Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Uusi Hallituspaikka-tapahtuma hurmasi kokijansa ja lunasti sijansa


02.12.2022
Uusi Hallituspaikka-tapahtuma hurmasi kokijansa ja lunasti sijansa

Ensimmäisen kerran järjestetty Hallituspaikka 2022 onnistui yli odotusten. Uusi yrityksille ja hallitusosaajille kohdennettu tapahtuma tarjosi osaamista, näkökulmia ja verkostoja hallitustyöskentelyyn keskiviikkona 30.11. lähes loppuunmyytynä. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetty tapahtuma saa ansiokasta jatkoa ensi vuoden marraskuussa, 1.11.2023.

 

Suomen ensimmäinen yrityksille ja hallitusosaajille suunnattu tapahtuma Hallituspaikka sai päivänvalonsa keskiviikkona 30.11. Tampereella. Monipuolinen tapahtumapäivä herätti ihastusta ja keräsi kiitosta erityisesti mahdollisuuksistaan vankkaan verkostoitumiseen.

 

– Kaksi ja puolivuotinen odotus päättyi vihdoin ja yhteinen kohtaaminen onnistui upeasti. On vahvasti nähtävissä, että kysyntää hallitustyöskentelylle ja sen jatkuvalle kehittämiselle todella löytyy. Hallituspaikka on samalla osoitus siitä, että näitä aiheita ei pidä pohtia ainoastaan suljettujen ovien takana, vaan avata hallitustyön saloja myös kaikille avoimessa tapahtumassa, jonne jokaisella aiheesta kiinnostuneella on mahdollisuus osallistua. Kohtaamiset ja ajatusten tuuletukset yhdessä innostavan sisällön siivittämänä olivat päivän ykkösanti – tunnelma oli käsinkosketeltavan hieno, kertoo Tampereen Messut -konsernin PR- ja kumppanuusjohtaja ja Hallituspaikka-tapahtuman projektipäällikkö Tanja Järvensivu.

 

– Hallituspaikka 2022 oli todella odotettu tapaus, keskiviikkona sai hymyillä jopa hieman liikuttuneena. Olen valtavan iloinen omasta ja kaikkien järjestäjien puolesta, että päivän tilaisuus oli liki loppuunmyyty ja paikalla oli rennossa ympäristössä lähes 500 hallitustyön osaajaa tutustumassa toisiinsa sekä hallitustyön päivän teemoihin. Moni kertoi löytäneensä paljon uusia kontakteja ja saaneensa uusia avauksia jatkokeskusteluihin. Kiitos kaikille osallistuneille, teitte tästä päivästä erityisen, iloitsee Hallituspartnerit ry:n ja Hallituspaikka-tapahtuman ohjausryhmän puheenjohtaja Sami Somero.

 

Ohjelma puhutti ja herätteli, verkostoituminen niitti kiitosta

 

Hallituspaikan ohjelmalavalla nähtiin huippuluokan keynote-puhujat: yritysjohtaja Matti Alahuhta, hallituksen puheenjohtaja Alexander Bargum, Perheyritysten liitto, founder Kirsi Piha, Purpose Research Institute, vastuullisjohtaja Nina Elomaa, S-ryhmä sekä hallituksen puheenjohtaja Tuomo Haukkovaara, Oy IBM Finland Ab. Kumppaniyritysten esityksissä pureuduttiin niin ikään teeman mukaisesti tulevaisuuden hallitustyöhön sekä osaavan hallituksen rooliin ja merkitykseen, hallituksen juridiseen vastuuseen ja hallitustyön tietoturvaan. Hallituspartnerit ry jakoi tapahtumassa Kultainen Nuija -tunnustuspalkinnon, joka myönnetään pk-yritykselle tunnustuksena esimerkillisestä hallitustyöstä. Keväällä 2022 julkistettu ja nyt palkittu vuoden voittaja oli Modulight Oyj. Tapahtuma tarjosi asiantuntemusta myös kumppaniyritysten ständeillä ja klinikoilla, Network Corner made by Brella -alueen sekä rentoa verkostoitumista, joka koettiin erityisen vetovoimaiseksi. Ohjelman juonsi Ylen uutisankkuri ja journalisti Tommy Fränti.

 

Digijatkot joulukuussa, Hallituspaikka seuraavaksi 1. marraskuuta 2023

 

Hallituspaikka on tullut jäädäkseen. Tampereen Messut -konsernin PR- ja kumppanuusjohtaja ja Hallituspaikka-tapahtuman projektipäällikkö Tanja Järvensivu iloitsee siitä, miten tapahtuma oli heti kerrasta aidosti valtakunnallinen ja hallitusammattilaisia, yritysjohtajia sekä tapahtumavieraita oli paikalla ympäri Suomen. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään 1. marraskuuta 2023.


– Nyt kun kerran on saatu tapahtuma tehtyä, voi keskittyä kehittämään entistäkin paremman ja isomman kokonaisuuden ensi vuodeksi ja pää on jo uusia ideoita täynnä! Mikään ei synny ilman yhteistyötä, joten todella suuri kiitos kaikille kumppaniyrityksille sitoutumisesta tapahtumaan. Ihanaa, että moni kertoi jo tapahtuman aikana olevansa matkassa mukana myös ensi vuonna! hymyilee Tanja Järvensivu.

 

Tapahtuman sisältökumppani Edelläkävijät järjestää 15. joulukuuta 2022 Hallituspaikan digitaaliset jatkot, eteenpäin katsovalla aiheella Tulevaisuuden ilmiöt vuodelle 2023. Ilmoittautuminen ilmaisille jatkoille on kaikille avoinna: edellakavijat.fi/tapahtumat/hallituspaikka-2022-edellakavijan-jatkot.  

 

Hallituspaikka 2022 -tapahtuman kumppaniyritykset: Hallituspaikka-tapahtuman järjestää Tampereen Messut -konserni. Järjestäjäkumppanit: Hallituspartnerit ry, Tampereen kauppakamari ry, Perheyritysten liitto ry, Future Board ry, Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutuskokonaisuus. Tapahtumakumppanit: PwC Suomi, OP Tampere, Eversheds Sutherland, Admincontrol. Sisältökumppani: Vere Design ja Edelläkävijät. Sponsorointikumppanit: ContractZen, Purpose Research Institute, ISKU, Striimus, BDO. Logokumppanit: Creative Technology, Kauppalehti, StaffPoint Executive, Business Tampere, Lapland Hotels Arena.

 

LISÄTIEDOT: hallituspaikka.fi, #hallituspaikka2022, #tulevaisuudenhallitustyöskentely
Tampereen Messut -konserni, tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, PR- ja kumppanuusjohtaja, Hallituspaikka-projektipäällikkö, p. 050 536 8133
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, p. 040 612 9081


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi