Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Tampereen viikonloppu täyttyy rakentamisesta – Asta Rakentaja on 350 yrityksen juhlaa


03.02.2017

Pirkanmaan suurimmat rakentamisen ja asumisen Asta Rakentaja -messut alkoivat Tampereella perjantaina. Tänä vuonna tapahtuma juhlii 10-vuotista taivaltaan suurempana kuin koskaan aiemmin. Rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen ammattilaisia on mukana messuilla 350 näytteilleasettajan verran. Viikonvaihde kutsuu rakentajia, remontoijia ja kodin kunnostajia vertailemaan ja kilpailuttamaan tuotteita ja palveluita, etsimään tietoa sekä sopivia ratkaisuja isoihin ja pieniin tarpeisiin, nauttimaan ohjelmasta sekä tekemään hyviä kauppoja messutarjousten myötä. Messut ovat avoinna perjantaista sunnuntaihin klo 10–17 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

– Asta Rakentaja -messuilla ja E-hallin Sisustus-alueella on yhteensä 350 näytteilleasettajaa, joten nyt jos koskaan kannattaa tulla vertailemaan ja kilpailuttamaan tuotteita sekä tekemään edullisia hankintoja. Rakentajat ja remontoijat säästävät kallisarvoista aikaa, kun tapaavat alan eri toimijat ja palveluntarjoajat saman katon alla helposti yhdellä vierailulla. Yleisön toiveesta messuilla on nyt aiempaa enemmän remonttipalveluja tarjoavia yrityksiä. Lisäksi keittiöitä, saunoja ja tonttitarjontaa on laajasti esillä. TuoteTalossa voi tutustua rakenteisiin ja ratkaisuihin sekä pinta- ja julkisivumateriaaleihin aidossa ympäristössä. Täällä on myös kaksi hallia täynnä rakentamisen ja asumisen asiantuntijoita ja ammattilaisia, joten ratkaisuja pulmiin varmasti löytyy, sanoo projektipäällikkö Anne Saarinen Tampereen Messut Oy:stä.


Rakentamisen näkymät ja alan ajankohtaiset kysymykset nousevat esille ammattilaispäivässä

Ensimmäinen messupäivä tarjoaa laajasti ajankohtaista tietoa paitsi suurelle yleisölle myös rakennusalan ammattilaisille. Seminaareissa puhuttavat muun muassa rakennusalan suhdannetilanne ja näkymät, puu- ja betonirakentaminen, sisäilma- ja homeasiat, uudet energiamääräykset, sähkösaneeraus ja putkiremontit. Asiantuntijakaartin joukossa ovat puhumassa myös Betoniteollisuus ry:n toimitusjohtaja Jussi Mattila ja ohjelmapäällikkö Petri Heino Ympäristöministeriön Rakennetun ympäristön osastolta.

Koko viikonvaihteen ajan messuilla kuullaan ajankohtaisia ja hyödyllisiä tietoiskuja uusista tuotteista, menetelmistä ja määräyksistä. Fira Oy kertoo päivittäin ilmiöksi nousseesta kahden viikon putkiremontista.
Lue lisää: www.asta.fi (Ohjelma).
Asiantuntijoiden haastattelut julkaistaan Asta Rakentajan videokirjastossa.


Viikonlopun messuisäntänä Arttu Harkki – Sisustuksen trendialueelta inspiraatiota omaan kotiin

Lauantaina ja sunnuntaina tunnelmasta messujen ohjelmalavalla huolehtii juontaja Arttu Harkki, joka on itsekin ahkera käsillä tekijä. Ohjelmasisällöissä on runsaasti nikkaroijaa, remppaajaa ja raksaajaa kiinnostavaa seurattavaa. E-hallin Sisustus-alueen Koti 2017–2018 -alueen neljä teemasisustusta vievät läpikulkumatkalle suomalaisen kodin ajankohtaisiin sisustustrendeihin. Tee-se-itse-vinkit rohkaisevat inspiroitumaan ja kokeilemaan uutta myös omissa sisustusratkaisuissa.
Lue lisää: www.asta.fi (Ohjelma)

Kotikutsuu-blogissa on seurattu Sallya ja tämän perhettä rakennusurakan keskellä. Sallyn vinkit rakennusprojektia käynnistäville ja harkitseville kuullaan lauantaina, jolloin Sallylle luovutetaan myös 1000 euron lahjakortti blogin kumppaniliikkeeseen, K-Rauta Rauta-Otra Nekalaan.
Lue lisää: www.kotikutsuu.fi


Hyväntekeväisyyshuutokaupassa tuotteita porakoneesta kiukaaseen – meklarina Aki Palsanmäki

Puusuutarit ry järjestää sunnuntaina hyväntekeväisyyshuutokaupan, jossa meklarina toimii Aki Palsanmäki apunaan Markku. Yleisö voi huutaa lahjoitustuotteiden joukosta itselleen vaikkapa kiukaan, porakoneen tai suihkusetin. Huutokaupan lahjoituskohde on tänä vuonna TAYS:n lasten teho- ja tarkkailuosasto.
Lue lisää: Hyväntekeväisyyshuutokauppa Asta Rakentaja -messuilla
Asta Rakentaja -messuilla tehdään hyvää – sairaat lapset saavat toivottuja leluja


MATERIAALIPANKKI:
Kuvat, videot, tiedotteet sekä muut mediamateriaalit:
Asta Rakentaja 2017 -materiaalit

Seuraa somessa: #AstaRakentaja, #Sisustus
Facebook: www.facebook.com/astarakentaja
Twitter: @TampereenMessut
Instagram: @tampereenmessut
LinkedIn: Tampere Trade Fairs Group - Tampereen Messut -konserni


Tampereen Messut Oy järjestää Asta Rakentajan yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun ja Puusuutarit ry:n kanssa 10. kerran. Messut ovat avoinna 3.–5.2.2017 klo 10–17. Suosittelemme käyttämään julkisia liikennevälineitä: Bussit 14, Y14 ja 34 tuovat suoraan pääoville. Liput paikanpäältä tai ennakkoon www.asta.fi.

LISÄTIEDOT: www.asta.fi, www.sisustustapahtuma.fi

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi(a)tampereenmessut.fi
Anne Saarinen, projektipäällikkö, p. 050 357 2342
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu


 


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi