Etusivu » Tiedotteet

Tiedotteet

 

Älykaupunkikehitys ja ICT valtaavat Nokia Arenan


14.06.2022

Nokia Arenan ensimmäinen messutapahtuma älykaupunkikehityksen kansainvälinen Tampere Smart City Week 2022 konferenssi ja expo sekä ICT-alan uusi ammattitapahtuma DigITre avaavat ovensa tänään. Kävijäkuntaa hemmotellaan 14.–15. kesäkuuta upeiden kumppanien, ennennäkemättömän ohjelman, huippuluokan keynote-puheenvuorojen, seminaarien ja työpajojen hurmoksella. Tapahtumassa koetaan myös ainutlaatuinen startup-kokonaisuus, jonka osana Silicon Vikings tuo Suomeen New Nordics Pitch -kilpailun.

 

Tampere Smart City Week 2022 konferessi ja expo ja DigITre -tapahtumakokonaisuuden järjestäjätahot Tampereen kaupunki, Business Tampere ja Tampereen Messut -konserni ovat luotsanneet pandemian johdosta siirtynyttä tapahtumaa päättäväisesti eteenpäin.

 

− On mahtavaa viimein päästä esittelemään Tampereella tapahtuvaa älykaupunkikehitystä laajalle kansainväliselle yleisölle. Olemme saaneet erittäin laaja-alaisen ryhmän yrityksiä mukaan ja uskon, että tapahtuman tuoma näkyvyys ja täällä toimivien yritysten tekeminen kantavat pitkälle ja lisäävät entisestään kiinnostusta Tamperetta kohtaan, sanoo elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtaja Teppo Rantanen Tampereen kaupungilta.

 

− Tätä tapahtumaa on rakennettu intohimolla sekä aivan todella odotettu, ja nyt iloksemme saamme tarjota täysipainoisen ja lajiaan ensimmäisen messukokemuksen uudella upealla areenalla. Erityisesti innostaa kokonaisuuden ainutlaatuinen ohjelma sekä luonnollisesti mahtavaa on myös, miten ihmiset saavat jälleen kohdata toisensa. Lämmin kiitoksemme kaikille kumppaneillemme sitoutumisesta tapahtumaan! lausuu tapahtumakokonaisuuden projektipäällikkö Sami Siurola Tampereen Messut -konsernista.

 

Älykäs ja innovatiivinen tapahtumakokonaisuus

 

Älykaupunkikehityksen kansainvälinen TSCW konferenssi ja expo sekä ICT-alan uusi ammattitapahtuma DigITre tarjoavat monipuolisen ja inspiroivan ohjelmaan. Maailmankuulu tohtori Ayesha Khanna luennoi tiistaina kaupunkikehityksestä tekoälyteknologioiden näkökulmasta sekä pohtii miltä tulevaisuuden kaupungit näyttävät. Avajaistilaisuuden keynote-puheenvuoron lausuu europarlamentaarikko Henna Virkkunen aiheenaan Autonomous Mobility. Keskiviikkona koetaan arkkitehti ja Global Impact -kilpailun voittajan Anni Laurilan puheenvuoro tulevaisuuteen katsovasta rakentamisesta, työn ja oppimisen tulevaisuudesta sekä mahdollisuuksista maailman muutoksessa.

 

Ensiluokkainen startup-tapahtuma Arctic15 x Tampere saa sijansa keskiviikkona 15.6. kattaen timantinkovan puhujatarjonnan Rovion ja Finest Bay Arean perustajasta Peter Vesterbackasta alan enkelisijoittajiin. Arctic15 on kohtaamispaikka startup-yrittäjille, sijoittajille, yrityksille ja medialle. Osana startup-tapahtumaa maineikas Silicon Vikings yhdessä Tampereen kaupungin Platform6 Startup Housen kanssa lanseeraa Suomeen New Nordics Pitch -kilpailun. Arctic15 x Tampere -tapahtuman tuottaa ArcticStartup Media Oy ja se toteutetaan yhteistyössä Platform6-yhteisön kanssa. arctic15.com/arctic15-tampere-2022/

 

Tutustu ohjelmaan tscw.fi/ohjelma/ ja digitre.fi/fi/kavijalle/ohjelma/ sekä upeaan kumppanikattauksen tscw.fi/yhteistyokumppanit/ ja digitre.fi/fi/kavijalle/#tab-exhibitors.

 

Rekisteröidy digitalisaation tulevaisuuteen

 

Kävijäilmoittautuminen on avoinna koko tapahtuman ajan: tscw.fi/en/sign-up/ ja digitre.fi/fi/rekisteroidy/. Veloitukseton rekisteröinti oikeuttaa Eventos Mobile App -alustan käyttöön tapahtumassa. Sovellus avaa mobiililaitteellesi tapahtuman tarjonnan ohjelmasta, sijainneista ja infoista verkostointiin sekä striimauksiin. Median akkreditoituminen: digitre.fi/fi/messuinfo/medialle/.

 

Tampere Smart City Weekin päävastuullinen järjestäjä on Tampereen kaupunki yhteistyössä Business Tampereen kanssa. DigITre on Tampereen Messut -konsernin tapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Tampere Smart City Week konferenssin ja expon kanssa. Tampereen Messut -konserni tuottaa Tampereen kaupungille TSCW Expo & Conference sekä DigITre -tapahtumakokonaisuuden.

 

Lisätiedot: tscw.fi, digitre.fi #tscw2022 #digitre

 

Tampere Smart City Week / Business Tampere
Katri Schulze, koordinaattori, Business Tampere Oy, katri.schulze@businesstampere.com, +358 40 076 5552
Anni Ylinen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Visit Tampere Oy, anni.ylinen@visittampere.fi, +358 50 466 9525
DigITre / Tampereen Messut
Sami Siurola, projektipäällikkö, Tampereen Messut -konserni, sami.siurola@tampereenmessut.fi, +358 40 734 3589
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, Tampereen Messut -konserni, sirkka.laine@tampereenmessut.fi, +358 40 612 9081


< Takaisin tiedotteisiin
 

 

Liity Tampereen Messujen tiedotuslistalle ja pysyt perillä siitä, mitä meillä päin on meneillään. Voit tilata tiedotteet myös kätevänä RSS-syötteenä.

Tilaa RSS-syöte »

Tiedotearkisto

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalveluun

p. 0207 701 222

asiakaspalvelu[at]tampereenmessut.fi