Etusivu » Tiedotteet » Tiedotearkisto

Tiedotearkisto

Uusi teollisuuden tapahtuma Tampereelle keväällä 2019


29.10.2018

Tampereen Messut Oy järjestää 20.−21. maaliskuuta 2019 uuden teollisuuden ammattitapahtuman. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen E-halliin rakentuva Uusi Teollisuus kokoaa yhteen kolme vahvaa ja nousevaa teollisuuden toimialaa, ja keskittyy esittelemään tuotannon ammattilaisille kunnossapidon, työturvallisuuden ja teollisuuden palveluita. Samanaikaisesti toteutetaan edistyksellisen teollisen teknologian ja ratkaisujen ammattitapahtuma Advanced Engineering 2019 by Easyfairs.    

– Meidät tunnetaan Tampereella suurista teollisuuden tapahtumista. Nyt Uusi Teollisuus keskittyy tarjoamaan uusimmat tuotteet ja palvelut kohdistetusti eri teollisuusalojen tuotannon prosesseista ja turvallisuudesta vastaaville ammattilaisille. Tapahtuma kokoaa yhteen kolme vahvaa ja nousevaa teollisuuden toimialaa, ja keskittyy esittelemään kunnossapidon, työturvallisuuden ja teollisuuden palveluita, sanoo myyntiryhmäpäällikkö Jani Maja Tampereen Messut Oy:stä.

Uudelle teollisuuden tapahtumalle Tampere on ainoa oikea ja toimivaksi todettu paikka keskellä teollista Suomea. Tampereelle on helppo tulla ja matkustusaika jää suurella osalla messukävijöistä alle kahden tunnin, joten myös messuvierailuun jää enemmän aikaa, tiivistää Maja.

Uusi Teollisuus 2019 tuo yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Tapahtumassa tuotannon ammattilaiset päivittävät samalla kertaa sekä omat tietotaidot ja osaamisen että yrityksen käyttämät palvelut vastaamaan nykyvaatimuksiin. Ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja ja case-esimerkkejä muun muassa nykyaikaisista teollisuusympäristöistä, ennakoivasta kunnossapidosta sekä joustavasta työturvallisuuskulttuurista.

Luvassa uudenlainen tapahtumakokonaisuus – ja vuoden tehokkaimmat työpäivät

Samanaikaisesti Uuden Teollisuuden kanssa järjestetään edistyksellisen teollisen teknologian ja ratkaisujen ammattitapahtuma Advanced Engineering 2019. Kolmatta kertaa toteutettava Advanced Engineering järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Tampereella.

Luvassa on täysin uudenlainen tapahtumakombo, jonka yhtenäinen tapahtuma-alue, kymmenet asiantuntijapuheenvuorot sekä Lounge- ja Co-Working -tilat mahdollistavat niin ohjelman seuraamisen, asiakastapaamiset ja verkostoitumisen kollegoiden kanssa kuin etätöidenkin tekemisen.  

Advanced Engineering -tapahtuma tarjoaa ideoita ja ratkaisuja liiketoiminnan päättäjille sekä tuotannosta ja tuotekehityksestä vastaaville henkilöille. Teemoina on muun muassa edistyksellisiin materiaalit, suunnittelu- ja mittaustyökalut, IoT-ratkaisuihin, robotiikka, elektroniikka, automaatio ja 3D-tuotantonnot.

LISÄTIEDOT: www.uusiteollisuus.fi, www.advancedengineering.fi

@TampereenMessut, @ADENTampere2019, #UusiTeollisuus #ADENTampere

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Jani Maja, myyntiryhmäpäällikkö, p. 050 356 1325
Meri Mattila, viestinnän asiantuntija, p. 0400 914 877, @MeriTMattila

EasyFairs / Advanced Engineering 2019: Anssi Rajala, p. 050 460 6318, anssi.rajala(at)easyfairs.com


Takaisin uutisiin
Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi