Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Verkosto virroitti energia- ja tietoverkkoalan murroksesta hurmokseen


26.01.2023
Verkosto virroitti energia- ja tietoverkkoalan murroksesta hurmokseen

Energia- ja tietoverkkoalan päätapahtuma Verkosto kerrytti osaajat yhteen tulevaisuuteen katsovan kokonaisuuden lämmössä 25.–26. tammikuuta Tampereella. Neljättätoista kertaa järjestetty Verkosto niitti erityistä ylistystä inspiroivista kohtaamisista ja ajankohtaisesta tapahtumasta. Verkoston tunnelmallisessa virtauksessa vieraili kahden päivän aikana 4324 kävijää. Tapahtuman avajaispäivänä jaettiin verkkoliiketoiminta-alan tunnustuspalkinto Vuoden Verkostoteko, jonka voittajana palkittiin TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, sähköalan koulutus.

 

Tulevaisuuden toimintakykyiset, kestävät ja kehittävät energia- ja tietoverkkoratkaisut hurmasivat kahden päivän mitalla Verkosto-messuilla. Poikkeusaikojen johdosta neljän vuoden tauon jälkeen päivänvalonsa saanut tapahtuma niitti kiitosta ja tapahtuman koettiin uudelleensaapuneen elävämpänä, ajankohtaisempana sekä antoisampana kuin koskaan. Verkoston teemana loisti älykäs ja vastuullinen verkosto, näkökulminaan toimintavarma verkosto, verkostot energiamurroksessa ja vastuullisuus. Tänä vuonna vankasti tulevaisuuteen katsova, herätteleväkin tapahtumakokonaisuus oli jälleen alan odotettu kohtaamispaikka, jossa tunnelma kohosi korkealle. Verkoston uusi aika oli läsnä, ja virtaukset luotiin yhdessä.

 

Verkosto 2023 -tapahtumakuvat: tampereenmessut.fi/medialle/materiaalipankki/verkosto/2023/kuvat__photos/.

 

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, sähköalan koulutus on Vuoden Verkostoteko -voittaja

 

Vuoden Verkostoteko -tunnustuspalkinto jaettiin Energiateollisuus ry:n Energiaverkot 2035 – seminaarin huipennukseksi. Voittajana palkittiin TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, sähköalan koulutus. Palkinnon vastaanottivat Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen toimialajohtaja Juha Jokinen (TAKK Tekniikka) ja koulutuspäällikkö Jari Hietanen (TAKK Kone- ja sähkötekniikka) sekä jakoivat Verkoston näyttelytoimikunnan puheenjohtaja ja Energiateollisuus ry:n johtaja Janne Kerttula sekä Energiateollisuus ry:n hallituksen jäsen Veera Höglund Infratek Finland Oy:stä. Vuoden 2023 tunnustuksen teemana oli vastuullisuus. Energiateollisuus ry:n ja Tampereen Messut -konsernin jakaman tunnustuspalkinnon perusteluissa huomioitiin TAKK:n pitkäjänteinen työ koko sähköalan ja erityisesti sähköverkkoasennusten koulutuksessa sekä yhteistyö alan yritysten kanssa, joka on alalla jo laajasti tunnettua sekä tunnustettua. Lisäksi panostukset TAKK-sähkökenttään mahdollistavat ainutlaatuisen harjoittelun turvallisessa oppimisympäristössä alalla, jossa turvallisuus on ykkösasia. Valintaperusteluissa korostettiin vastuullisuuden roolia myös osaamisen lisäämisessä ja kehittämisessä, osaamisen kasvattaessa edelleen työn tehokkuutta, tuottavuutta, turvallisuutta ja mielekkyyttä.

 

Verkosto seuraavaksi tammikuussa 2025

 

Verkosto virtaa seuraavan kerran 22.–23. tammikuuta 2025. Energia- ja tietoverkkoalan päätapahtuma on osaajilleen erityinen alusta kohdata, innovoida ja löytää uusimmat ratkaisut. Toimialan murroksen jyllätessä ja muutosten konkretisoituessa kahden vuoden päässä energisoiva Verkosto tulee jälleen lunastamaan vankan sijansa sekä toimialan inspiroivat odotukset.

 

Verkosto on energia- ja tietoverkkoalan päätapahtuma, joka koostuu tieto-, sähkö-, lämpö- ja kaasuverkkoalojen sisällöstä, tuotteista ja palveluista. Tampereen Messut Oy järjestää Verkoston yhteistyössä Energiateollisuus ry:n, Adato Energia Oy:n, Teleprikaati Oy:n, Tieturi Oy:n, Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n sekä Suomen Työturvallisuuden Liitto STYL ry:n kanssa. Verkosto-messujen vuoden 2023 kumppaniyritys on Tampereen Sähkölaitos. Verkosto-messut järjestettiin vuonna 2023 neljättätoista kertaa.

 

LISÄTIEDOT: verkostomessut.fi/ #verkosto #verkostonuusiaika
Tampereen Messut -konserni, tampereenmessut.fi/, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Jani Maja, myyntijohtaja, Verkosto-projektipäällikkö, +358 50 356 1325
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, +358 40 612 9081


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi