Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Virittäydy vapaalle -messukokonaisuus tarjoili oivalluksia Tampereella


24.04.2022
Virittäydy vapaalle -messukokonaisuus tarjoili oivalluksia Tampereella

Virittäydy vapaalle kuljetti virkistävään vapaa-aikaan 22.–24. huhtikuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, viiden teeman, neljän hallin ja kolmen päivän voimalla. Piha ja Koti sekä Kotimaan Matkailu ilahduttivat tarjonnallaan kolmen päivän ajan ja lauantaista sunnuntaihin rentoutumista täydensivät Keräilyn maailma, Suuri Snadi ja Perhomessut. Lapland Hotels Oy palkittiin messuilla Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2022 -tunnustuksella.

 

Aurinkoinen viikonloppu Tampereella saatteli päivänvaloon myös uuden vapaa-aikaan keskittyneen tapahtumakokonaisuuden Virittäydy vapaalle. Piha ja Koti sekä Kotimaan Matkailu tarjosivat inspiraatiota, hankintoja ja oivalluksia perjantaista sunnuntaihin. Kaksipäiväiset Keräilyn maailma, Suuri Snadi ja Perhomessut täydensivät viikonloppuna tapahtuman tarjontaa vintage-löydöin, pienoismallein ja perhoin.

 

– Kiitos kaikille messuvieraille ja näytteilleasettajille! Ajatuksissamme oli saada tarjota rentouttava tuulahdus yhdessä vietettäviin hetkiin ja olikin ilo huomata, miten tapahtumaan osallistuttiin usein koko perheen ja ystävien joukolla, sanoo Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuuden projektipäällikkö Paula Karhu Tampereen Messut -konsernista.

 

Viime vuosina ilahduttavan piristysruiskeen saanut kotimaan matkailu helmeili myös messuhallissa. Vastuullisen matkailun saloja pohdittiin Kimmo Ohtosen johdolla lauantaina. Valovoimainen Saimi Hoyer loi elämyksiä halki messujen ja juonsi Kotimaan Matkailun ajavaispäivän perjantain. Lauhanvuori-Hämeenkangas Unesco Global Geoparkin uusi pyörämatkailureitistö lanseerattiin tapahtumassa. Piha ja Koti  loi katsauksen piharakentamiseen, antoi asiantuntevia puheenvuoroja alan uusimmista virtauksista sekä rehevöitti kävijöiden puutarhat, pihat ja parvekkeet vihertarjonnallaan. Messuilla päästiin tekemään myös omin käsin, tekijöitä keränneellä DIY-alueella.

 

– Olimme messuilla mukana sekä Tampereen Puutarhaseuran osastolla että DIY-pajoilla, ja kummatkin houkuttelivat luoksemme kivasti väkeä! Asettamamme odotukset täyttyivät. Nämä messut olivat hieno kokonaisuus, joten siinä mielessä kävijöitä olisi ollut mukava olla enemmänkin. Oli ilahduttavaa nähdä ihmisiä, hymy kasvoilla! Tampereen Puutarhaseuran puheenjohtaja Jyrki Santala kertoo.

 

Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuus järjestettiin ensimmäistä kertaa. Messuille osallistui 8782 kävijää.

 

Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2022 on Lapland Hotels

 

Lapin autenttisia elämyksiä tarjoava perheomisteinen yritys ja Suomen suurin yksityinen hotellitoimija Lapland Hotels Oy palkittiin Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2022 -tunnustuksella. Tunnustuspalkinto jaettiin perinteisesti Tampereella, Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuuden Kotimaan Matkailu -messuilla. Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -tunnustus jaetaan vuosittain kotimaiselle matkailualan yritykselle, joka on menestynyt konseptillaan tai osoittaa edellytyksiä menestykselle sekä on luonut uutta tai uudistunut merkittävästi.

 

Palkintoraati oli Lapland Hotels Oy:n voitosta yksimielinen. Kirkasta ykkössijaa perusteltiin muun muassa yrityksen pitkäjänteisen työn, voimakkaan kasvun ja rohkeiden investointien näkökulmista. Erityinen huomio kiinnittyi myös ketjun satsauksiin yksityiskohdissa, erottuvan brändin luomiseen sekä palvelun ja tuotteiden korkeasta laadusta huolehtimiseen. Raadissa koettiin, että Lapland Hotels on aidosti tuonut palan Lappia muualle Suomeen. Lue tiedote: virittaydyvapaalle.fi/fi/tiedote/vuoden-kotimaan-matkailuyritys-2022-on-lapland-hotels-oy-tunnustus-jaettiin-virittaydy-vapaalle-tapahtumassa-tampereella/

 

Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuus 22.–24.4.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.
Piha ja Koti sekä Kotimaan matkailu 22.–24.4. Keräilyn maailma, Suuri Snadi sekä Perhomessut 23.–24.4.

 

LISÄTIEDOT: #virittäydyvapaalle, @virittaydyvapaalle, virittaydyvapaalle.fi, tampereenmessut.fi

Tampereen Messut -konserni, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Paula Karhu, Virittäydy vapaalle -projektipäällikkö, p. 0400 716 199
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, p. 040 612 9081


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi