti valtakunnallista tilannetta ja noudatamme THL:n ja viranomaisten ohjeistuksia. Tällä hetkellä Tampereen Messut -konsernilla ei ole syytä perua tulevia tapahtumia, vaan tapahtumat järjestetään sovittuina ajankohtina.
Varaudumme THL:n ohjeistuksia noudattaen ja seuraamme tiiviisti tilannetta. Kannustamme kaikkia tapahtumiimme osallistuvia ihmisiä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja välttämään kättelyä. Tapahtuma-alueelle olemme sijoittaneet suuren määrän käsidesejä ja kannustamme tapahtumavieraita käyttämään niitä ahkerasti. Tapahtumissamme on esillä useammassa paikassa THL:n antama yskimis- ja käsienpesuohje, joita messukävijöiden tulee noudattaa.

WC-tiloissa olevat automaattiset käsienpesukuivaimet eivät ole messuaikana käytössä. WC-tiloihin tuodaan käsipapereita käsien kuivaamista varten ja siivouspalveluyritys siivoaa tiloja tavallista useammin.

 

 


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi